Ben Op. Dr. Anıl Kaya; 2015 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2021'de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde Göz Hastalıkları eğitimimi tamamladım. Görevime Kartal Kızılay Hastanesi’nde devam etmekteyim. Botoks , gençlik aşısı, mezoterapi, dolgu uygulamaları ve fraksiyonel lazer ile altın iğne uygulamaları yapmaktayım. Her türlü göz çevresi gençleştirme ve rejuvenasyonu konusunda ameliyat ile ve ameliyatsız yöntemlerle kişinin ihtiyaçlarına göre sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duymaktayım. Katarakt ve akıllı mercek operasyonlarını başarıyla gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca hemen her gün yaptığım excimer lazer ( PRK - No Touch - iLasik ) konusunda tecrübeliyim. Bu konularda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duymaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi

Atalar mah. Çanakkale Cad. Kiler GYO Referans Loca 1 Sitesi. No:13/O, Kartal, İstanbul 34862

Göz Hastalıkları Randevusu

• N

Göz kapağı ameliyatımı burada gerçekleştirdim ve tüm süreçten gerçekten çok memnun kaldığımı söylemek isterim. İlk muayeneden itibaren her adım detaylı bir şekilde anlatıldı ve aklımdaki tüm sorular sabırla yanıtlandı. Ameliyat günü ekip son derece profesyonel ve sakin bir şekilde ilerledi, bu da benim için büyük bir güven duygusu yarattı. Operasyon sonrası iyileşme sürecimde de yalnız bırakılmadım; kontrollerim düzenli yapıldı, her gelişmede bilgilendirildim. Şu an hem görünüşümden hem de gözlerimin daha rahat hissedişinden çok memnunum. Sonuç son derece doğal, yüz ifademi bozmadan beni daha dinlenmiş ve canlı gösteriyor.Göz kapağı ameliyatı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi Ameliyat Randevusu  •

• G

Anıl hocam bizim için adeta ilgisiyle anlatımıyla her sorduğumuz soruya aydınlatıcı cevap vermesiyle bizleri bilgilendirmesiyle bizi bu süreçte çok mutlu etti. Kızımın LASIK lazer ameliyatını dün gerçekleştirdi. Süreç çok kısa ve ağrısız sızısız geçti. 1 hafta lensi bıraktı ve dün -4.75 ve -2.75 olan numarası bugün kontrole gittiğimiz de 0 numaraya düşmesi bizi çok mutlu etti. Kızımın dünyası aydınlandı. İlgisi alakası, çok şık dizayn edilmiş muayenehanesi ve çalışanların güleryüzüyle tam bir profesyonel. Biz oradan çıkarken yüzümüzdeki tebessümü anlatamam. Şimdi sırada ben de göz kapağı ameliyatı olacağım ve tabi ki Anıl hocamı tercih edeceğim. Kendisini tanıdığımıza çok mutlu oldum. Sonsuz tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.

• Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi Excimer Lazer  •

Alanında çok başarılı olan Anıl Kaya hocama LASIK lazer göz çizdirme ameliyatımı oldum. Öncesinde tüm tetkikler yapıldı ve konu hakkında detaylı bir bilgilendirmeyle uzun süredir hayalim olan bu işlemi başarıyla tamamladık. Doktorumuzun güzel iletişimi, güleryüzü ve deneyimiyle tam anlatıldığı şekilde bir süreç geçirdim. Ameliyatın yapıldığı günün akşamında tamamen net görebiliyordum ve bir sonraki gün ise hiçbir batma vs yaşamadan normal hayatıma döndüm. Kullanılan cihazların kalitesi ve Anıl hocam sayesinde -4,75 ve -2,75 miyop olan gözlerim 0 numaraya indi. Tekrar bu operasyonu geçirsem tekrar Anıl hocama yaptırırdım. Profesyonelliği ve ilgi alakası için hocamı sonsuz tavsiye ediyorum.

• T

Mrblar
    10 yıldır göz rahatsızlığımdan dolayı şeffaf lens kullanıyordum ve çizdirmek için detaylı araştırma yaparken Sn Anıl hocamla tanıştık ve göz muanesi olduktan sonra lasik göz çizdirme ameliyatı oldum.Şuan yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi, çok ilgili çok anlayışlı ve işinin ehli olduğu çok belli işini dikkatli bir şekilde takip eden ve her daim telefonda arayıp ulaşabileceğiniz bir hekim şiddetle tavsiye ederim.

• Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi Lazer Ameliyatı  •

• B

Anıl doktorum çok ilgili, kibar, alanında kendini geliştirmiş güvenilir bir hekim. Kendisi 8 ay önce No touch lazer ameliyatımı yaptı. Şehir dışında olmama rağmen kendisi her zaman çok yardımcı oldu. Kontrollerim sonrasında da hiç bir sıkıntım olmadığını teyit ettik.

• Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi Lazer Ameliyatı  •

• N

1 hafta önce Anıl hocama No touch laser ameliyatı oldum , ameliyat öncesi ve sonrasında ki ilgi ve alakası mükemmeldi her şey çok güzel geçti herkese tavsiye ediyorum .

• C

Merhaba,
    Gözaltı torbalarımdan şikayetçiydim. Öncesinde buradaki yorumları baz alarak kendisine ameliyat randevusu için görüşmeye gittim.Kendisi ve ekibi oldukça tecrübeliydi. Anestezi için tahlillerim alındı. Anıl Bey ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat başarılıydı akşama kadar hastanede kaldıktan sonra kontrollerim yapıldı taburcu edildim. İlk iki gün ağrılı geçti. Sonrasında iki defa kontrole gittim.İlgiliydi ve ameliyatın sonucundan mennun kaldım.

• Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi Blefaroplasti  •

• B

Anıl Kaya hocama üst göz kapağı ameliyatı oldum. Çok çok memnunum İzlerim 1. Ayın sonunda geçti. Süreç aynen hocamın anlattığı gibi oldu. Daha sonra botokslarımı da hocamıza yaptırıyorum ve onlardan da çok memnunum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Zaten hocamızı gördüğünüz anda sıcaklığını, samimiyetini hissedeceksiniz ve size verdiği güvenden doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız. Umarım hepiniz benim kadar memnun kalırsınız

• Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi Ameliyat Randevusu  •

• K

Göz doktorlarının içinde en ilgili doktorlardan biri Anıl Hoca'mdır. Kendisiyle dört yıl önce tanıştım ve hala ona muayene oluyorum. Hasta takibi konusunda bu kadar dikkatli davranan doktor bulmak zor. Kendisine göz kapağı ameliyatı yaptırdım ve bir hafta içinde iyileştim ameliyat izi neredeyse yok söylemesem kimse anlamaz ameliyat olduğumu. Ayrıca her soruma bıkmadan açıklayıcı bir dille cevap vermiştir şimdiye kadar. Eğer doktorunuzun ailenizden biri gibi olmasını istiyorsanız kesinlikle Anıl Hocamı tercih etmelisiniz.

• Op. Dr. Anıl Kaya Muayenesi Botoks  •

• N

Anıl Hocamıza revizyon göz kapağı cerrahisi için basvurduk. Annemn ameliyatını ünlü bir plastik cerrah tarafından yapılmıştı ve istenilen sonuç elde edilmemişti. Arayışa girdik ve bir kaç arkadaşımızın da tavsiyesiyle Anıl Hocamızı bulduk. İlgisi alakası hasta takibi sıcakkanlılığı mükemmeldi. Sonuç harika oldu. Herkese tavsiye ederiz. Göz kapağı estetiği , pitoz ameliyatları konusunda gerçekten çok başaralı ve tecrübeli. Hocamızın ellerine sağlık

• başka bir yer Diğer  •