Namık Kemal Mahallesi Talatpaşa Caddesi No:15/17, Ümraniye, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
mu...a
Yaptığı dolgudan hiç memnun kalmadım dolgu düştü Ayrıca insanlara karşı üslubu hiç hoş değildi. Tavsiye etmiyorum.
• Ali Karakaş Muayenhanesi • diş dolgusu •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
üm....
kendisi hastaları ile yakından ilgilenen bir doktordur. ağzımda çekim, implant, dolgu ve kanal tedavisi gerçekleştirdi. hem operasyonlar sırasında hem de sonrasında hem kendisinin hem de klinikte beraber çalıştığı kişilerin ilgi ve alakaları üst düzeydedir. dişinizle ilgili bir sıkıntınız varsa düşünmeden irtibata geçebilirsiniz.
• Ali Karakaş Muayenhanesi • •
Ali Karakaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Karakaş, Diş Hekimi.
Ali Karakaş adresi nerede?Ali Karakaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Mahallesi Talatpaşa Caddesi No:15/17 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Karakaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Karakaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Karakaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Karakaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Karakaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Karakaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Karakaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar