İnsanlara yardım etmeyi seven, yüksek empati yeteneği ve güçlü iletişim becerileri ile ön plana çıkan Sabırlı, sürekli öğrenmeye açık yapısıyla kendini geliştirmek için yeni fırsatlar aramaktadır. Diş hekimliği alanında yenilikleri takip etmek ve uygulamak konusunda hevesli olup, hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutar.
- Diş Gıcırdatma
İstanbul
Özel muayenehane
Ç
ça...r
Kendisine çürük problemlerimle alakalı gittim. Toplamda 3 adet dolgumu yaptı, tek tek yükseklik ölçtü, aşındırdı, ben ağzımı hiç problemsiz kapatana kadar denettirdi. Hiçbir problem yaşamadım. Çok memnunum. İşlemi yaparken sürekli anlatması da sürecin güzel geçmesini sağladı benim için. İlgili ve soyadı gibi sabırlı bir doktor.
• Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Dolgusu •
Ç
ç.....
Ahmet hocam diş taşı temizliğimi yaptı. Normalde diş taşı temizliğinde çok rahatsız olurum fakat bu kendisine bunu ilettiğimde çok dikkatli şekilde işlemi gerçekleştirdi, yeterli vakti de ayırdı. Cila işlemini de yaptı. Bugüne kadarki en detaylı ve rahat hissettiğim işlem oldu. Memnun kaldım.
• Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Taşı Temizliği •
Dt. Ahmet Hamdi Sabırlı
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim! Sizi rahat ettirebilmek ve işlem sırasında konforunuzu sağlamak benim için çok önemliydi. Memnun kalmanıza gerçekten sevindim. Her zaman sağlıklı ve mutlu gülüşleriniz için buradayım!
Ahmet Hamdi Sabırlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Hamdi Sabırlı, Diş Hekimi. Size Ahmet Hamdi Sabırlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ahmet Hamdi Sabırlı adresi nerede?Ahmet Hamdi Sabırlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Hamdi Sabırlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Hamdi Sabırlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Hamdi Sabırlı hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Hamdi Sabırlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Hamdi Sabırlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Hamdi Sabırlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Hamdi Sabırlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Hamdi Sabırlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Hamdi Sabırlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.