Doç. Dr. Abdi Sağcan

Kardiyoloji · Daha fazla

Konak 1 adres

Dr. Abdi Sağcan, Medicana International İzmir Hastanesi'nde Kardiyoloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak 35170

• Sigortası olan hastalar

Kardiyoloji Randevusu

Medicana International İzmir Hastanesi

2012’de Annem fenalaşmisti, oncesinde evimize yakin bi hastaneye goturduk ve mide agrisi deyip gondermeye calistilar, annem acidan kivranip bagirmaya baslayinca yolumuz K….t Hastanesine dustu, sukurler olsun ki oradaki doktor abdi hocaydi, annemin kalp krizi gecirdigini tespit etti. Yogun bakima kaldirildi. 4 5 ay gibi bir surede Abdi Hocanin ilgisi ve destegiyle annemi hayata dondurduler. Abdi Hocamin gece yogun bakimi aradigini hastalarini tek tek sorup rapor istedigini ogrenmistim annemden. Once Allaha sonra Abdi Hocama sukurler olsun; annemi 12 sene daha yaşatti sonrasinda kaybettik… Kucuk bir kiz çocuğunu yani beni annesinden ayirmadiginiz icin, anneme en ihtiyac duydugum yaslarimda anneme “anne” diyerek ilginizi, bilginizi eksik etmediginiz icin, annemi yasatmak icin cabaladiginiz icin Allah sizden sonsuza kadar razı olsun. Annemi kaybettim ama size hayran olarak ve size sonsuz minnet ve sevgi duyarak bu dunyadan goc etti. İyi ki varsiniz hocam. İyi ki.

• başka bir yer Diğer  •

• D

3 farkli hastanede teşhis edilemeyen bağirsak kanamasi. Mustafa Hoca miz tarafindan hemen teşhis edildi... Kendisinin çok duacisiyiz. Herkese tavsiye ediyorum..

• Özel Acıbadem Kent Hastanesi Mide kanamasi  •

son derece bir doktor hastaya yaklaşımı o kadar iyiki hastalık tedavisi oradan başlıyor moral vermesi hastanıngüven duygusunu artırıyor allaqh razı olsun.teşekkürler

• D

Böyle bir sayfanın olduğunu yeni öğreniyorum.Bilseydim daha önceden yazardım.Babam Abdi Beyin on yıldır hastası.Yaşadığımız by-pass ameliyatından sonra güvendiğimiz tek doktor.İşini bu kadar severek yapan ,insanları seven mükemmel bir doktor.Allah onun gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.

•  •

Hem mesleki, hem insan olarak mükemmel bir doktor. Kesinlikle 10 numara.Hastaya daha ilk baştan yaklaşımı ve ilgisi, hastaya güven veriyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

• Y

branşın süper bır doktor insan olarak 10 numara hastalıgımda yardımcı oldu kendısıne ne kadar teşekkur etsem azdır sevgılerımı saygılarımı sunuyorum.......mugladan ahmet özsoy

Profili düzenle veya yönet