Acil Tıp, Kumlu, Hatay

Rüştiye Mah., Ordu Harita

Ordu Mesudiye İlçe Devlet Hastanesi

• Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazla

Melikgazi Mah. Sevgi Sok. No: 3, Melikgazi Harita

Kayseri Özel Medical Palace Hastanesi

• Eskişehir Harita

Doktor Muayenehanesi

• Merkez Mahallesi, Çukurçeşme Caddesi, No:51, İstanbul Harita

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi

• Özel Moodist Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Dil ve konuşma terapisi · Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar Harita

Özel Moodist Hastanesi

• Özel Akademi Konya Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen · Daha fazla

Pirebi Mahallesi Furgandede Caddesi No:12-14, Meram Harita

• Sakarya, Sakarya Harita

gökhan demirel

• Özel Hisar Tıp Merkezi

Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Mimar Sinan Mah. Hasan Fehmi Boztepe Cad. No:157, Antalya Harita

Özel Hisar Tıp Merkezi

• Özel Çakmak Erdem Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazla

Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye Harita

• Kavaslı Mah. Uğur Mumcu Cad.No:101 İskenderun Yolu, Hatay Harita

Özel Defne Hastanesi

• Memorial Diyarbakır Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Nefroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır Harita

Memorial Diyarbakır Hastanesi

• Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya Harita

Özel Ofm Antalya Hastanesi

• Memorial Dicle Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır Harita

Memorial Dicle Hastanesi

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik Harita

Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik