Uzm. Dr. Ayşegül Karahan

Kardiyoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

İstanbul 1 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Kardiyoloji alanındaki uzmanlığımı, geleneksel tıp yaklaşımları ile modern ve bütüncül yaklaşımları birleştirerek hastalarımın yaşam kalitesini artırmaya adamış bir hekimim. Meslek hayatım boyunca kalp sağlığını koruma, hastalıkları erken evrede teşhis etme ve kişiye özel tedavi protokolleri geliştirme odaklı çalıştım.

Özellikle kalbin anatomik ve fonksiyonel yapısını detaylı incelemeye olanak tanıyan Ekokardiyografi ve ileri Kardiyak Görüntüleme teknikleri üzerinde derin bir deneyime sahibim. Bu yöntemleri kullanarak, karmaşık Kalp Kapak Hastalıkları ve Kalp Yetmezliği gibi hassas süreçlerin tanı, takip ve tedavi yönetimini başarıyla yürütmekteyim.

Klasik kardiyolojik tedavilerin yanı sıra, hastalıkların sadece semptomlarını baskılamak yerine kök nedenlerine inmeyi hedefleyen Kardiyolojide Fonksiyonel Tıp yaklaşımını benimsiyorum. Hastalarımın beslenme, yaşam tarzı, stres yönetimi ve metabolik dengelerini bir bütün olarak ele alarak, sürdürülebilir bir kalp sağlığı yönetimi sunuyorum.

Uzmanlık Alanlarım

• Ekokardiyografi & İleri Kardiyak Görüntüleme: Kalp yapısının ve fonksiyonlarının ultrasonografik yöntemlerle detaylı analizi.

• Kalp Kapak Hastalıkları: Kapak darlıkları ve yetmezliklerinin klinik takibi ve tedavi planlaması.

• Kalp Yetmezliği: Güncel kılavuzlar eşliğinde hasta odaklı kronik kalp yetmezliği yönetimi.

• Kardiyolojide Fonksiyonel Tıp: Kalp ve damar hastalıklarında kök neden analizi, beslenme ve yaşam tarzı optimizasyonu ile bütüncül tedavi uygulamaları.

Yetişkin
Çocuk

Kardiyoloji Randevusu

Çiftehavuzlar, Bağdat Caddesi, Alemdar Apt. No:213, D: 4 Kadıköy/istanbul, İstanbul

Ayşegül Karahan
Uzm. Dr Ayşegül Karahan Kliniği

Çiftehavuzlar, Bağdat Caddesi, Alemdar Apt. No:213, D: 4 Kadıköy/istanbul, Kadıköy, İstanbul 34730

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

a...

Doktor Ayşegül hocama hafif mitral yetersizliği rutin kontrol için ulaştım. Arkadaş çevremde adını sıkça duydum. Herkes yaklaşımını, tespitlerini çok beğendiğini söyledi. Ben de randevu aldım.

Karşılaması, güler yüzü ve sakin, beni tek tek dinlemesi çok güven vericiydi. Kalp sağlığımın şu an için güzel olduğunu tespit etti. 50 yaş için yapmam gerekenleri özetledi, daha sağlıklı yaş almam için.

Doktor Ayşegül hocamı herkese şiddetle tavsiye ederim. Bir hekimde aradığım tüm özellikleri ben buldum. Gideceğim doktorlar konusunda çok seçici bir hastayımdır.

a...

18 yıl önce, bir kol ağrısı ile gittiğim hastanede muhtelif departmanlarda yapılan kontrollerde hiçbir şey bulunamamışken, Ayşegül hocamın kısa bir kontrolü sırasında üç damar tıkanıklığımı zamanında teşhis ederek benim aynı gün anjiyo, ertesi gün ise by-pass ameliyatı olmamı sağlayan ve olası bir kalp krizini önleyerek sağlıklı bir yaşam sürmemi sağlayan değerli hocama minnettarım. Ayrıca bu zaman zarfında 3 adet stent kararları da tam isabetli olmuştu. O günden bugüne (şu anda 70 yaşındayım) sağlığımı titizlikle takip eden, adeta tıbbi geçmişimi ezbere bilen, bilgisi, tecrübesi ve insani yaklaşımıyla bana güven veren bir hekim oldu. Yeni muayenehanesinin hayırlı uğurlu olmasını diler, ilk muayene olanlardan olan bir hastası olmak da çok onur vericiydi. Kendisine sağlıklı bir yaşam sürmemdeki katkıları büyük. Meslek hayatında başarılarının devamını dilerim.

