2010 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasımı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2016 yılında tamamladım. 2017 yılında devlet hizmet yükümlülüğümü yerine getirmek üzere Şanlıurfa Halfeti Devlet Hastanesi'nde görev yaptım. Ardından 2020 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışmaya başladım. Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi bünyesinde akademik çalışmalar, eğitim-öğretim faaliyetleri yapmakta ve bunun yanı sıra özel muayene hizmeti de vermekteyim.

Çocuk sağlığı izlemi, sağlam çocuk takibi, bağışıklama (rutin ve rutin dışı aşılar), anne sütü ve emzirme danışmanlığı, anne sütünün arttırılması ve geri getirilmesi (relaktasyon) uygulamaları, sarılık, tamamlayıcı beslenme (ek gıdaya başlama ve devam ettirme), çocukluk çağında normal büyümenin ve gelişmenin takibi, büyüme-gelişme geriliği ve malnütrisyon, tuvalet eğitimi, uyku eğitimi, iştahsız çocuk, sık hastalanan çocuk, besin alerjileri, allerjik astım gibi konular başta olmak üzere; allerjik veya enfeksiyöz tüm çocukluk çağı hastalıkları açısından muayene, tetkik, tedavi ve danışmanlık hizmeti vermekteyim.

Kliniğimizde öncelikli olarak "çocuk sağlığının korunması ve sürdürülmesi" amaçlanmaktadır.

Çocuk

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova 01380

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Röportaj

• Ö

Adnan hocayla geç de olsa iyi ki tanışmışız.
    şehir dışından kızlarımın gelişim takibi için gidiyoruz
    İlgisi ,bilgisi bizim için gayet yeterli düzeyde.

• Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• H

Adnan bey, bizzat çocuğumun her yerini muayene edip tüm bilgileri kafa karışıklığı bırakmadan veriyor. Düzenli takibi ek gıdanın içeriğine kadar bilgi veriyor. Akılda soru bırakmıyor.

• F

Adnan hocaya 17 günlük bebeğimizin takibi için doğum yaptığım doktorum mete beyin tavsiyesi üzerine gittik, ilk görüşmemizdi güzel geçti bebeğimiz ile ilgili tüm gereki bilgileri aldık, hatta emzirme ile ilgili de ayrıca bilgi aldım, bundan sonraki süreçte küçük bebeğimiz ve 2.5 yaşındaki oğlum için gitmeye devam edeceğiz.

• B

Çok ilgili her şeye öyle dikkat ediyor ki aklımızda soru işareti dahi kalmıyor.Her ay düzenli kontrole çağırıyor bebeğim hakkında bilgileri de asla unutmuyor.

• Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı  •

Adnan hocaya uzun zamandır gidiyoruz.Konuşması yaklaşımı çok güzel.Adanada bir çok doktor gezmeme rağmen bilgisi ılımlı davranışları çözüm odaklı olması bizim için en önemli etkenlerden.Ezbere cümleler kurup her doktor değil.Sizi her konuda bilgilendiriyor.Çevremdeki herkesede öneriyorum.

• Ç

Adnan hocaya bebeğimizin rutin kontrolleri için gidiyoruz. Soru sormamıza gerek kalmadan gerekli tüm açıklamaları yapıyor. Doktor takvimi üzerinden de kendisine ulaşabiliyoruz. Çok memnunuz.

• Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Bebek Takibi ve Aşılar  •

• D

Adnan hocadan gayet memnunum. Gayet iyi, ilgili, bilgili bir doktor. Herhangi bir şikayet için değil rutin kontrol için gidiyoruz. Kendisi her soruya cevap veriyor.

• B

Adnan hocadan çok memnunum. İlgisi, alakası, tedavisinden çok memnunum. Çocuğumla, benimle çok ilgilenen ve herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. Yenidoğan itibariyle doğduğundan beridir rahatsız olsun olmasın aylık takibi için devam ediyoruz. Her konuda bilgilendiriyor. Ben soru sormadan kafada soru işareti bırakmadan bilgi veren bir doktor. Adnan hocadan çok memnunum.

•  •

Çok memnunuz. Kendisi çok açıklayıcı bir doktor. Kızımın 2. kontrolüne gittik, yakın zamanda 3. kontrolüne gideceğiz. Rutin kontrollerimiz için kızımı her ay kendisine götürüyorum. Çok güzel bilgilendirmelerde bulunuyor. Sormak istediğim soruları ben sormadan kendisi cevaplarını söylüyor.

• O

Doktorumuzdan memnunuz. Adnan Bey hastasıyla ilgili, muayenesini güzel yapan ve sorularımıza cevap bulabildiğimiz doktorumuz. Kızım öksürüyordu, en son o yüzden başvurduk. Ayrıca rutin muayenelerimiz için her ay kendisine gidiyoruz.