Op. Dr. Akın Şahin, 2013 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden (İngilizce) başarıyla mezun oldu. 2014 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı. 5 yıllık Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi eğitiminin ardından 2019 yılında bu alanda yapılan yeterlilik sınavını başarıyla tamamlayarak Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanı olarak mezun oldu. Op. Dr. Akın Şahin Avrupa Board sertifikasına (The European Board of Otorhinolaryngology, Head&Neck Surgery) sahip olup, çalışmalarına ve klinik işlemlerine kendi muayenehanesinde devam etmektedir.

Son yıllarda Türkiye, özellikle İstanbul’un sunduğu yüksek kalitede yüz estetik uygulama seçenekleriyle ön plana çıkmaktadır. En sık tercih edilen yüz estetik uygulamaları : Otoplasti(Kepçe Kulak Ameliyatı), Bişektomi(Yanak İnceltme ), Gıdı Aldırma (Gıdı Eritme), Rinoplasti (Burun Estetiği) . Yüz estetik uygulamaları ile ilgili detaylı bilgi alarak, kişisel ihtiyaçlarınıza özel bir tedavi planı oluşturmak için bize ulaşabilirsiniz.

Op. Dr. Akın Şahin Muayanehanesi

Fenerbahçe Mah. Operatör Cemil Topuzlu Cd. No:25 Yosun Apt. Kat:1 Daire:2, Kadıköy, İstanbul 34726

• Sigortası olan hastalar

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Fenerbahçe Mah. Operatör Cemil Topuzlu Cd. No:25 Yosun Apt. Kat:1 Daire:2, İstanbul

Röportaj

Dolgu ve botoks işlemlerimi istisnasız Akın Hoca'yla yapıyorum. Yapmış olduğu işlemler süre anlamında kalıcılık ve detaylı inceleme sonucu ihtiyaç bulunan noktaya direkt uygulamaktadır ve uzun süre memnun sonuçla kullanmaktan yıllardır. Kendisinin dikkati ve güzel sonuçlar için eline sağlık:)

• Op. Dr. Akın Şahin Muayanehanesi Dolgu  •

Burnumla ilgili uzun zamandır hem estetik hem de nefes alma sorunları yaşıyordum. Rinoplasti yaptırmaya karar vermek kolay olmadı. İlk görüşmeden itibaren o kadar ilgili ve açıklayıcı davrandılar. Ameliyat öncesi süreç, iyileşme dönemi ve sonrasındaki kontroller gerçekten çok profesyonelceydi. Ben çok memnun kaldım, herkese gönülden tavsiye ederim!

Op. Dr. Akın Şahin

Değerli yorumunuz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Burnunuzla ilgili hem estetik hem de fonksiyonel (nefes alma) sorunlarınıza çözüm bulabildiğimiz için çok mutluyuz. Rinoplasti sürecinde hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Ameliyat öncesinden iyileşme sürecine kadar bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Yeni görünümünüzü ve rahat nefes almanızı keyifle kullanmanızı dileriz.

• C

Çok memnun kaldık Akın beyden. Hem bişektomi hem de gıdı aldırma işlemini gerçekleştirdik kendisi ile. Süreç çok sorunsuz geçti bizim açımızdan. sonuçtandan çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederiz.

Op. Dr. Akın Şahin

Değerli yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederiz. Bişektomi ve gıdı aldırma işlemlerinizden memnun kalmanıza ve sürecin sorunsuz geçmesine katkı sağlayabildiysek çok mutluyuz. Doğal ve estetik sonuçlar elde etmeniz, bizim için en önemli önceliktir. Sizden gelen tavsiyeler için ayrıca teşekkür ederiz, yeni görünümünüzün keyfini sağlıkla çıkarmanızı dileriz.

• N

Otoplasti oldum ve sonuçtan çok memnunum! Otoplastiorunum için İstanbul’da kaliteli bir yer arıyordum, Doktor Akın beyin kliniği ile karşılaştım. Doktor çok profesyonel, güleryüzlü, süreç rahat ve hızlı geçti. Ameliyat sonrası doğal görünüm beni çok mutlu etti. Otoplasti düşünenlere kesinlikle öneririm.

Op. Dr. Akın Şahin

Kepçe Kulak Ameliyatı sonucunuzdan ve işlem sonrası sürecinizden memnun olmanıza çok sevindik. Görüşmek üzere

• T

Doktor Bey'i internetten buldum. Kendisine dudak dolgusu ve masseter botoks için gittim. Baya memnun kaldım, 2. kez dudak dolgusu yaptırdım hatta :) Arkadaşlarımı da kendisine yönlendirdim çünkü Akın Bey gerçekten işini bilen ve temiz çalışan bir doktor. Asistanının güler yüzle karşılaması da cabası. Çok memnunum, her şeyi doğalında yaptığı için tekrar tekrar gitmeyi de hedefliyorum.

Op. Dr. Akın Şahin

Değerli yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederiz. Dudak dolgusu ve masseter botoksu işlemlerinizden memnun kalmanıza ve doğal sonuçlar elde etmenize katkı sağlayabildiysek çok mutluyuz. Arkadaşlarınıza bizi önermeniz ve sürecin her aşamasında kendinizi rahat hissetmeniz bizi gerçekten mutlu etti. Sizi tekrar kliniğimizde ağırlamaktan her zaman mutluluk duyarız.

Bişektomi için uzun süredir araştırma yapıyordum ve sonunda Doktor Akın Bey ile tanıştık. İlk muayeneden itibaren kendimi çok güvende hissettim. Doktorun detaylı açıklamaları sayesinde aklımdaki yanlar inceltme ile ilgili tüm soru işaretleri ortadan kalktı. İşlem kısa sürdü, ağrısızdı ve iyileşme süreci oldukça rahattı. Şu an yanaklarım daha ince ve daha orantılı. Bişektomi yaptırmak isteyen ama tereddüt yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Op. Dr. Akın Şahin

Değerli yorumunuz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Bişektomi (yanak inceltme) işleminden memnun kalmanıza ve yanaklarınızın daha ince, orantılı görünmesine katkı sağlayabildiysek çok mutluyuz. Sürecin başından sonuna kadar kendinizi güvende hissetmeniz ve işlemin ağrısız, konforlu geçmesi bizim için çok önemliydi. Bişektomi düşünen tüm hastalarımıza güvenle tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bişektomi (yanak inceltme) işlemi için uzun araştırmalar sonunda tercih ettim ve çok memnun kaldım! İşlem öncesi detaylı bilgilendirme yapıldı, tüm sorularım sabırla yanıtlandı. Operasyon hem çok konforlu geçti hem de iyileşme süreci tahminimden hızlıydı. Şu an yüz hatlarım çok daha belirgin ve estetik duruyor. Kendime olan güvenim arttı, sonuçtan fazlasıyla memnunum.
    Yanak inceltme (bişektomi) yaptırmayı düşünen herkese bu kliniği gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Hijyen, profesyonellik ve güler yüzlü bir ekip.

Op. Dr. Akın Şahin

Değerli yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederiz. Bişektomi (yanak inceltme) işleminden memnun kalmanıza ve yüz hatlarınızın daha belirgin, estetik bir görünüm kazanmasına katkı sağlayabildiysek çok mutluyuz. Sürecin başından sonuna kadar kendinizi güvende hissetmeniz, operasyonun konforlu geçmesi ve hızlı iyileşme süreci bizim için çok önemliydi. Hijyen, profesyonellik ve güler yüzlü ekip anlayışımızı takdir etmeniz bizi ayrıca mutlu etti. Bişektomi yaptırmayı düşünen tüm hastalarımıza gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederiz.

• Z

Tüm yüz botoksu yaptırdım, sonuçtan çok memnun kaldım! Doktorumun eli çok hafif, hem doğal hem de taze bir görünüm elde ettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Op. Dr. Akın Şahin

Değerli yorumunuz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Yüz botoksu işleminden doğal ve taze bir görünüm elde etmenize katkı sağlayabildiysek çok mutluyuz. İşlem sırasında konforunuzun ve memnuniyetinizin sağlanması bizim için öncelikli. Tavsiyeniz için teşekkür eder, yeni görünümünüzün keyfini sağlıkla çıkarmanızı dileriz.

• K

İstanbul’da gıdı estetiği için doktor Akın beye başvurdum ve harika bir deneyim yaşadım! Akın Hocam’ın profesyonelliği, ilk karşılama ve süreç boyunca gösterdikleri ilgi muhteşemdi. Gıdı aldırma ameliyatım çok başarılı geçti, sonuçlar doğal ve tam istediğim gibi! Tüm ekibin güleryüzlü yaklaşımı için ayrıca memnun kaldım. Kendimi muhteşem hissediyorum! Gıdı estetiği düşünenlere kesinlikle öneriyorum. Başarılarınızın devamını dilerim!

Op. Dr. Akın Şahin

Değerli yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz gıdı estetiği (gıdı aldırma) ameliyatınızdan doğal ve memnun edici bir sonuç almanıza çok sevindik. Hastalarımıza hem estetik açıdan tatmin edici hem de konforlu bir süreç sunmak bizim için en önemli öncelik. Ekibimizin ilgisini ve profesyonelliğini takdir etmeniz bizi gerçekten mutlu etti. Yeni görünümünüzün keyfini sağlıkla çıkarmanızı dileriz.

• Ç

Doktor Akın beye bişektomi ve gıdı aldırma için geldim. Sonuçtan çok memnunum! Yüzümdeki değişim tam istediğim gibi oldu. Aşırıya kaçmadan, tamamen doğal bir yanak inceltme oldu. Çene hattım daha keskin oldu, elmacık kemiklerim belirginleşti ve gıdı sorunum tamamen çözüldü. Bu iki işlem sayesinde yüzüm zarif bir hal aldı. İyileşme süreci de beklediğimden çok daha kolay geçti. Alanında uzman ve hastasıyla çok ilgili bir ekip.

Op. Dr. Akın Şahin

Güzel yorumunuz ve memnuniyetinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Bişektomi (yanak inceltme) ve gıdı aldırma işlemlerinizden doğal ve dengeli bir sonuç almanıza çok sevindik. Yüz hatlarınızı belirginleştiren, zarif ama abartısız bir görünüm elde etmek en büyük hedefimizdi. İyileşme sürecini de konforlu geçirmenize katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. İlginiz ve güveniniz için teşekkür eder, yeni görünümünüzün keyfini sağlıkla çıkarmanızı dileriz.