Sarayardı Cad.No:1, Kadıköy
gü...z
Doktorumuz cem bey annemin iki gözünde katarak vardı gözün birisi tamamen görme kaybı vardı görme kaybı olan göze iki operasyon gerekiyordu fakat sihirli elleriyle annemin her iki gözünüde ışık oldu kurtardı ve korkan annemi anlayış güler yüzlü ve anneme evladı gibi iyi davranışıyla operasyondan çıktığı an itibariyle yüzü gülerek mutlu çıktı eli çok hafif işin uzmanı büyük bir özveri dikkatle ve işine kendini tam anlamıyla adayan sayın doktorum size minnettarım şekilde yaşlı anneme ışık oldunuz umut oldunuz meslek hayatınızda başarılar diliyorum.
• İstanbul Kudret Göz Hastanesi • Diğer •
ha...n
2012 nin ilk salı günü evde gaz sıkaşması sonucu bir alev parlamsı oldu ve göz çevrede yanma oldu hemen cizre devlet hastanesine gittim saolsun cem bey ilgilendi ve hemen müdahalede bulundu müdahaleden sonra gözlerimde hemen rahatlamayı hissttim kendisine ve saglık çalışanlarına teşekkür ediyorum iyiki varlar allah razı olsun bütün doktorlarımızdan cizre lisesi tarih ögretmenlerinden hasan kahraman
Cem Selvi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cem Selvi, Göz Hastalıkları.
Cem Selvi adresi nerede?Cem Selvi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarayardı Cad.No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cem Selvi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cem Selvi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cem Selvi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cem Selvi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cem Selvi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cem Selvi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cem Selvi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları