Diş Hekimi Can Yemenicioğlu 1974 Balıkesir dogumlu 1998 yilinda Marmara üniversitesi ingilizce diş hekimligi mezun oldu 2017 yilinda italya Guglielmo mArconi üniversitesinde oral implantoloji masterı yapti.
- Diş Gıcırdatma ,
Esatpaşa, Adnan Menderes Cd No 44 D:48A, 34704 Ataşehir/İstanbul,
Özel Can Yemenicioğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
20'lik Diş Çekimi
Can Yemenicioğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
ha...u
Apse ve şiddetli ağrılarıma dayanamayarak İrem hanımdan randevu alarak kurumunuzla tanıştım. İyikide gelmişim diyorum 2 hafta üst üste çok memnun kaldım. İrem hanımın ilgi alakası detaylı açıklamaları ve Güler yüzü için çok teşekkür ediyorum.
• Can Yemenicioğlu Muayenehanesi • Kök Kanal Tedavisi •
eb...r
Ortodont tedavisi yani dişlerime tel tedavisi uygulanıyor. Dişlerimde gözle görülür bir düzelme söz konusu. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Fakat alt çenem üst çenemden oldukça uzaklaştı. Buda görüntü olarak hoş durmuyor. Düzelmesi yönünde doktoruma önerin nedir diye sordum. Kendi kanaati böyle kalmasından yana. Bu bana biraz garip geldi. Sonra kararı bana bıraktı. Ben hala görüntüden hoşnut değilim. Başka ortodontlara gidip görüş alacağım.
• Can Yemenicioğlu Muayenehanesi • Normal randevu •
Can Yemenicioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Yemenicioğlu, Diş Hekimi. Size Can Yemenicioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Can Yemenicioğlu adresi nerede?Can Yemenicioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esatpaşa Mah. Adnan Menderes Caddesi No:54/B Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Yemenicioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Yemenicioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Yemenicioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Yemenicioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Can Yemenicioğlu hangi dilleri konuşuyor?Can Yemenicioğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Can Yemenicioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Yemenicioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Can Yemenicioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Can Yemenicioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Can Yemenicioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Can Yemenicioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.