Yetişkin
Huzur Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:1 Sarıyer, İstanbul, Sarıyer 34396
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Bayım Cheche adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Bayım Cheche isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bayım Cheche, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Bayım Cheche tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bayım Cheche adresi nerede?Bayım Cheche şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Huzur Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:1 Sarıyer, İstanbul Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bayım Cheche isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bayım Cheche online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bayım Cheche isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bayım Cheche, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bayım Cheche isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bayım Cheche tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Bayım Cheche hangi sigortaları kabul ediyor?Bayım Cheche tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sarıyer civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar