Mahfesığmaz Mah.Turgut Özal Bulv. No:77 Terrapark sitesi kat:2 Daire:61, Çukurova, Adana
- Sigortası olan hastalar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
Bülent Samlı Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Endokrin (Hormon) Testi
Yenidoğan Işitme Taraması
Çocuk Hastalıkları
Çocuklarda Kabızlık
m...
Bülent hocamla, çok güvendiğim yakın arkadaşlarımın tavsiyesiyle tanıştım. İlk önemli vakamız, kızımın bir sabah aniden kusma, ishal ve 39 ateş ile güne başlaması oldu. Hemen götürdüm ve yapılan tetkikler sonrası kızımda Rota virüsü çıktı. Erken tanı ile kızım yapılan tedavi sonrası iki günde kendini hemen toparladı. On gün önce de kızım güne sadece kusma ile başladı, başka hiçbir şikayeti yoktu. Sadece belirli aralıklarla kusuyor ve sonra derin bir uykuya giriyordu. Yaptığı muayene sonrasında invajinasyon şüphesi ile bizi hızlı bir şekilde hastaneye yönlendirdi ve takibini sağladı. Bülent hocamın erken tanısı ile kızım o gece hızlı bir şekilde ameliyata alındı. Erken tanı ile bir haftalık yatış sürecimiz ameliyatımızın üçüncü günü taburcu olarak son buldu. Ne mutlu bize ki yolumuz güzel bir insana ve ekibine denk geldi. Tecrübesi, yönlendirmeleri, kıymetli bilgileri ve doğru tanıları ile sonsuz güven duyduğum bir insandır. Bülent hocam ve ekibi de bu iyiliklerimden biridir.
şü...
Bebeğim bir ay yoğun bakımda kaldı. Çıktığı süre boyunca Bülent Bey ile devam ettik. 2.5 yaşında şuan, diğer çocuklara nazaran daha az hasta oldu. Gerekmedikçe ilaç vermemesi, her mesajınıza dönüş yapması, ayı ayına her şeyi adım adım anlatması harika. Çocuklarla çok güzel ilgilenen bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim
v....u
Bülent bey ile birkaç ay evvel tanıştık, bebeğimizin aşırı kusma sorunu vardı, öncesinde başvurduğumuz her doktor antibiyotik tedavisi uyguladı ve ısrarla mamaya geçişi önerdi. Fakat Bülent bey tam tersini önerdi, ki anne sütü dostu olması bu doktoru tercih etmemizin nedeniydi zaten. Önerileri ile şikayetimizi giderdik, ayrıca biz sormadan gereken tüm bilgileri, işlemleri kendisi önerdi. İnsiyatifli ve cana yakın olması bizi mest etti. Kendisine güvenlimiz tam
t.....
7 yıl önce kızımın doktoru olan sayın hocama, şimdi oğlum için şehir dışından gelmeyi göze alarak danışıyoruz. Geceleri hiç uyumaması daha önceki hekimlerce büyümesine bağlanmıştı ancak Bülent hocam vücudundaki kuruluğu görür görmez bunun besin alerjisi kaynaklı olduğunu uyku konforunu da olumsuz etkilediğini belirtti. Ki önerdiği tedaviye başladığımız gece çocuk bir nebze de olsa rahat bir şekilde uyudu. Yine bizim dikkatimizden kaçan bir vücut lekesini yorumlaması için başka bir hekime yönlendirdi. Bunu yaparken telaşlanmamızı gerektirecek hiçbir şey olmadığını ve o doktorun vereceği tedaviyi bile kelimesi kelimesine söyledi. Gördüğü an sorunu saptabilmesi, yönlendirmesi gereken alandaki doktorun dahi nasıl bir tedavi yöntemi sunacağı konusunda bilgilendirebilen mükemmel bir doktor. Adana’daki çocukların şansı bence Bülent hoca.
r....)
Çocuğumu rutin kontrollere götürüyorum. 1 senedir kendisine gidiyoruz. Çok memnunum kendisinden. Tedavisinden kısa sürede olumlu sonuçlar alıyoruz. Nokta atışı tespitleri var ve çok iyi bir hekim. Her konuda bize yardımcı oluyor.
ö....)
Kızım doğduğundan beri düzenli olarak kendisine gidiyoruz. Genel kontroller için tercih ediyorum kendisini. Bülent Bey çok iyi bir doktor. En sevdiğim özelliği çocuklara asla gereksiz ilaç vermiyor. İlaçsız tedavi uygulamaya çalışıyor. Çok memnunum kendisinden. 7/24 ulaşabiliyorum. İzinli gününde destek olup geri dönüş sağlıyor. Her şeyi rahatlıkla sorabiliyorum. Kliniğinin titizliği ve temizliği mükemmel. Çocuklar için klinik değil oyun alanı gibi, çocuklar muayeneye giderken mutlu. Herkese tavsiye ederim.
t....)
Oğlum hastalandı, kendisine başvurduk. Muayene sonrasında RSV virüsü tanısını koydu. Bizim için zor bir süreçti, Bülent Hoca sayesinde süreci iyi atlattık. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. Kendisine çok güveniyorum. Gereksiz ilaç vermiyor, gerek duyduğunda veriyor. Büyük çocuğumu da kendisine götürüyorum. Genel olarak çok memnunuz kendisinden.
g....)
Sağlıklı bebek takibi için başvurduk. Kızım doğduğundan beri kendisine gidiyoruz. Kendisinden memnunum, her türlü sorumuza cevap alabiliyorum, bizi tatmin ediyor. Orta kulak iltihabı olmuştu, uyguladığı yöntemler iyiydi, tedavisinden olumlu sonuçlar aldık, aksi bir durum yaşamadık.
b....)
Oğlumun alerjik bronşit rahatsızlığı için başvurduk. Ayakta tedavi gördü ve yeterli olmadı. Erken doğduğu için bünyesi hassastı. Sonra 3 gün hastanede yattı, iyi sonuçlar aldık. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Biz aramadığımız zaman bile kendisi arıyor. Aklımda soru işareti kalmıyor, her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor.
le...ı
Doktor bey, oldukça ilgili. Detaylı açıklamaları ile anne babalara rehberlik ediyor. Çocuklara yaklaşımı da oldukça şefkatli. Astım bronşit şikayetiyle ziyaret ettik ve tedaviden de oldukça olumlu sonuçlar aldık.Bizi anlamsız ve faydasız antibiyotik döngüsünden kurtardı Klinik, personel, doktor ilgisi vs bütünüyle olumlu.
Bülent Samlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Samlı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Bülent Samlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Sağlam Çocuk Muayene, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Çocuk Hastalıkları, Ergen Hastalıkları, Hasta çocuk muayenesi, Aşı Takibi, Bebek Takibi ve Aşılar, Aşı takvimi, Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri.
Bülent Samlı adresi nerede?Bülent Samlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahfesığmaz Mah.Turgut Özal Bulv. No:77 Terrapark sitesi kat:2 Daire:61 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Samlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Samlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Samlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Samlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Samlı hangi dilleri konuşuyor?Bülent Samlı ile İngilizce, İspanyolca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Samlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Samlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Samlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Bülent Samlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Samlı hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Samlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Adana bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla