- Stres
Psikodinamik Psikoterapi
Transaksiyonel Analiz
K
ka...k
2009 yılında ağır depresyon yaşadım ve hocamızdan destek aldım ve çok iyiyim. tavsiye ederim.
Atilla Soykan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Soykan, Psikiyatri. Size Atilla Soykan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Hipnoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Prolonged Exposure Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Psikodinamik Psikoterapi, Transaksiyonel Analiz, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi.
Atilla Soykan adresi nerede?Atilla Soykan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köroğlu (Uğur Mumcu) Cad. 13/1 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Soykan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Soykan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Soykan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Soykan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Soykan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Soykan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Atilla Soykan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.