• I

i...

Ayşegül Hanım yaklaşık 20 yıldır annemin doktorudur. Kalp ritim bozukluğu rahatsızlığında doğru tedavi yöntemleri, yılların deneyimine sahip, bilgili, güler yüzlü, hastalarına verdiği değer açısından herkese tavsiye ediyorum, çok iyi bir doktor.

• Ç

ç...

Dr. Ayşegül Karahan hocam yaklaşık 12 yıldır benim doktorum. 2014 yılında kalp kapak ameliyatı oldum. Aort ve mitral kapağım metal kapak olarak değiştirildi, ameliyat sonrası kontrollerim için doktor arayışında iken Ayşegül hocamla tanıştım. O dönem yaşım 35, ameliyat olmuşum, tedirginim, çocuklarım küçük ve bir sebepten doktorumu değiştirmek istiyordum. Siz de bilirsiniz ki bazı doktorlara gittiğinizde içinizdeki endişe gitmez ya da içinize sinmez. Ayşegül hocamın kalp kapağı hastalıkları konusundaki üstün bilgisi ve uzmanlığı, EKO konusundaki özeni ve bilgisi, tatlı dili, güler yüzü ve bana verdiği güven benim için vazgeçilmez oldu. Ayşegül hocam aile gibidir, hastalarını çok iyi takip eden, çok bilgili, işini severek yapan, güler yüzlü nadide doktorlardandır. 12 yıldır onun sayesinde düzenli kontrolleri ile hastalığımı hiç yokmuş gibi yaşıyorum. Gönül rahatlığı ile kalp hastalarına Ayşegül hocamı tavsiye ediyorum.

a...

İleri düzey mitral kapak prolapsusu tanısı almamın ardından Ayşegül Hanım ile tanıştım. İlk görüşmemizden itibaren sürecimi detaylı şekilde değerlendirerek bana güven verdi. Ameliyat öncesi hazırlık döneminden başlayarak operasyon süreci ve ameliyat sonrası takiplerime kadar tüm aşamalarda yakından ilgilendi.

Her soruma sabırla ve açıklayıcı şekilde yaklaşması, sürecin her adımında ulaşılabilir olması ve hastasına verdiği güven sayesinde bu zorlu dönemi çok daha rahat geçirdim. Tıbbi bilgi ve tecrübesinin yanı sıra insani yaklaşımıyla da kendimi emin ellerde hissettim.

Mitral kapak hastalıkları ve kalp cerrahisi konusunda uzman, hastasıyla yakından ilgilenen ve süreci uçtan uca titizlikle yöneten bir hekim arayan herkese Ayşegül Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Ş

ş...

Dr. Ayşe Gül Karahan ile 30 yıl önce karşılaştık. Ritim bozukluğu sebebiyle başvurdum. Yaşam şekli değişikliği ve ilaç tedavisi ile devam ediyoruz. Yıllardır mesleki hâkimiyeti, yol göstericiliği, duyarlılığı ve şefkati ile bana ve eşime gerekli müdahaleleri yaparak yardımcı oldu.
    Dr. Ayşe Gül Karahan'ı tavsiye ederiz.

• D

d...

Dr. Ayşegül Hanım zaten annemin kardiyoloğuydu. Dolayısıyla ailece tanıdığımız bir doktor. Ben yüksek kolesterol teşhisi ile Ayşegül Hanım’a başvurdum. Tedavimi planladık ve süreç devam ediyor.
    Ayşegül Hoca çok değerli bir doktor. Aynı zamanda pozitif yaklaşımı, güler yüzü ve desteğiyle her zaman yanımızda. Yürekten tavsiye ederim.

sa...n

Konusunda uzman başarılı, bilgi sahibi ilgi gösteren bir kardiolog. Tanıdığım en güzel doktor. Başarılarınızın devamını dilerim hocam.

• he...i

Çok başarılı bulduğum bir kardiyolog. Yani benim dilimle, "kozmetik doktor" değil, gerçek doktor. Umarım dertlerinize, yakınlarınızın dertlerine çare olur.