Son 30 gün içerisinde 83 profil görüntülenmesi var

Diyetisyen Aslıhan Özkan Beslenme ve Diyet Kliniği
Bahçelievler Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:8 Kat:1 İç Kapı No:103, Serdivan , Sakarya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Online Diyet

Hakkımda

Diyetisyen Aslıhan Özkan 2017 yılında Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. Halen Yeditepe...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik
  • Yeditepe Üniversitesi Klinik Beslenme Yüksek Lisans
  • Nutrition for Fitness and Exercise (Europe Active)

Bilinen Diller

• İngilizce

Bahçelievler Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:8 Kat:1 İç Kapı No:103, Sakarya

Diyetisyen Aslıhan Özkan Beslenme ve Diyet Kliniği

Ben yorgunluk şikayetleri ile kendisine başlamıştım. Sabah enerjim genel anlamıyla düşük oluyordu, sürekli kahveyle beslenen birisiydim, bununla alakalı kendisiyle bir seans süreci geçirdim. Kendisinden aldığım seanslardan sonra kendimi daha enerjik hissetmeye başladım, yapmış olduğu kahvaltı programı ve öğünlerle kendimi her anlamda daha iyi hissetmeye başladım, ayrıca bu süreçte istediğim kiloyu da verdim, çok memnun kaldım, hala da sürecimiz devam ediyor, kasım ayında tekrar kendisiyle görüşeceğiz, istediğim hedefe ulaştığım için daha seyrek bir şekilde kendisiyle görüşürüz.

Aslıhan hanım işinin uzmanı bir diyetisyen. Süreçte hiçbir şeyi danışanlarına bırakmıyor, dört ay gibi bir süredir kendisi ile beraberiz, eşim de kendisine gidiyor, devamlı olarak gidiyoruz ve çok memnunuz. Benim şeker, tansiyon, tiroid olmak üzere farklı rahatsızlıklarım da var, bunun dışında böbreğimle alakalı protein değerlerimde bir sıkıntı var ve kendisi ile birlikte bu rahatsızlıkların üzerine baya iyi gelişmeler yaşadım, vücudundaki değerler normale döndü, aynı zamanda hem kilo verdim, hemde nasıl kilo verebileceğim veya nasıl beslenmem konusunda bana yardımcı oldu, vücut yağlanmalarım hakkında bilgi verdi, bu anlamda gayet memnunum.

Ben kendisine giderken asıl amacım kilo verme sebebiyle değildi, daha çok dengeli ve düzenli beslenmeyi öğrenmek adına kendisine gittim. Kendisi bu süreçte hem bunu öğrenmeme yardımcı oldu, hem de uyguladığı seanslarla istediğim kiloya geldim, şu anda da artık seanslarıma devam etmiyorum çünkü kendisinden öğrendiğim bilgilerle artık sayesinde kilomu koruyabiliyorum, bu anlamda çok memnun kaldım.

Kendisinden kilo vermek üzerine destek almaya başladım, mükemmel bir diyetisyen olduğunu düşünüyorum, çok memnunum. Bu süreçte diyet listeleri de gayet güzel, kişiye özel diyet listeleri uygulanıyor, kolaylıkla uyum sağlayabiliyorum, bir ayda 7,5 kg verdim.

Doğrulanmış
Konum: Diyetisyen Aslıhan Özkan Beslenme ve Diyet Kliniği Kişiye Özel Beslenme Programları

Bir çok diyet tecrübem ve farklı diyetisyenlerle çalışma fırsatım bulunmuş olup kendisini alanında uzman ve güler yüzlü olması nedeniyle tercih ettim . Her seans detaylı açıklamaları , motive edici tutumu ve psikolojik desteği sayesinde kilo verme sürecim çok güzel geçmektedir. Tabu haline gelmiş ve doğru sandığım tüm yanlış bilgileri kendisinin uzman bilgisi sayesinde düzeltiyor ve doğrularını öğrenerek hayatımda kalıcı hale getirmeye çalışıyorum. Eşimde benimle bir diyetisyen desteği almaya başladı . Kendisinden çok memnunuz ve benim gibi diyetisyen desteği almadan önce özellikle internetten araştırma yapan kişilere şiddetle tavsiye ediyorum.

Konum: Diyetisyen Aslıhan Özkan Beslenme ve Diyet Kliniği Diğer

Ems randevusu için geldim. Aslıhan Hanım’ın süreç hakkında verdiği bilgiler ve gösterdiği ilgi buraya geldiğime iyi ki dedirtti. Çevreme de önermeye devam edeceğim. Çok tatlı biri olması dışında mesleğini çok güzel yapıyor. Verdiğiniz hizmet için teşekkürler ederiz.

Konum: Diyetisyen Aslıhan Özkan Beslenme ve Diyet Kliniği Kilo Verme Diyetleri

Ems ile başladığımız yolda aklımda hiç ama hiç yok iken diyet programını ile devam etmem gerektiğini söyleyerek beni ikna eden Aslıhan hamıma teşekkür ederim.Yaklaşık 3 aylık süreçte 26 kg kaybı ve sağlıklı bir yaşama geçmemde bana yardımcı olduğu için kendisine minnettarım çok teşekkürler

U

Ben Aslı Hanım'ın ilgisinde çok memnunum yaklaşımı ve bilgi birikimi çok yüksek her türlü konu da destek oluyor hem arkadaşı gibi davranıyor hem de bilgi birikimi beni çok güzel yönlendirdi 2 ay da sayesinde 20 kilo verdim sağlıklı şekilde verdim ve danışanı olarak çok mutluyum.Ben kendisine referans ile gittim ben de arkadaşlarıma referans oldum 3 kişiyi yönlendirdim ve herkes çok memnun.Aslı Hanım ile kilo verdim sağlıklı beslenme ilgili herkese tavsiye ederim gidenler pişman olmayacak.

20 kilo verdim çok ilgili hayatımı zorlaştırmadan benim zayıflamamı sağladı sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlığı edindim.Bir tanıdığım tavsiyesi ile gittim.İnsulin direncim yüksekti çok iştahlı biriydim.Hedeflediğim şeyi başardım daha sağlıklı ve daha fit gözükmek istiyordum başardım.

Ben çok memnunum diyetisyenimden özellikle bağırsak ve kabızlık sorunu vardı onunla beraber çözdüm çok şükür.Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için başvurdum yürüyemiyordum dizlerimden verdiği kilo sayesinde hem de bacaklarım sıkılaştı hem de sağlıklı beslenmeyi öğrendim herkese tavsiye ederim.Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum evimdeki malzemeler uyguluyorum harf harfine uymaya özen gösteriyorum fiziksel ve beden olarak değişim oldu sağlık yönünden çok fark etti görünüş olarak çok fark etti olmayan kıyafetlerini giyebiliyorum.

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik
  • Yeditepe Üniversitesi Klinik Beslenme Yüksek Lisans
  • Nutrition for Fitness and Exercise (Europe Active)

Deneyimler

• Özel Beyhekim Hastanesi
  • Acıbadem Maslak Hastanesi
  • Özel Sakarya Tıp Merkezi

Bilinen Diller

• İngilizce

Ödüller

• Ozkan A., Sağlam D. Tam Buğday Ekmeğine Uygulanan Isıl İşlemin Glisemik İndeks Üzerine Etkisi. 6.Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu & 1.Yaşam İçin Beslenme ve Spor Kongresi, 24-27 Mayıs, İstanbul (sözel bildiri- birincilik ödülü)

Yayınlar (1)

Makaleler (5)