- Anemi
- Cilt Lekeleri
- Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL)
- Karaciğer Hastalıkları
- Mide Hastalıkları
İstanbul
ke...7
Genel bir kontrol amaci ile gitmistim.
Ondan onceki tum doktorlarin LDL ( Kotu Kollestrol ) oranina bakarak kollestrol hapi kullanmam gerektigini soylemesine ragmen kendisi asil onemli olanin LDL/HDL orani oldugunu , HDL'min ( Iyi Kollestrol) de yuksek olmasi sebebi ile kollestrol ilacina gerek duymadigimi belirtmisti. Kendisinden sonra o onermeden dahiliye ile alakali hic bir ilac kullanmam.• başka bir yer • Kollestrol •
L
le...a
2014 MART AYI ORTALARIYDI. MİDE İLE İLGİLİ ÇOK SORUNUM VARDI. MİDE ASİDİ YUTAKTAN AĞZIMA KADAR ÇIKIYORDU. SAĞOLSUN ALİ BEY TİTİZLİKLE İNCELEDİ. ENDOSKOPİ SONRASI KESİN TANI KONDU VE GEREKLİ İLAÇLARI ÖNERDİ. 1 AY İÇERİSİNDE SORUNUN KALMAZ DEDİ. İLAÇLARI DÜZENLİ OLARAK ALDIM. VERDİĞİ DİYET LİSTESİNE UYDUM VE HİÇBİR SORUNUM KALMADI. GÜVENLE ÖNEREBİLECEĞİM ÇOK TECRÜBELİ BİR DOKTORDUR. EREN TIP MERKEZİNDE KENDİSİNE MUAYENE OLABİLİRSİNİZ.
ha...k
Anadolu yakasinin en iyi dahiliye dr larindan.guler yuzlu ve cok ilgili bir profsr tavsiye ederim.atasehir bolgesinde eren cerrahi tio merkezinden ulasabilirsiniz
Ali Terci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Terci, İç Hastalıkları.
Ali Terci adresi nerede?Ali Terci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Terci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Terci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Terci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Terci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Terci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Terci hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Terci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları