Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak 35270
d....u
08.08.2025 tarihinde Cemil hocam sayesinde bebeğimi kucağıma aldım, gebeliğimin ortalarında tanıştık, süreci çok sakin ve olumlu yönetti, her ihtiyacım olduğunda ulaşabildim, başarılı bir sezaryen doğum gerçekleştirip mucizemi kucağıma verdi. Çekinmeden tercih edebilirsiniz.
ha...a
Cemil Bey , gerçekten ilgili , işinde titiz ve hasta iletişiminde başarılı bir doktor. İlk andan doğum anına kadar tüm süreçleri , kontrolleri ciddiye alıyor ve olması gerektiği gibi bir iletişim kuruyor. Bu konular herkesin beklentisine göre değişir tabi ki ama iyi bir hekim herkese tavsiye ederiz.
T
tu...
Gebeliğimin en başında cemil bey ile tanıştım. İlgisi titizliği samimiyeti ve güleryüzlülüğüyle o kadar rahatlattı ki beni. Gebeliğimi etkileyebilme ihtimali olan hastalığıma rağmen gebeliğimin en başından doğuma kadar çok ilgili ve dikkatli davrandı. Her soruma sabırla ve ilgiyle detaylı bir şekilde cevap verdi. Tanıştığım için çok mutluyum. Artık bebeğimi kucağıma aldım ve daha sonraki süreçlerde de her zaman tercihim olacak.
se...
Cemil bey ile gebeliğimin 15inci haftasından itibaren doğum sürecimi takip ediyoruz, güleryüzlü, enerjik, samimi ve her şeyden önce anne ve bebek sağlığını en ince detayına kadar irdeleyen ve hassasiyetle yaklaşan bir doktor, bebeğim ile bu heyecanlı kavuşma sürecine Cemil hocam ile ilerlemek çok huzurlu ve güven verici, iyi ki yollarımız kesişti:)
bu....
Cemil bey, düşük tehlikesi için yatırıldığım hastanede nöbetçi doktordu.Kötü bir süreçte yanlış bir doktorlaydık. Cemil bey bizim şansımızdı o günden sonra tüm sürecimize cemil bey ile devam ettik.Bebeğim belkide şuan hayattaysa Cemil beyin ilgisi ve uyguladığı tedaviden dolayı.Muhteşem bir doktor gebeliğimin başından sonuna kadar tüm şikayetlerimize çözüm buldu istediğim an ulaşabildim tüm sürecimde ilgisini üzerimizden çekmedi. Her ultrasonumda detaylı ultrasonda hissettim tek tek bebeğin tüm ölçümlerini her kontrolünüzde yapıyor detaycı ve işinde gerçekten profesyonel bir doktor. Tüm süreçte yanımızda olduğu ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamıza sebep olduğu için çok minnettarız
nu...n
Sevgili doktorumuzla ilgili araştırma yaparken hep çok güzel yorumlara denk gelmiştim ancak ikiz gebelik hakkında pek birşey bulamamıştım. İkiz gebelikler(veyahut çoğul) riskli gebelik diye geçiyor. Kaygılı bir yapıya sahibim 2 gebelik kaybım var çok korkuyordum ama Cemil hocanın kendine güveni beni hep rahatlattı. Nezaman arasam yada mesaj atsam muhakkak dönüş yaptı. Sağlıklı bir şekilde bebeklerim dünyaya geldi. Kendisine minnettarım. İyiki Cemil hocayı tercih etmişim.
mu...a
Harika bir hekim eşimin doğumunda ki en büyük şanslarımızdan birisi cemil hocamızla sürece başlayıp süreci tamamlamamız oldu , çok şükür şimdi 1 oğlumuz var , bu süreçte en başından hocamızın verdiği güvenle bilgiyle daha da güçlendik , bir daha çocuk düşünür müyüz Allah bilir ama düşünürsek te kesinlikle ilk gideceğimiz yer hocamızın olduğu yerdir
se...
İki yıldır kist tedavisi görüyorum. Cemil bey açıklayıcı bilgiler veren, ilgili bir doktor. Tedavi sürecini güzel bir şekilde tamamladık.
Z
ze....
Ayni hastanedeki başka bir doktordan geçtik kendisine. İyi ki de geçmişiz, ilk randevuda farkı deneyimledik. Gebeliğin ilk haftalarında virütik bir enfeksiyon geçirmişim, değer sınırda olduğu için bebeğin sağlığından emin olmak için yeni testler istedi. Açıkladı, rahatlattı, bilgilendirdi. Kısacası gittiğimiz ilk andan itibaren detaylı ama benim gibi yeni bilgi edindikçe daha çok sorusu oluşan birini bile endişelendirmeyen açıklamaları ile güven verdi. Mesajlara mümkünse arayarak yanıt verir, ilgisini her daim hissettirir. Kardeşime de arkadaşlarıma da gözüm kapalı öneriyorum kendisini.
es...
28 haftalık gebeyim ve 16. Haftamda tavsiye uzerine tanıştım cemil hocayla daha once bu kadar ayrıntılı utrason muayenesi yapan ilgili ayrintici bi drla karsilasmadim ikinci bebeğim olmasına ragmen cok endiseli ve tedirgin bi yapim var her zaman söylemleri yaptığı takiplerle içimi rahatlatti ve surekli bir telefonun ucunda oluşu bana inanılmaz güven veriyor Allah boyle dr larin sayısını artırsın diyorum iyiki var iyiki tanımışız cemil hocamı umarım doğum surecimi sağlıklı bir şekilde tamamlarım
• Özel Egepol Hastanesi • Diğer •
Cemil Kaymaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemil Kaymaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Cemil Kaymaz adresi nerede?Cemil Kaymaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemil Kaymaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemil Kaymaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemil Kaymaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemil Kaymaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemil Kaymaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemil Kaymaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Cemil Kaymaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları