ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Ö
ö....)
Eşimin kaygı, stres, öfke kontrolü için başvurduk. 2 aydır gidiyor, seanslar verimli geçiyor, henüz değişiklik olmadı. Aleyna Hanım iyi bir uzman. Bir şeylerin değişeceğine eminim, kendisine güveniyorum. Memnunuz kendisinden.
Ü
ü....u
Sınav stresi yaşan kızımız için başvurduk sınav stresi zamanla daha olumsuz sorunlara dönüşmüştü ,açıkçası başta pek ümitli değildik ama sonuçlar şahane oldu,kızımızdaki tüm depresif süreç sona erdi kendisiyle barıştı tekrardan hayattan keyif almaya bailadı
• Online Danışmanlık • •
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkürler.
Bu gelişmeleri duymak mutluluk ve gurur verici.
s...
Seanslarımızın hepsi birbirinden güzel ve dolu dolu bilgilerle geçti. Sınav kaygım ile hayatımdaki yaşantımla ilgili çok bilgi edindim ve hepsini yaşantımda uyguluyorum. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Seanslarımızda sınav kaygınızla ve yaşantınızla ilgili farkındalıklar kazanmanıza sevindim.
b...
Aleyna Hanıma bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine gittim hâlâ gitmeye devam ediyorum. Sosyal anksiyete üzerine başvurmuştum. Aleyna Hanım'ın sabırlı olması, ilgisi, dinleyiciliği bana iyi geldi. Bakış açım değişti.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sosyal anksiyetenizle ilgili bakış açınızın değiştiğini duymak mutluluk verici.
Y
y...
Aleyna Hanım'a depresyonla ilgili paylaşımlarını gördükten sonra ulaştım. Haftalardır neredeyse hiç dışarı çıkamadığım depresiflikteydim. Seans sürecimizde adım adım eski tempomu geri kazandım ve çok derin farkındalıklar kazandım. Aleyna Hanım etiğe önem veren ve karşısındakini asla yargılamayan bir uzman. Herkese tavsiye ederim.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkürler. İşlevselliğinizi geri kazanmanız yönündeki hedefimize ulaşmamız ve etik değerlere verdiğim önemin fark edilmesi gurur verici.
e...
Aleyna Hanım'a kaygı bozukluğum nedeniyle başvurdum. Kendisi çok iyi bir uzman, nezaketli yaklaşımı, profesyonelliği ve rahatlatıcı tavrı ile şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Herkese tavsiye ederim.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Sizin için faydalı bir süreç olduğunu duymak sevindirici.
s...
Uzmana bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Kızım liseye yeni başlamıştı, uyum sorunları yaşıyordu. Bu sebeple başvurdum. Aleyna Hanım sorunlarımızı dinledi, sonra bize uygun bir program oluşturdu. Programa göre ilerledik, olumlu yönde ilerleme kaydettik. Tavsiye ederim.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Liseye başlarken bireylerin bir adaptasyon sürecine ihtiyaç duyması çok doğaldır ve her öğrencinin okula adaptasyon süreci farklılık gösterebilir. Bu sürecin kızınız için faydalı geçtiğini duymak mutluluk verici.
d...
Aleyna Hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Bazı kaygısal durumlarım vardı, bu yüzden başvurdum. Süreç benim için çok iyiydi. Aleyna Hanımın tutumu ve bence görüşme becerileri alanında yetkin olduğunun bir göstergesiydi. Aleyna Hanımı çevreme de tavsiye ettim.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sürecin size iyi geldiğini duymak mutluluk verici.
n...
Sosyal medyada panik atak üzerine de çalıştığını gördüm, bu yüzden gitmek istedim. Seanslarımız gayet iyi geçti, memnun kaldım. Aleyna Hanım iyi bir dinleyici. Bana dedikleri şeyler beni etkiledi ve gerçekten günlük hayatımda yapmaya çalıştım.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sizin için faydalı bir süreç yürütebildiğimizi duyduğuma sevindim.
Ö
ö...
Aleyna Hanım'a bir tanıdığımın önerisi üzerine ulaştım. Ben de bu sene üniversite sınavına gireceğim ve normalin üstünde bir stres seviyem vardı. Bunu yönetmekte de çok fazla zorlanıyordum. Sınav psikolojisine tam girebilmiş değildim. Aleyna Hanım ile seanslarımıza başlayınca ilk başlarda yine biraz korkutucuydu ama süreç ilerledikçe ve Aleyna Hanım'ın desteği sayesinde rahatlamaya başladım. Daha doğrusu bu stresi nasıl yönetebilirim, zamanımı nasıl değerlendirebilirim, neler yapabilirim bunları öğrendim. Bana çok yardımı oldu. Aleyna Hanım'ın sakinliği, yaklaşımı ve sunduğu öneriler bence bir sınav öğrencisi için çok yardımı olabilir. Çevreme de seve seve bahsettim bu durumdan.
Psk. Aleyna Uçar
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Sınav kaygınız ve çalışma motivasyonunuz açısından faydalı bir süreç yürütebildiğimizi duymak mutluluk verici.
Sevgiler.
Aleyna Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Uçar, Psikoloji. Size Aleyna Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Sanat Terapisi, Evlilik Terapisi.
Aleyna Uçar adresi nerede?Aleyna Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli Mh. Kozan Cd. No:321 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aleyna Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aleyna Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aleyna Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aleyna Uçar hangi dilleri konuşuyor?Aleyna Uçar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aleyna Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aleyna Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aleyna Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Aleyna Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aleyna Uçar hangi sigortaları kabul ediyor?Aleyna Uçar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.