Op. Dr. Bayım Cheche

2019–2024 yılları arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlayan Op. Dr. Bayım Cheche, 2025 yılından itibaren Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Meme büyütme, meme küçültme, karın germe (abdominoplasti) başta olmak üzere tüm estetik ve rekonstrüktif cerrahi uygulamalarında hizmet vermektedir. Hastalarına doğal, estetik ve fonksiyonel sonuçlar sunmayı hedefleyen Dr. Cheche, güncel cerrahi teknikleri hasta güvenliği ve memnuniyeti odağında uygulamaktadır.

Bireye özel planlama yaklaşımı ile hem estetik beklentileri hem de sağlık önceliklerini gözeterek kapsamlı bir tedavi süreci sunmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Huzur Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:1 Sarıyer, İstanbul, Sarıyer 34396

• Sigortası olan hastalar

• K

genç olması sizi yanıltmasın çok iyi bir hekim ve alanında uzman :) çok iyi bir iletişimi var. Empati kurarak çözüm alternatiflerini hasta ile birlikte kararlaştırıyor, artık daha çok gideceğim kendisine:)

• Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyrantepe Yerleşkesi Randevu  •

• Z

Doktorumla arkadaşımın önerisiyle tanıştım ve ulaştım. Meme küçültme ameliyatı oldum. Doktorum öncesinde de ameliyat sonrası da çok ilgiliydi, aklıma takılan bütün sorulara cevap veriyordu. Kolayca ulaşabilmem için numarasını vermişti. Bir sorunum olduğunda hemen dönüş yapıyordu. Doktorumu çok sevdim ve çok memnun kaldım. Tekrar bir işlem yaptıracak olsam yine Bayim Hoca'nın yanında yaptırırdım ve bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma kesinlikle Bayım Hoca'yı tavsiye ediyorum.

•  •

Dr. Bayım Cheche’ye meme küçültme ameliyatı için başvurdum. Ameliyat öncesinde yaşadığım tüm kaygılar, ilk görüşmeden itibaren yerini güvene bıraktı. Kendisi süreci son derece sakin, detaylı ve anlaşılır bir şekilde anlattı. Tedavi sürecim boyunca hem hekimliğiyle hem de insani yaklaşımıyla her aşamada yanımda oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi, takibi ve verdiği güven çok kıymetliydi. Sonuçtan gerçekten çok memnunum ve iyi ki Bayım Hoca ile bu süreci geçirmişim diyorum. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• C

Bayım Hanım ile MHRS'den randevu alıp muayeneye gidince tanıştım. Uzun süreli emzirmeye bağlı büyük ve orantısız sarkan göğüslerim nedeniyle sırt ve boyun ağrısı, göğüs arasında ve altında pişik şikayetlerim vardı. Doktorum benim muayenemi yapıp çok detaylı inceleme yaptı ve ameliyat kararı verildi. Söylediği şekilde ve belirtilen tarihte tetkiklerim yapıldı; ameliyat günü verilen saatte ameliyatım gerçekleşti. Sorunsuz ve neredeyse ağrısız bir iyileşme süreci geçirdim. Doktorum ve ekip arkadaşları çok ilgilendiler; her şey söylendiği gibi ilerledi. 2 gün sonra taburcu oldum. İyileşme sürecinde ne zaman istersem doktoruma ulaşabildim. Kendisi bugüne kadar tanıdığım tüm doktorlardan daha özverili; hasta-doktor ilişkisi olması gerektiği gibi yakın, samimi ve tutarlı oldu. Çok ama çok memnun kaldım. İyi ki karşıma çıkmış Bayım Hanım. Başarılarının devamını dilerim. Herkese gönülden tavsiye ederim. Ehline düşünce, insan hiçbir ameliyattan korkmuyor.

• L

Uzun yıllardır büyük göğüslerimden dolayı çok sıkıntı çekiyordum; sağlık açısından çok zor, yaşam kalitesi berbat diyebilirim. O yüzden uzun uzun düşündüm ve kararımı verdim. Korkuyordum çünkü hayatımda ilk defa narkoz alacaktım ve her insan gibi tedirginlik vardı. Doktor hanımla tanıştık. Muayene esnasında beni o kadar güzel bilgilendirdi ki içimdeki tüm olumsuz düşüncelerimi yok etti. Ameliyat günü geldi. Oldum. Sonrası evet, normal bir süreç (hafif ve ağır) geçmesine rağmen Doktor hanım ve ekibi beni hiçbir zaman boş bırakmadılar; olması gereken ne varsa, bence fazlasıyla yaptılar. Şu an çok rahatım, iyileşme sürecim yaşımdan ve vücut yapımdan dolayı belki yavaş ama şikayetçi değilim çünkü güvendiğim ve her zaman yanımda olan bir doktor var. İyi ki Dr. Bayım Cheche. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum; işini dört elle yapan bir doktor.

• Ş

Bayım hanıma meme dikleştirme ve karın germe için başvurdum. Doktor hanım çok iyi karşıladı, çok iyi ilgilendi. Güler yüzlülüğü olsun, sorulara sıkılmadan cevap vermesi olsun; hepsinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

• H

Ben de göz kapağı düşüklüğü vardı ve bu da beni çok rahatsız ediyordu. Bayım hocamla konuştum, ilgisi ve profesyonel yaklaşımı içimi çok rahatlattı. Ameliyat olmaya karar verdim. Sonuç çok başarılı, doğal ve kendime de güven geldi. Op. Dr. Bayım Cheche hocama ve ekibini tavsiye ederim.

• I

Yıllardır nefes alamama sorunum vardı. 4 hastane dolaştım ancak çare bulamamıştım. Yüzüm kırık nedeniyle deforme olmuştu, Bayım Hanım ameliyatımı üstlendi, rinoplasti ameliyatımı yaptı. Artık nefes alabiliyorum. Herkese tavsiye ediyorum zaten. Güler yüzlü alanında profesyonel bir doktor.

•  •

İşinde gerçekten çok başarılı bir doktor. Botoksum aşırı doğal oldu; yüz ifadem asla bozulmadı. Hem çok ilgili, hem de eli çok hafif. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• R

Deviasyon problemim ve burnumda kırık vardı. Dr. Bayım Hanım'la bu sebepten görüştüm. Görüşme boyunca gayet ilgili ve güleryüzlü bir şekilde süreci bana anlattı. Beni süreç hakkında önceden bilgilendirdi. Pazartesi günü ameliyatım gerçekleşti. Hem ameliyat öncesi hem de sonrası bilgilendirmeleriyle ve güler yüzüyle yanımda olup her sorumu yanıtladı. Çevremde aynı rahatsızlıktan birçok kişiye de Dr. Bayım Hanım'ı önerdim; süreçten gayet memnunum ve tabii ki doktorumdan da çok memnun kaldım.