Bilişsel Davranışçı Terapist, Dinamik Psikoterapist, Deneyimsel oyun terapisi, Cinsel Terapist
İlköğretim ve lise hayatını İstanbul'da tamamladıktan sonra, İstanbul Medipol Üniversite Psikoloji (İngilizce) bölümünü ve aynı zamanda Marmara Üniversitesi Pedagojik Formasyon bölümünü Onur öğrenci olarak bitirdi.Gedik Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını tamamladı. Psikoloji alanında gerek yaşlı bireylerle gerek kimsesiz çocuklarla ilgili çeşitli gönüllü projelere katıldı.
2017 yılında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde stajyerliğe başlayarak farklı vakalar ve ekolleri gözlemleme ve deneyimleme fırsatı buldu. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile başta Obsesif Kompulsif Bozukluk olmak üzere Panik Bozukluk, Kaygı Bozukluğu, Fobiler, Depresyon, Sosyal Anksiyete, Yeme Bozukluğu gibi çeşitli psikolojik rahatsızlıklar üzerine çalıştı. Mutlu Yuva Mulu Yaşam derneğinde kimsesiz çocuklarla çalıştı.
Bu deneyimler sonrasında farklı merkezlerde Psikolog olarak görev aldı. Şuan kurucusu olduğu Mevsim Psikoloji ve Danışmanlık Merkezinde Uzman Klinik Psikolog olarak danışmanlık vermekte.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Dinamik Psikoterapi, Cinsel Terapi, Deneyimsel oyun terapisi, EMDR, Resim Analizi, Aile Danışmanlığı gibi çeşitli önemli eğitimlerini tamamladı.
Gessel Testi, Good Enough, Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Frostig Gelişimsel -Görsel Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirent Testi, Bender Gestalt çocuk test eğitimini tamamlayıp uygulamaktadır
Online danışmanlık
Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi No:53, Pendik
Pendik Mevsim Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi - Börteçine Şen
- Sigortası olan hastalar
Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi No:53, Pendik 34890
Galeri
C
ca...k
Kendimi güvende hissettiğim nadir terapilerden birini yaşadım. Daha ilk seanstan itibaren yargılanmadan dinlendiğimi, gerçekten anlaşıldığımı hissettirdi. Sorunlara yüzeysel değil, neden–sonuç ilişkisi kurarak yaklaşıyor ve bunu çok sade bir dille anlatıyor. Seanslardan sonra farkındalığım belirgin şekilde arttı, bakış açım değişti. Süreci aceleye getirmeyen, etik ve işini ciddiyetle yapan bir psikolog. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Pendik Mevsim Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Diğer •
me...
BÖRTEÇİNE hanıma öneri ile geldim iyi ki geldim. Daha önceden olumsuz terapi deneyimlerim olmuştu kendisine bu yüzden çekinerek geldim ama kendisinin profesyonelliği gerçekten insan ruh saglıgına önem verişi, anlayışı ile tamamen terapiye yaklaşımımı değiştirdi. Kendimi o kadar rahat hissettim ki keşke daha önceden gelseydim. Hayata karşı bakış açım kendime karşı yaklaşımımı tamamen degiştirdi. Kendisini gelmek isteyen herkese öneririm.
• Pendik Mevsim Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • •
Börteçine Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Börteçine Şen, Psikoloji. Size Börteçine Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Börteçine Şen adresi nerede?Börteçine Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı Mahallesi Erol Kaya Caddesi No:53 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Börteçine Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Börteçine Şen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Börteçine Şen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Börteçine Şen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Börteçine Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Börteçine Şen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Börteçine Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Börteçine Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Börteçine Şen hangi sigortaları kabul ediyor?Börteçine Şen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.