Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Medicana International Ankara
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi Daha fazla -
Özel Koru Ankara Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Prof. Dr. Nihat Tosun
Ortopedi ve travmatoloji
Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaMevlana Bulvarı No:86/88, Çankaya • Harita
Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi
Memorial Ankara Hastanesi
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaBalgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya • Harita
Memorial Ankara Hastanesi
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Dermatologlar
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ürologlar
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla