Doç. Dr. Altuğ Ösken

Kardiyoloji · Daha fazla

Kadıköy 1 adres

Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy 34668

• Ş

Herhangi bir sıkıntım yoktu ; genel kontrol için ERENKÖY POLİKLİNİĞİ'nden randevy alarak gittim.Ancak Altuğ hocam gayet sakin sonuna kadar beni dinledi , sistemdeki geçmişimi kontrol edip yorumladı , tahlillerimi kontrol etti.Kalp kontrolü için gerekli olan tüm işlemlerin randevularını hazırlayıp sevkimi sağladı.Herşey mükemmel işledi..Allah Altuğ hoca ve diğer hekimlerimize kolaylıklar versin ; başımızdan eksik etmesin...

• İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •