0850 333 0388 Ücret öğren

1971 Ankara doğumluyum. Aslen Artvin Şavşatlıyım.Uzakta olsamda Şavşat tutkunuyum.
Babamın mesleğinden dolayı ilkokulu Ankara Şentepe lkokulu ve Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulunda okudum.
Ortaokulu Kars Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda okudum.
Liseyi Kars Alpaslan Lisesi ve Kayseri Fevzi Çakmak Lisesinde okudum.
1988 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım .1 yıl hazırlık sınıfı olmak üzere inanılmaz dostluklarla ve Eciyes Üniversiteli olmanın gurur ile 1995 yılında mezun oldum.
Mecburi hizmetime Yozgat Kadışehri Sağlık Ocağında başladım. 1 yıl sonra Yozgat Çandır Sağlık ocağın tayin oldum ve Sağlık Grup Başkanı olarak 2 sene çalıştım.
1998 yılında Ankara Çubuk Devlet Hastanesi Acil Servisine tayin oldum ve 3 yıl Acil Hekimi olarak çalıştım.
2001 yılında TUS sınavında Kocaeli Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Bölümünü kazanarak Kocaeline geldim.
2007 yılında Çocuk Cerrahisi Uzm. olarak Gaziantep Çocuk Hastanesine atandım. Hayatımın en keyifli dönemini 2 sene Gaziantep' de geçirdim. 1 yıl Başhekim Yardımcılığı görevinde bulundum.
2009 yılında eş durumu ile Kocaeline tekrar döndüm .Kocaeli Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde göreve başladım. Sonrasında Seka Devlet Hastanesine ve Derince Eğitim Hastanesine bağlanan hastanede 2018 yılına kadar çalıştım.
2010 yılında anne oldum. 9 yaşında bir kızım var.
26 sene hekimliğin çeşitli kademelerinde çalıştıktan sonra özellikle kızım olduktan sonra hekimliğe hayata bakış açım değişti ve şimdi gönlümdeki gibi hekimlik yapabilmek için Cerrah Annenin Yıldızlarına daha iyi hizmet verebilmek için muayahane açtım.2019 dan itibaren muayenehanemde YILDIZLARIMLA birlikteyiz.

Çocuk

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Sünnet

Makaleler

Arzu Özyer Bektaş
Op.Dr. Arzu Özyer Bektaş Muayenehanesi

Yenişehir Mahallesi, Eski KOSGEB Binası, Demokrasi Caddesi, No:65, Kat:2, D:6, Kocaeli 41050

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik

Samimi oluşu özellikle ilgi vs alakası harika bir hekim

s....g

Tanıştığımız ilk dakikadan itibaren bize güven veren sevgili doktorumuz sünnet işlemi sırasında çocuğun yanında olmamız bu süreçte onun oyun oynamasını sağlamak ve süreci sağlıkla atlatmamız belki kısa bir şekilde yazıyoruz ama bize ve evladımıza hissettirilen şeyler çok kıymetliydi. Sizi tanıdığımız için çok mutlu ve memnunuz kıymetli hocam ve güzel ekibi

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Sizlerin bize olan güveni de bizim için çok kıymetli iyi ki sizi tanımışız.

se...p

Doktorumuz çok güler yüzlü ve net konuşan biri.Oğlumla kurmuş olduğu iletişim sayesinde sorunsuz bir sünnet geçirdik.

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Oğlunuzun bizimle olan uyumu için biz teşekkür ederiz.

• Y

y....y

Arzu hocam işinde profesyonel bir hocamız ekibi de çok ilgili saygılar sunarım

Teşekkür ederiz.

• B

Bebeğimiz henüz 2 aylıkken sünnet için Arzu Özyer Bektaş’a başvurduk. Muayenede yamukluk nedeniyle biraz daha beklemenin daha uygun olacağı bilgisi verildi. Bekleme sürecinde sorularımıza detaylı yanıt alabildik ve düzenli takip sağlandı.

9. ayında sünnet işlemi gerçekleştirildi. Süreç öncesinde yapılan detaylı bilgilendirmeler ve yaklaşımı sayesinde oldukça rahat bir deneyim yaşadık. Kendisi ve ekibi ilgili, güler yüzlü ve iletişimi güçlü bir ekipti. Sürecin her aşamasında açıklayıcı ve özenli bir yaklaşım vardı.

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Doğru zamanda, doğru işlemi yapmak en sağlıklısın. Güveniniz için biz teşekkür ederiz.

si....

3 harika tatlı dilli kadın harika bi süreç yönetiyorlar. Operasyon anında bile bizimle ilgilenip gerekli açıklamalar ve yardimlar yapılıyor. Sonrasi bakım hakkında da telefonlara dönüş yapılıyor. Stresten karın agrilariyla girdigim yerden rahatlayarak ciktim sayelerinde

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

• H

Çok ilgili destekçi oldu oğlumla ilgili güzel bilgiler verdi

Teşekkür ederiz.

• Ö

öz...

iyiki varsınız iyiki sizi tanıdık harika bir gündü

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Bizim için de öyleydi iyi ki :)

• B

2 aylık bebeğimin sünneti için gittik. Eğrilik olduğundan işlem ertelendi ancak doktorun iletişiminden çok memnun kaldık

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Doğru zamanda doğru işlem yapmak önemli .Düşünceleriniz paylaştığınız için çok teşekkür ederiz

• M

me...p

Dr hanimdan cok memnunuz sorunsuz ve kolaylikla sunnet sureci gecirdik.Gönülden tavsiye

Op. Dr. Arzu Özyer Bektaş

Güzel fikirleriniz için çok teşekkür ederiz :)