Doç. Dr.

Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Kontrol Randevusu
TOBB ETÜ Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Paratiroid Hastalıkları
Paratiroid USG
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Ultrasonografi
İnsülin Direnci Tedavisi
İnsülin Pompa Uygulaması
t....e
Hipotiroidi hastasıyım. Farklı bir doktora gidiyordum, kendisine geçiş yaptım. Tedavim çok güzel ilerliyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Çiğdem Hanım iyi ve ilgili bir doktor. En ince ayrıntıya kadar dikkat ediyor. Tansiyon sorunum da var, ayrıntılı testlerde istedi. Çok memnunum kendisinden.
r....s
Tiroid hastasıyım. Kendim araştırıp tercih ettim. Kontrol amaçlı gidiyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çiğdem Hanım çok güzel bir doktor. İlgili ve bilgili bir hekim. İlk defa muayene oldum ve memnun kaldım.
s...
Doktor hanımla Amasya'da tanıştım. Diyabet hastasıyım, insülin tedavisini aldım. Çok güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor. Hem tedavisi hem de kendisi çok iyi bir doktor.
2023 yılı Kasım ayında randevu aldım. 52 yaşında, 110 kilo, diabet, hipertansiyon ve tiroid hastasıyım. Menopoza girdiğim için kilo vermekte zorlanıyordum. Randevu alıp muayene olurken hocam farklı kan tetkiklerimi istedi. Diabet ilacıma ekleme yaptı. Diğer kontrollerimi her ay düzenli olarak gittim. Sayesinde 20 kilo verdim. Halen de kilo verme sürecim devam ediyor. Muayenede detaycı ayrıntıları dikkat eden ve bilgilerimi tek tek yazıp sağlığıma kavuşma sürecinde olumlu yönlendirmesi oldu. Kendisinin meslek hayatında başarılar diliyorum. Çevreme de tavsiye etmiştim.
Çiğdem Hanım'a çalıştığı hastane sayesinde ulaştım. Tiroid ve insülin direnci rahatsızlıklarımdan dolayı başvurdum Doç. Dr. ÇİĞDEM TURA BAHADIR Hanım'a, göstermiş olduğu ilgi alakadan çok memnun kaldım. Kesinlikle endokrinoloji bölümüne ihtiyaç duyan hastaların hiç şüphe etmeden gözü kapalı gideceği bir doktor. Çok güzel, naif ve pozitif biri olması da ayrı bir konu. İyi ki tanıdım iyi ki varsınız sayın doktorum.
z...
Ben Doç. Dr. Çiğdem Tura Bahadır hocam ile 2019 yılında tanıştım. Takipli hastalarındandım. Tiroid kanserinden dolayı başvurmuştum. Kendisinden çok memnundum hep, kliniği ve yaklaşımı çok iyiydi. Çok dikkatli ve titiz bir çalışmaya sahiptir. İnsanın tereddütsüz gidebileceği endokrinoloji uzmanı diyebilirim. İyi ki tanımışım kendisini.
Devlet hastanesinden randevu aldım. Guatr tedavisi için başvurdum, nefes darlığı şikayetlerim çoğalmıştı. Çiğdem Hanım'ı önerdiler. Korkarak gitmiştim. Çiğdem Hanım, bizim örnek bir doktorumuzdur. Çok güzel aydınlatır, anlaşılır şekilde tedavi uygular. Çok alakalı ve özenli, disiplinli çalışan doktorumuzdu. Her kontrolde gittiğimde, naif bir insan olduğu için tedavi sürecinde moralimizi yükseltiyor. Yeni yeri hayırlı olsun, inşallah kendi gibi güzel iş arkadaşlarıyla başarılarının devamını dilerim. Kesinlikle ilk önce önerebileceğim doktorlardan birisidir.
s...
Çiğdem Tura Bahadır ile geçirdiğim tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Hashimato tiroid hastasıyım. Kendisi son derece ilgili, bilgili ve hastasına güven veren bir doktor. Tedavi sürecimde bana her aşamada destek oldu. Memnun kaldım, çevremdeki herkese de tavsiye ederim.
Çiğdem Tura Bahadır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Tura Bahadır, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Çiğdem Tura Bahadır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Hemoglobin A1c(Hba1c), Randevu, İnsülin Pompa Uygulaması, Normal Randevu, İnsülin Direnci Tedavisi, Kontrol Randevusu, Diyabet Eğitimi, Esd (Sedimantasyon), Gtt(Glukoz Tolerans Testi).
Çiğdem Tura Bahadır adresi nerede?Çiğdem Tura Bahadır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Mh Yaşam Cd. No:5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Tura Bahadır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Tura Bahadır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Tura Bahadır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Tura Bahadır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çiğdem Tura Bahadır hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem Tura Bahadır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem Tura Bahadır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Tura Bahadır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Tura Bahadır hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Çiğdem Tura Bahadır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğdem Tura Bahadır hangi sigortaları kabul ediyor?Çiğdem Tura Bahadır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla