1985 yılında Uşak Eşme' de doğdu. 2011 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2013-2019 yılları arasında Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini aldı. 2018 yılında yapılan sınavı başarıyla geçerek Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi yeterlilik belgesine sahip oldu. Estetik Plastik Cerrahi Derneği ve Türk Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği ve Türk Tabipler Birliği üyesidir.

İyi derecede İngilizce bilen Opr. Dr. Anıl Özpak evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bostanlı, Girne Bulvarı No:1/B,, Karşıyaka, İzmir 35590

• Sigortası olan hastalar

Jinekomasti ameliyatımı lazer ile gerçekleştiren Dr.Anıl Özpak ve tüm ekibine minnettarım.

Op. Dr. Anıl Özpak

Siz değerli hastalarımız için en iyi hizmeti vermek için buradayız

• Ö

Hasta ilişkileri ve işlem uzmanlığı için kesinlikle tavsiye ,sihirli ellerle sonuç harika

• Op. Dr. Anıl Özpak Ameliyatsız Cilt Gençleştirme  •

• K

Dr.Anıl Özpak’a karın germe ve liposuction ameliyatları oldum.Sonuç harika.Hayallerime kavuştum.

Daha konforlu günler diyoruz

• T

Tertemiz bir klinik ekip çok tecrübeli, ilgili. Doktor bey gerek bilgisi ve gerek hastaya yaklaşımıyla çok tecrübeli. Ameliyat sonrası her sorumda rahatlıkla ulaşabilir. Karın germe ve jinekomasti ameliyatları için herkese tavsiye ederim. Tüm ekibe sonsuz selamlar

• Op. Dr. Anıl Özpak Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)  •

yaptığımız ilk görüşmeden ameliyatım sonrasındaki kontrolüme kadar tüm soruların cevaplarını aldım, jinekomasti sonrası güvenim yerine geldi, Anıl doktorumun ameliyat öncesi güven vermesi ve beni rahatlatması o kadar önemliydi ki sonucun mükemmel olacağını baştan bilebiliyorsunuz

• Op. Dr. Anıl Özpak Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

• H

Doktoruma lip lift ameliyatı oldum. İyileşme sürecinde bana gösterdiği sabır ve anlayışı için kendisinden çok memnun kaldım. Sonuç gerçekten mükemmel oldu. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

• M

Doktor beyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine yollarımız kesişti jinokomasti ameliyatı için görüştük endişelerim vardı ama doktor beyin anlattığı kadar çok konforlu bir ameliyat süreci geçirdik herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. Anıl Özpak Jinekomasti  •

• H

Daha önce yaptırdığım PRP ve kollejen ve C vitamininden dolayı bir hafta boyunca şiş yüzle dolaştım ve işin en kötüsü de hiçbir değişim görmemiş olmamdı.Dr Anıl beye gittiğimde hastalarına zaman ayırıp itinayla onları dinleyip daha sonra yapılması gerekeni anlatıp ve yaptığı şeyin ne olduğunu gösterip anlatması ve gözümüzün önünde açıp enjekte etmesi bana ayrı bir güven verdi. Dr. Anıl bey ve ekibi çok mükemmel Kendinizi böylesine profesyonel ekibin arasında güvende hissediyorsunuz. Göz altı morluklarım ve göz altı torbalarım vardı çok yorgun ve yaşlı duran bir görüntüm yüzümde lekeler vardı. İlk seanstan sonra gözle görülür parlaklık ve canlılık, daha sonraki ikinci ve üçüncü seanstan sonra da gözle görülür iyileşme oldu.
    İşin en güzel tarafı da İşlemden sonra herhangi bir morarma şişlik olmaması ve normal rutin hayatınıza devam ediyor olmanız.
    Yaptırdıklarım çok doğal ama bir o kadarda güzel durdu.
    Özgüvenli bir duruşta istiyorsanız kesinlikle OP. DR. ANIL ÖZPAK...

•  •

Yazın etkisiyle yıpranan cildim için doktor bey ile güzel bir planlama yaparak parlak cilde kavuştum cildi derinliğine temizledik temizledikten sonra muhteşem gençlik aşısıyla yüzüm neme doydu doktor bey ve çalışanları çok iyi herkese tavsiye ederim

• Op. Dr. Anıl Özpak Gençlik Aşısı  •

• T

Anıl Bey'de nevüs (ben) alma işlemi ile ilgili tedavi gördüm. Doktorumdan bu aşamada memnun olduğumu söyleyebilirim. Yanında çalışanlar da çok tatlıydı. 1 hafta sonra kontrole gideceğim. Umarım bu süreçte de memnuniyetim devam eder. Temiz bir ortam ve güler yüzlü bir klinik.