Aile Hekimliği

Fırat Mahallesi, İzmir Harita

İzmir Buca 12 Nolu Fırat Aile Sağlığı Merkezi

• Acıbadem Altunizade Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar Harita

Acıbadem Altunizade Hastanesi

• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy Harita

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi

• Batıkent Mahallesi 74. Caddesi No:5 Begonyam Konutları B Blok, Şehitkamil Harita

Gaziantep Şehitkamil Batıkent Aile Sağlığı Merkezi

• Karaman Merkez 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

Tahsin Ünal Mahallesi, Karaman Harita

Karaman Merkez 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

• İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazla

Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli Harita

İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Yozgat Çayıralan İlçe Hastanesi

Yeni Mah. Fevzi Çakmak Cad., Yozgat Harita

Yozgat Çayıralan İlçe Hastanesi

• İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147, Buca Harita

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi