Acil Tıp, Kumlu, Hatay
İzmir Özel Derman Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Ortopedi ve travmatoloji, Radyoloji · Daha fazlaGazi Osman Paşa, 5453. Sk. No:24 Çamdibi Bornova,, İzmir • Harita
İzmir Özel Derman Tıp Merkezi
Ankara Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Acil tıp, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaEti Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:88/1, Çankaya • Harita
Ankara Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaMeclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:123, Sancaktepe • Harita
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Medicana Airport Medical Center
Acil tıp, İç hastalıkları, Göz hastalıkları
, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaTayakadın Mh. Terminal Cd. No: 1 D: 760494 İstanbul Havalimanı, Arnavutköy • Harita
Medicana Airport Medical Center
İzmir Can Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Atatürk Mahallesi Şehit Nusret Cad. No: 9 Topçumeydanı, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi
Özel Melid Park Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaŞifa Mah. Buhara Cad. No:224/A, Malatya • Harita
Özel Melid Park Hastanesi
Via Hospital Sancaktepe
Acil tıp, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Özel Deva Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Geriatri, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaAyvalı Mahallesi Ayvalı Caddesi No: 113/B Etlik, Keçiören • Harita
Özel Deva Tıp Merkezi
Denizli Özel Mediklinik Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaSırakapılar Mah. Prof. Dr. Nusret H. Fişek Sok. No: 11, Denizli • Harita
Denizli Özel Mediklinik Hastanesi
Çamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü, Denizli • Harita
Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı
A Life Hospital Sağlık Grubu
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaElvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Fizyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikoloji · Daha fazlaSeyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Çiftlik Mahallesi İhsaniye Hastane Cad., Kocaeli • Harita
Kocaeli Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi
Medistate Kavacık Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Medicana International Ankara
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Özel Beykoz Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaYalıköy Çayır Cad. No:148 Ortaçeşme, İstanbul • Harita
Özel Beykoz Tıp Merkezi
Özel İlke Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya · Daha fazlaYıldırımbeyazıt Cad. No:56 Yenibosna, Bahçelievler • Harita
Özel İlke Hastanesi
Özel Devakent Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaİsmet Paşa Mahallesi Merkez Otobüs Durağı Arkası, Kahramanmaraş • Harita
Özel Devakent Hastanesi