Uzm. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
İstanbul 1 adres
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul 34093
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
as...i
2009 ekim ayında beyin kanaması geçirdim Acil olarak cerrahpaşa tıp fakültesine kaldırıldım Doktorum Bülent canbaz ın tedavisi altına alındım . anevrizma tanısı konulmuştur . şuan yaşamamın tek nedeni şansım ve şansımın getirdiği mükemmel bir doktora denk gelmem .pamuk ipliğindeki hayata tutunabildiysem tek nedeni Sn .Bülent Canbaz dır .
Bülent Canbaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Canbaz, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Bülent Canbaz adresi nerede?Bülent Canbaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Canbaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Canbaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Canbaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Canbaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Canbaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Canbaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bülent Canbaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla