0850 333 0388 Ücret öğren

Prof. Dr. Aytaç Atamer, özel muayenehanesinde hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin

MERKEZ MAHALLESİ Abide-i Hürriyet Caddesi ALİ RIZA IŞIL APARTMANI NO: 187 KAT : 1 DAİRE: 4, İstanbul

PROF. DR AYTAÇ ATAMER

Makaleler

Aytaç Atamer
PROF. DR AYTAÇ ATAMER

MERKEZ MAHALLESİ Abide-i Hürriyet Caddesi ALİ RIZA IŞIL APARTMANI NO: 187 KAT : 1 DAİRE: 4, ALİ RIZA IŞIL APARTMANI NO: 187 KAT: 1 DAİRE : 4, Şişli, İstanbul 34384

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

• F

f....e

Prof Dr Aytaç Bey 'in yıllardır ailecek hastasıyız. Annemiz 20 senedir kendisinin hastası, kızı ve gelini olarak biz de kendisinin güvenilir ellerindeyiz. Güleryüzü ve her zaman yardımcı olmaya istekli tavrıyla herkese tavsiye edeceğimiz bir doktordur.

mu...a

Alanındaki bilgisi kadar hastasına yaklaşımı da gerçekten takdire değer. Her zaman ilgili, güler yüzlü. Aytaç Hocamı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Y

y.....

Aytaç Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. İyi ki de gitmişim. Uzun zamandır ilk defa bir doktor bu kadar ilgili davrandı ve muayene için bu kadar uzun zaman ayırdı. Kendisi tüm şikayetlerimi dikkatle dinledi, tıbbi geçmişimi inceledi ve bundan sonra yapılacaklar konusunda yönlendirdi. Eksik tetkiklerimi tamamladıktan sonra kolonoskopi için gönül rahatlığıyla yine kendisine gideceğim ve ilk fırsatta annemi de götüreceğim.