Psk. Dan.
Ayşenur Zeybek Arslan
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Daha fazla
Kırıkkale 2 adres
Ben Psikolojik Danışman/ Klinik Psikolog Ayşenur Zeybek Arslan. 01.02.1999’da Hatay Antakya’da doğdum, kendimi bildim bileli insanları, insanlara yardım etmeyi, psikoloji bilimini çok sevdim. Kendimi daha iyi tanıyabilmek ve insanlara yardımcı olabilmek için bu alanda olmayı seçtim ve Kırıkkale Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun oldum. Öğrenciliğim esnasında dur durak bilmeden eğitimler aldım, stajlar yaptım. Hatay Antakya ’da Positive Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde kurum ortağı/psikolojik danışman/psikoterapist olarak 1 yıl çalıştım. Kırıkkale’de kendi danışmanlık merkezimi, Ay Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurdum ve Ay Psikoloji’de 3 yıl boyunda psikoterapist olarak hizmet verdim. Stajyer eğitimleri düzenledim, pek çok başarıya imza attım ve stajyer öğrenciler yetiştirdim. Türk PDR Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği’nin il Başkanlığı’nı başarı ile yürüttüm, konferanslar verdim, projeler düzenledim, Kırıkkale Üniversitesi ile kurduğumuz iş birlikleri ile öğrencilerin staj yapmasına, gelişmelerine yardımcı oldum. Beykent Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansımın ders dönemini tamamladım. Tez aşamasındayım. Psikoloji alanında olduğumdan beri hep yeni eğitimlere koşuyorum ve bunu çok seviyorum. Her bir kitap, her bir eğitim insana daha derin bir bakış açısı sunuyor, daha derin gözlerle hayata bakmamı ve insanlara yardım edebilmemi sağlıyor. Psikoterapi alanında oldukça geniş yaklaşımlar ile insana yaklaşmaktayım, psikoterapiye başvururken yaşadıkları sorunların kökenlerini anlamakta ve bunlara uygun psikoterapi yöntem teknikleri ile çalışmaktayım. Duygu Odaklı Bireysel Terapi, Duygu Odaklı Çift Terapisi, Ego State Terapi ( Ego durum terapisi), Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR psikoterapi ekolleri ile insana bütüncül bakış açısı ile bakarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Şu anda Psikoterapi Enstitüsü Bütüncül Psikoterapi eğitimini sürdürmekteyim. Eşim’in tayini sebebiyle yeniden Doğup büyüdüğüm memleketim Hatay’a geldim. Hatay Arsuz ve İskenderun’da yüz yüze, tüm Dünya’da online olarak psikoterapi alanındaki çalışmalarımı sürdürmekteyim.
- Depresyon
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Stres
- Sosyal Fobi
Yenişehir Mah. Kazım Karabekir Cad. No:30 Kat:1 Daire:4,, Yahşihan, Kırıkkale 71450
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Kızılırmak Mahallesi 1443. Cadde No : 33 / 3 Can Apartmanı, Çankaya, Ankara 06530
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Kurumsal Danışmanlık
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Hasta
Hiç bir seans sonrası bugün de boşa geldim boşa geçti asla demedim her seans sonrası aydınlanma yaşayarak kafamdaki sorulara cevap bularak sorunlarımı hallederek ayrıldım ve bir sonraki senansa seve isteye gittim iyi ki kesişmiş yollarımız Ayşenur hanım
• Ay Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Diğer •
e....z
Ayşenur Hanım, sorunum ile ilgili dikkatli şekilde beni dinledi ve yardımcı olmaya çalıştı kendisine teşekkür ederim
• Ay Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
a....r
Psikoterapiye olan inancımı kaybettiğim bir zamanda denk geldik. Samimi yaklaşımı, izleyeceği yola dair beni bilgilendirmesi, kimse beni böyle kabul etmez diye düşünürken yargılamadan kabul etmesi kendimi rahatça açabilmemi sağladı. Alanında yetkin birisi, güvenlik konusunda asla şüphe duymayın. Sürecim bitti ve su anda kendimi sıfırlanmış hissediyorum. Destekleri ve emeği için çok teşekkür ederim.
• Ay Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoterapi •
a ...d
Kendimi çok yalnız hissettiğim, diğer insanlar tarafından anlaşılmadığımı ve hayatın çok anlamsız geldiğini düşündüğüm bir dönem Ayşenur Hanımla yolumuz kesişti. Psikolojik danışmanım bana o dönem düşüncelerimin beni yanılttığını, yani farkında olmadan hep siyah bir filtreyle hayata baktığımı fark ettirdi. O dönem “olumsuz” olan her şeye o kadar odaklanmıştım ki hayatımdaki güzellikleri göremiyormuşum meğer bunu fark ettim. Artık hayatı olduğu gibi, olumlu ve olumsuz tüm yönleriyle kabul etmeyi öğrendim. Bu farkındalığın oluşmasında Ayşenur Hanıma tüm desteği için teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun süredir kendimi çok iyi hissediyorum, ama ilerleyen zamanlarda şayet bir sorun yaşarsam kendisine başvurabileceğimi bilmek kendimi daha güvende hissetmemi sağlıyor.
• Ay Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bilişsel Davranışçı Terapi •
s....a
Kaygı bozukluğum vardı baş dönmeleri carpintilar yaşıyordum 15 seans sonunda kurtuldum şuan daha mutluyum
• Ay Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Psk. Dan. Ayşenur Zeybek Arslan
Değerlendirmeniz için teşekkür ederim
f....a
Duygusal ve düşünsel sorunlarımı detaylandırıp farkındalağımı artırdınız.
,kendimi daha iyi anlamamı sorunlarımı gün yüzüne çıkarıp çözmemde yardımcı olduğunuz terapi seanslarınız için teşekkürler ...• Online Danışmanlık • •
Psk. Dan. Ayşenur Zeybek Arslan
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Ayşenur Zeybek Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşenur Zeybek Arslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ayşenur Zeybek Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Ayşenur Zeybek Arslan adresi nerede?Ayşenur Zeybek Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Kazım Karabekir Cad. No:30 Kat:1 Daire:4, Kırıkkale
- Kızılırmak Mahallesi 1443. Cadde No : 33 / 3 Can Apartmanı Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşenur Zeybek Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşenur Zeybek Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşenur Zeybek Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşenur Zeybek Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Ayşenur Zeybek Arslan hangi dilleri konuşuyor?Ayşenur Zeybek Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşenur Zeybek Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşenur Zeybek Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşenur Zeybek Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşenur Zeybek Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ayşenur Zeybek Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşenur Zeybek Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşenur Zeybek Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.