İstanbul, İstanbul
Y
y....d
12 gündür geçmeyen arpacık şikayetiyle Dr. Bülent Yemişçi'yi çalıştığı özel hastanede ziyaret ettim. 45 dakika beklememe rağmen, randevu sırasında yaşadığım iletişim ve muayene şekli beni tatmin etmedi. Şikayetimi anlatırken doktorla göz teması kısıtlıydı ve yeterli ilgi gösterilmediğini hissettim. Arpacık şikayetime rağmen, gözümde detaylı bir fiziki muayene yapılmadı. Randevu süresi çok kısaydı ve sorularıma yeterince zaman ayrılamadan bitti. Benim beklentilerimi karşılamayan bir deneyimdi. Detaylı muayene ve ilgi bekleyen hastaların, hekim seçimi yaparken bu deneyimi göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
a....i
Ağrı, yanma, bulanık görme gibi bir çok şikayetle gittim göz hastanesine. Bülent bey kibardı ama muayene sonrasında yeterli açıklama yapmadı. Sinirlerde hasar var dedi. Bir damla verdi. 10 gün kullan, 6 ay sonra gel dedi. On gün kullandım ama damla bir işe yaramadı. Sonra baska bir dokor gözlerimde kuruluk, retinada yaralar ve kirpik dibi iltihabım oldugunu söyleyip baska ilaçlar verdi. Bülent bey deneyimli bir doktormuş ama ben maalesef memnun kalmadım.
• Özel Birinci Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Bülent Yemişçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Yemişçi, Göz Hastalıkları.
Bülent Yemişçi adresi nerede?Bülent Yemişçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Yemişçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Yemişçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Yemişçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Yemişçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Yemişçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Yemişçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bülent Yemişçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları