Uzm. Kl. Psk. Bensu Gün

Psikoloji daha fazla

Kocaeli 1 adres

Psikolog Bensu Gün, Öğrenim hayatını Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji bölümünde Onur belgesi ile tamamlamıştır. Stajlarını çeşitli hastane ve özel eğitim alanında gözlem ve test uygulamaları yaparak tamamlamıştır. Çocuk ve Ergen alanında çalışabilmek adına Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Çocuklarda Gözlemlenen Davranış Problemleri ve Müdahale Yöntemleri Eğitimi, Çoçuk ve Ergenlerle Bilişsel Davranışçı Terapi (Dr. Sinem Durusal), EBEVEYNLİK OKULU ( AHENK AKADEMİ ), Çocuk Resimleri Yorumlama, Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri eğitimlerini tamamlamıştır. Yetişkinlerle çalışabilmek adına  Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu önderliğinde Bilişsel Davranışçı Terapi ( Panik Bozukluk, Agorafobi ve Sosyal Kaygı, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Moxo Testi, Obsesif-Kompulsif Bozukluk, Yaygın Kaygı Bozukluğu ve Depresyon) eğitimi,) eğitimlerini katılım sağlamıştır. Şu an da Gebze Modus Psikoloji ve Dil Konuşma merkezinde aktif olarak çocuk ve ergenlere bireysel terapi uygulamakta aynı zamanda ebeveyn danışmanlığı yapmaktadır.

Modus Psikoloji

HacıHalil Mahallesi Adliye Caddesi Tüfekçioğlu Plaza Apartman No:35 Kat: 1 Daire:1, Gebze, Kocaeli 41400

HacıHalil Mahallesi Adliye Caddesi Tüfekçioğlu Plaza Apartman No:35 Kat: 1 Daire:1, Kocaeli

Modus Psikoloji

Oğlum dikkat eksikliği ve hiperaktif bir çocuk . O yüzden hem özgüven sorunu yaşıyorduk hem akademik süreçte zorluk yaşıyorduk . Bir çok problem bitti çok şükür hocamız sayesinde . Çocuğumla ilgili süreçte gösterdiği ilgi, sabır ve anlayış için kendisine yürekten kutluyorum.. İlk görüşmeden itibaren hem bize hem çocuğuma güven veren, içtenliğiyle rahatlatan bir pedagog. Çocuğum seanslara isteyerek gidiyor ve her defasında olumlu değişimler gözlemliyoruz. Alanında son derece donanımlı, çocuklara yaklaşımı çok sıcak ve profesyonel. Gerçekten işini severek yaptığı her halinden belli. Biz çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Yolumuz kesiştiği için çok mutluyum.

• Modus Psikoloji Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •

• N

Kızım akran zorbalığına uğradığı için başvurduk. Arkadaşlarının söylediği şeyleri çok kafaya takıyordu, destek almak istedik. 8-9 aydır gidiyoruz, artık kendisini daha iyi ifade etmeye başladı. Kızım gitti, başkası geldi. Bensu Hanım'ı çok seviyoruz. Oğlumu da kendisine götürdüm, altını ıslatıyordu, bu konuda da olumlu sonuçlar aldık. Bize çok faydası oldu, iyi ilerledik. Güler yüzlü bir uzman, çok memnun kaldık, Allah razı olsun kendisinden. İşini güzel yaptığını düşünüyorum.

• M

Çocuğumda mutizm tanısı vardı. Oyun terapisi hizmeti alıyoruz. 1 yıldır gidiyoruz olumlu ve güzel sonuçlar görüyoruz. Bensu Hanım saygılı, kibar bir uzman. Çok güzel ilgileniyor, güler yüzlü birisi memnunuz kendisinden.

•  •

Bensu hanımla oğlum için görüşmeye başladık kendisi ailemizden biri gibi oldu aileyle iletişimi ön görüleri ilk görüşmede beni fazlasıyla etkiledi sonrasında seansa başladık ve birlikte bilgi alışverişiyle çok güzel ve verimli ilerledik, kendisi sadece oğluma değil bana da çok güzel dokundu . Özellikle kıpır kıpır yerinde duramayan bir çocuğunuz varsa , kardeş gelmesinden sonra ya da aile içi huzursuzluklar sonrası değişim hissediyorsanız gözünüz kapalı gelip güvenle destek almalısınız. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle bizde emeği çok büyük sayesinde bende kendimi törpülemeye başladım. Hep naif ve içten onunla konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile :)

• Modus Psikoloji Oyun Terapisi  •

• F

Oğlum için başvurdum. Oyun terapisi alıyoruz. 3 aydır gidiyoruz. Ciddi anlamda çok memnunuz. Çok faydası oldu. Bize emeği geçti. Çok bilgili, kendisinden emin bir uzman. İletişimi kuvvetli ve yönlendirmesi harika. Hiçbir sorun yaşamadık. Aksine oğlumun hayatına sihirli değnek ile dokundu.

• L

Kızım onkoloji hastası. 1 yıl tedavi gördü. Kemoterapi aldı ve bundan dolayı sinirliydi. Araştırmalarım üzerine kendisini buldum. 1.5 yıldır kendisi ile birlikteyiz. Şu an kızım çok iyi. Mucize gibi geldi bize. Çok memnun kaldım kendisinden. 7/24 ulaşabiliyorum. Hiçbir sıkıntımız yok. Kızıma abla oldu. Herhangi bir sorunumda tekrar kendisine danışırım.

•  •

Kızımın ergenlik dönemi için başvurduk. Akran zorbalıkları oluyor. Hayatı tanıması için destek almak istedik. 6-7 seanstır gidiyoruz. Seanslardan verim alıyoruz. Kızımda farkı görebiliyorum. Karakter analizi yapmayı öğrendi. Bensu Hanım iyi bir uzman. Soru sorduğumda net cevap alabiliyorum. Birbirimizi anlayabiliyoruz. Kızım da seviyor kendisini. Biz memnunuz.

• Ş

Gayet olumlu, verimli bir şekilde geçiyor. Oğlum çok değişti. Kendisini herkese tavsiye edebilirim. Her hafta görüşme sağlıyoruz yaklaşık 3-4 ay oldu. Kısa zamanda çok büyük yol katettik. Özgüven sorunumuz vardı yavaş yavaş kazanıyoruz. Anneye bağımlılık vardı azaldı. İnsani ilişkileri çoğaldı, güzelleşti.

• H

Bensu Hanım'ı internet aracılığıyla buldum. Okul başladığından beri oğlumla ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Mide bulantıları oluyordu, okula gitmek istemiyordu, heyecanlanınca takılıyordu, hafif kekemelik ve konuşmasında bozukluklar vardı. Bensu Hanım'la olan görüşmeler bize çok iyi geldi. Bütün şikayetleri geçti. Şu anda çok iyi durumdayız. Severek gidiyor. Çok memnun kaldık. Bensu Hanım bana da çok iyi geldi, yol gösterdi. Kolaylıkla iletişim kurabileceğim biri. Her konuda çok iyi bir dinleyici ve yol gösterici. Gerçekten çok iyi birisi.

• B

İlk seanstan beri çok ilgili, anlayışlı, sıcakkanlı, yakınlık duyduğunuz için herşeyinizi paylaşıp güvendiğimiz bir kişi.Seviyoruz kendisini, devam etmeyi düşünüyoruz.Ben çocuğum için gidiyorum.Özgüveninde gelişme oldu, kaygılarında azalmaları oldu.Çocuğumla yakınlaşması, ilgilenmesi çok etkili oldu.Bizimle olan değerlendirme seansından itibaren karşılıklı diyalogları çok iyiydi.

• Modus Psikoloji Davranış Bozuklukları  •