Merhaba, ben Ceren Bener Aksaray. 2016 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldum. O tarihten bu yana Ankara'da diş hekimliği alanında çalışıyorum.
Ankara Çankaya'da Piano Dental Clinic'te hasta kabul etmekteyim. Hastalarım için güvenli ve rahat bir tedavi deneyimi sunmaya özen gösteriyorum. Sizinle birlikte en uygun tedavi planını belirleyelim ve ihtiyaçlarınızı anlamaya odaklanalım. Randevu bilgileriniz ve beklentileriniz konusunda size net ve sade bilgiler sunmaktan mutluluk duyarım.
- Bonding
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çürükleri
- Diş Ağrısı
- Diş Eti Kanaması
Diş Hekimi Randevusu
MAHALL ANKARA, Mustafa Kemal, Dumlupınar Blv. No:274 B Blok Kat:9 Daire:103, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Dt. Ceren Bener Aksaray
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Harika kurum şartları
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
R
r.....
Usta bir işçilikle gerçekleştirdiği tedavi süresince hiçbir ağrı yaşamadım hem de ortaya çıkan işten çok memnun kaldım.
• Dt. Ceren Bener Aksaray • Kanal Tedavisi •
gi...b
Ceren Hocayı yakın çevremin tavsiyesi üzerine tercih ettim ve şehir dışından geldiğim için bazı endişelerim vardı. Tedavi sürecinde ihtimaller üzerine konuştuk ve her bir seçenek için “Bu durumda şöyle yapabiliriz” diyerek beni rahatlattı. Kanal tedavisi gerekebileceğini düşündüğüm bir dişim için, çürüğü temizleyip duruma baktıktan sonra dolguyla dişimi kurtarabildik. Aynı seansta, hemen yanında çürümeye başlamış diğer dişime de dolgu yapıldı. Diş etlerim hassas olmasına rağmen, işlem sonrasında herhangi bir ağrı veya acı hissetmedim. Büyük bir dolgu olduğu için olası bir ağrı durumuna karşı, sonraki mesai gününe hemen bir randevu açarak güven verdi. İletişimi güçlü, işinde son derece profesyonel bir diş hekimi olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda, yaşadığım en olumlu diş hekimi deneyimiydi diyebilirim.
gi...k
Ceren Hanim muhtesem bir doktor, uzun yillar yenemedigim disci fobimi yenmemi sagladi! O kadar kolay bir tedavi yasadim ki bu kadarini tahmin bile edemezdim. Dolgu tedavimden sonra genel bir temizlik ve dis beyazlatma uygulamalariyla devam ettik sonuclar cok basarili.
m....a
Doktor hanım, üç haftalık bir süre içinde, porselen kaplama sabit protez, kanal tedavisi ve diş dolgusu işlemlerimi yaptı. Bu süreç boyunca yapılan her işlem öncesi ve işlem süresince sürekli beni bilgilendirdi. Bu periyotta çok kapsamlı ve farklı işlemler yapılmasına rağmen hiç bir aşamada bana ağrı hissettirmeden işlemleri tamamladı. Mesleğini titizlik ve sevgiyle yaptığını gördüm.
• Ceren Bener Aksaray Muayenehanesi • Randevu •
d....o
Ceren hocam harika bir hekim. Bana, yapacağı her işlemi kelimesi kelimesine anlattı ve hep rahatlattı. O gün çok fazla diş ağrım olmasına rağmen o dişimi hiç acıtmayarak bütün temizliğimi mükemmel bir şekilde yaptı. Güleryüzü, sohbeti... Bundan sonra gideceğim başka kimse yok.
• Ceren Bener Aksaray Muayenehanesi • Diş Taşı Temizliği •
Z
z.....
Ceren Hanıma ilk gittiğimde oldukça tedirgindim. Üç dolgu ve bir kanal tedavisi yaptı. Oldukça titiz ve hassas çalıştı.tedavinin her aşamasında beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Dış hekimine gitme korkumu da yendim. Kesinlikte tavsiye ederim.
R
ra...
Ceren hanıma Kanal tedavisi yaptırdım çok titiz ve ilgili kendisi her işlemi yaparken bilgilendirdi tavsiye ederim
• Ceren Bener Aksaray Muayenehanesi • Kanal Tedavisi •
Ceren Hocama ilk olarak diş temizliği için gittim. Bu süreçte ön iki dişimdeki yıpranma ve oyuklar üzerine konuştuk. Ceren Hoca inanılmaz bir güven hissettirdi. Bu dişlere estetik dolgu yaptırmaya karar verdim. Her aşama ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Çok titiz ve hijyenik bir çalışma gerçekleştiriyor, ayrıca eli çok hafif. Klinikte de üst seviyede hijyen kurallarına dikkat ediliyor. Diş dolgum çok doğal görünüyor. Çok memnun kaldım.
P
p.....
Sosyal medyadan öncelikle takip ederek gittim. Ceren Hanım çok titiz ve iyi bir diş hekimi. 15 yıl sonra ilk defa diş hekimi koltuğuna oturdum. İşini çok titizlikle yapan ve yaptığı her işlemi adım adım anlatarak rahatlatan birisi. Köprü, diş çekimi, diş taşı temizliği ve dolgularımı yenilettim. Ben çok çok memnun kaldım. Etrafımdaki herkese gönül rahatlığıyla söylüyorum.
I
i̇....
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben çok memnun kaldım. Dolgu tedavimi yaptı. Ceren Hanım tatlı, güler yüzlü bir insandı. Kendisi çok yardımcı oldu.
Ceren Bener Aksaray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Bener Aksaray, Diş Hekimi. Size Ceren Bener Aksaray tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Dolgusu, Dental Anestezi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Lokal Anestezi, Gülüş Tasarımı, Tam Diş Protezi, Hassas Bağlantılı Protezler.
Ceren Bener Aksaray adresi nerede?Ceren Bener Aksaray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MAHALL ANKARA, Mustafa Kemal, Dumlupınar Blv. No:274 B Blok Kat:9 Daire:103 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Bener Aksaray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Bener Aksaray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Bener Aksaray isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Bener Aksaray, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ceren Bener Aksaray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Bener Aksaray tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceren Bener Aksaray hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Ceren Bener Aksaray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.