Psikoloji lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, danışanların kaygı, stres ve performansla ilişkili süreçlerini anlamaya ve desteklemeye odaklandım. Özellikle spor psikolojisi alanına ilgi duymakta; bu alanda aldığım eğitimler doğrultusunda performans kaygısı, motivasyon ve odaklanma konularında çalışmalar yürütmekteyim.
Danışanlarımla güvene dayalı, yargısız ve iş birliği içinde ilerleyen bir süreç yürütmeyi önemsiyorum. Her bireyin yaşantısının ve ihtiyaçlarının kendine özgü olduğuna inanıyor, bu doğrultuda kişiye özel bir yaklaşım benimsemeye çalışıyorum.
Psikolojik iyi oluşu desteklemek, kişinin kendi potansiyelini fark etmesine ve günlük yaşamında daha dengeli hissetmesine yardımcı olmak temel hedeflerim arasındadır.
- Anksiyete
Öğrenci Koçluğu
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
b...
Uzmanınıza İnternet üzerinden ulaştım. Yoğun kaygı ve içsel karmaşa yaşadığım bir dönemde başvurdum. Seans sürecinde kendimi çok rahat ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir alan buldum. Özellikle güven veren yaklaşımı ve profesyonelliği benim için çok kıymetliydi. Bu nedenle çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
T
t...
Kendisine öneriler sayesinde ulaştım. Yeni nişanlılık sürecindeyim, bu yüzden destek amaçlı başvurdum. Seanslar çok verimli geçiyor. Sorduğu sorularla farkında olmadığım birçok noktayı görmemi sağladı. Kendimle ilgili çok şey öğrendim.
a....a
Terapi süreci bana kendimi tanıma fırsatı verdi. Daha önce neden bazı durumlara aynı tepkileri verdiğimi hiç fark etmemişim. Seanslar ilerledikçe düşünce kalıplarım değişmeye başladı ve bu da hayatıma olumlu yansıdı. Kendime olan güvenim arttı, ilişkilerim daha sağlıklı hale geldi. Gerçekten işini çok iyi yapan bir uzman.
• başka bir yer • Diğer •
Beyza Virdil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Virdil, Psikoloji. Size Beyza Virdil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Oyun Terapisi, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Öğrenci Koçluğu.
Beyza Virdil adresi nerede?Beyza Virdil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- . Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Virdil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Virdil uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Virdil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Virdil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Beyza Virdil hangi dilleri konuşuyor?Beyza Virdil ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Beyza Virdil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Virdil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Virdil hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Beyza Virdil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Virdil hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Virdil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.