Doç. Dr.
Aysel Taktak
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Çocuk Nefrolojisi
İstanbul 2 adres
Doç. Dr. Aysel Taktak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları / Çocuk Nefrolojisi UzmanıTıp eğitimim sonrasında çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında uzmanlık eğitimimi 2007-2012 yılları arasında Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladım. Zorunlu hizmetimi Kars Devlet Hastanesi’nde 2012-2013 yılları arasında pediatri uzmanı olarak gerçekleştirdim.2013-2016 yılları arasında Ankara Hematoloji Onkoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çocuk nefrolojisi alanında görev yaptım. Bu süreçte Mayıs-Haziran 2016 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji Bölümü’nde rotasyon eğitimimi tamamladım.2025 yılından bu yana Biruni Üniversitesi Hastanesi’nde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak görevime devam etmekteyim. Mesleki ilgi alanlarım arasında çocukluk çağı böbrek hastalıkları, idrar yolu enfeksiyonları, nefrotik sendrom ve enürezis gibi konular yer almaktadır.
- İdrar Yolu Enfeksiyonu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
T
tu...
Aysel hocamız harika bir doktor,oğlum 3 senedir kendisinin takipli hastasıdır.Fmf hastalığı teşhisi konulduğunda eşimle çok panik olmuştuk.Tavsiye üzerine kendisine gittiğimizde net ve açıklayıcı cevaplar vermesi ,gereksiz tahlillerle bizi uğraştırmaması,sorularımıza sabırla cevap vermesi iyikimiz oldu.Kendisini kesinlikle tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
V
v....ö
Dr. Aysel hanıma oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği için randevu alıp gittik, çok memnun kaldık hem hastaya yaklaşımı, hem detaylı açıklamaları hem tedavi süresince istediğimizde dr hanıma ulaşa biliyorduk. Herkese öneririm dr hanımı çok profesyonel yaklaşımları ve tedavileri.
• Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Randevu •
de...ş
çocuğumun idrarında protein olduğu için yönlendirildik, doktor hanım bizi detaylı bir şekilde muayene edip bilgilendirdi, rahatlattı çok memnun kaldık
• Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Randevu •
a....b
Çocuğumun böbrek taşı şikayeti üzerine gittik öncesinde birçok yere gitmeme rağmen sonuç alamamıştım hekim branşında tecrübeli ve çok ilgiliydi süreç boyunca sürekli ilgi ve alaka çok güzeldi hekimim güzel yüzlü ve oldukça pozitif ti.
• Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Normal Randevu •
d....e
Aysel hanım'a kızımın tekrarlayan enfeksiyonu için gittik bir kaç aydır da takibindeyiz. Hem bilgisi,hem ilgisi müthiş. Her sorduğumuz soruya ictenlikle cevap veren,tek tek açıklama sağlayan,gerçekten mesleğine saygılı, donanımlı bir doktor. Alanında çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle prof unvanını almayi hakeden bir doktor. Ne söylesem az kalabilir. İyi ki sizin gibi bir doktor var ülkemizde.
• VM Medical Park Florya Hastanesi • Çocuk Nefrolojisi Randevusu •
Aysel Hanım mesleğinde çok ilgili ve özverili bir doktordur.Muayenelerinden son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz.Çocuk nefroloji takibinde başından sonuna kadar son derece ilgili ve özverili yaklaşmıştır.Takibinden, muayenesinden çok memnunuz.Aile ile iletişimi çok iyidir.
L
l.....
Kendisi her zaman hastasını zamanında kontrollere çağrırır, gitmediğimiz zaman arayarak gelinmesini rica eder.Takip eder,yoğun bakımda her zaman tedavimizi düzenli takip etti.Çok güler yüzlü. Gittiği için çok üzgünüz.Konjenital nörolojik sendromu yenidoğan dönemi sonrasında serviste yattı.Gün aşırı neredeyse gidiyordum.Tedavimiz sağlandı, çok memnun kaldık.Hala daha kontrollere gidiyoruz.
d.....
Kızımın idrar yolu enfeksiyonu var, çok memnun kaldım.Bilgisi ve tedavisi çok üst düzeyde.Yaklaşımı, insan ilişkileri açısından çok memnun kaldık.Tedavi sonucundan da memnun kaldım.Çocukla olan iletişimi çok iyi.Araştırarak gittim.Hem tedavisi hem de iletişimi çok güçlü.
Bir problem yaşamadık, çok iyi.Allah razı olsun, birşey olduğunda direk cevap veriyor.Çocuk için gittik, böbreklerinde enfeksiyon oluyor.Çok yardımcı oluyor.Arkadaşlarımdan tavsiye almıştım.Çocukla çok iyi,hiçbir sorunumuz yok.
Kendisinin hastaya olan yaklaşımından, ilgi ve tecrübesinden memnunum.Bütün hastalara öneriyorum.İdrar kaçırma ve damlatma için gittik.İşeme eğitimi ile beraber bir ilaç kullandık.Tedavi sonucundan memnun kaldık.Araştırarak gittim. Bilgili, hastaya yaklaşımı, tecrübesi deneyimi ve sıcakkanlılığı güzel.Çocuğa olan yaklaşımı da çok iyiydi.Teşekkür ederim.
Aysel Taktak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel Taktak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Nefrolojisi. Size Aysel Taktak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Periton Diyalizi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Normal Randevu, Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Keratinin Kan Testi, Renal Ultrason, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Aysel Taktak adresi nerede?Aysel Taktak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe, Halkalı Caddesi No:99 İstanbul
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel Taktak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysel Taktak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aysel Taktak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysel Taktak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aysel Taktak hangi dilleri konuşuyor?Aysel Taktak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysel Taktak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel Taktak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysel Taktak hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Aysel Taktak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aysel Taktak hangi sigortaları kabul ediyor?Aysel Taktak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla