- Hemoroid
Atatürk Cad. No: 384/10 Alsancak,, İzmir
dene
Atatürk Cad. No: 384/10 Alsancak,, Konak, İzmir
sı...n
Cok güler yüzlü bir doktor kesinlikle gidin benim tırnak batması vardı nereye gitsem çözüm bulamadım doktorumu buldum cok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum
• dene • Randevu •
Bana yapılan tedaviden ve ilgiden memnun kaldım. Güvendiğim için tercih ettim. Uzun bir tedavi sürecim olmadı fakat verdiği ilaçlarla kısa sürede tedavi oldum. Herkese tavsiye ederim.
Y
y.....
Daha önce ameliyat olanların tavsiyesi üzerine tercih ettim. Hastane ortamından çok farklıydı. Samimi bir yaklaşım sergilediler, bu da ameliyatımızı etkiledi. Ameliyatım 15 dakika sürdü. 8-10 gün kadar ağrı çektim sonra düzeldi. Şimdi normal hayatıma devam ediyorum. Altan Bey'in dediği ve istediği gibi bir süreç oldu.
g.....
Daha önceden apendist ameliyatı oldum Altan Bey'e. Memnundum. İlgilendi benimle. Herhangi bir sıkıntım olmadı. İlgisi ve alakası güzel. Telefonunu verdi.
Altan Karan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altan Karan, Genel Cerrahi. Size Altan Karan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Altan Karan adresi nerede?Altan Karan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad. No: 384/10 Alsancak, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altan Karan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altan Karan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altan Karan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altan Karan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Altan Karan hangi dilleri konuşuyor?Altan Karan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Altan Karan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altan Karan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Altan Karan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Altan Karan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Altan Karan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.