David G. Simons Academy’de kuru iğneleme eğitimi almıştır. Ardından KT Academy’de kinezyolojik bantlana, OMT Academy’de nöral mobilizasyon ve manipülasyon teknikleri ve IFAO Osteopati Enstitüsü’nde osteopati apdate eğitimleri olmak üzere birçok eğitimlere katılmıştır.
Özellikle omurga sorunları (bel ve boyun fıtığı), miğren, baş ağrısı, kulak çınlaması, diş sıkma, vertigo ve spor yaralanmaları üzerine çalışmaktadır.
2024 yılından itibaren Fulya Vital Plazada Uğraş Ortopedi Kliniği ile birlikte klinik çalışmalarını sürdürmektedir.
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Caddesi No:23 K:2, Şişli, İstanbul
Spor Fizyoterapisi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çene Terapisi
gü...e
Hocam alanında uzman ve benim laktoz intoleransım varmış. Ben bunu bilmediğim için yıllarca ilaç kullanmıştım. O nu ilk fark edip, bana süt ürünlerini bıraktıran Cihat hocamdı. 8 yıl önce.. Dünyam değişti
• başka bir yer • Diğer •
Y
y.....
Sırt ağrılarım sebebiyle ve biraz da ön yargılı olarak başladığımız, kuru iğne ve manüplasyon seansları sonucunda samimiyetle belirtmek isterim ki;
tedavideki başarısı ve insana güven veren yaklaşımıyla iyi ki yollarımız kesişmiş dediğim bilgisi, sabrı ve güler yüzüyle, hastalarına değer veren, dinleyen ve çözüm üreten gerçek bir uzman.. Elinize, bilginize sağlık sayın hocam, Allah bugünümüzü aratmasın• Fzt. Cihat Seyrek • Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi •
ae...e
Cihat hoca, çok bilgili ve tedavi yöntemlerini hastasına detaylıca açıklayarak ilerleyen bir osteopat. Özellikle vertigo, diş sıkma, düşük bağışıklık sistemi, sindirim problemlerim için kendisine başvurdum. Tüm şikayetlerim yalnızca 2 seansta bile ciddi ölçüde azaldı. Güvenle başvurabilirsiniz.
• Fzt. Cihat Seyrek • Osteopati •
Bel ağrısı sorunum vardı hocamın uyguladığı tedavi sayesinde çok rahatladım
• Fzt. Cihat Seyrek • Bel - Boyun Fıtığı •
en...a
Kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz , nokta atışı tedaviler ile sağlığımıza kavuşmamıza sebep olan kişidir sevgili Cihat herkese şiddetle tavsiye ediyorum
• Fzt. Cihat Seyrek • Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi •
si...u
Cihat Hocaya giden biri olarak fıtıklarıma gerçekten iyi geldi.ve gideceklere tavsiye ediyorum. Bel boyun ve en kötüsü Sırt fıtığı olan biri olarak Bey'in Cerrahisi Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve gayet iyi geldi. Lakin Fıtık geçecek birşey olmayıp, her an tekerrür edecek olması sebebiyle hareketlerin yapılması önemli.
• Fzt. Cihat Seyrek • Bel - Boyun Fıtığı •
mn...n
Cihat Seyrek hocamın yaptığı bel fıtığı tedavisi başarılı oldu.
• Fzt. Cihat Seyrek • Osteopati •
di...z
Cihat bey sayesinde ameliyattan kurtuldum. Şifa buldum. Boyun fıtıkları yüzünden parmaklarimda uyuşmalar ve fazlasıyla hissizlik vardı. Kuru iğneleme tekniği de uyguladı 4 seans sonunda çok iyiyim. Cihat bey iyi ki varsınız.
• Fzt. Cihat Seyrek • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
mu...a
Cihat hocayı internetten araştırarak buldum.Yaklaşık 1 yıldır devam eden boyun fıtığı ve ağrısı şikayetiyle ilgili muayene oldum.1 seans daha geleceğim.Uyguladığı yöntemlerin işe yarayacağından eminim.Gerçekten işini seven birisi.
• Fzt. Cihat Seyrek • Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi •
se...r
Cihat hocamla uzun süre önce bel ağrılarım sebebi ile tanıştım. Sorunlarımı çok kısa zamanda en verimli seanslarla çözüme kavuşturmuştu
• Fzt. Cihat Seyrek • Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi •
Cihat Seyrek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihat Seyrek, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Cihat Seyrek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Psikonöroimmünoloji, Topuk Dikeni Tedavisi.
Cihat Seyrek adresi nerede?Cihat Seyrek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Caddesi No:23 K:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihat Seyrek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihat Seyrek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihat Seyrek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihat Seyrek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cihat Seyrek hangi dilleri konuşuyor?Cihat Seyrek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihat Seyrek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihat Seyrek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cihat Seyrek hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Cihat Seyrek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihat Seyrek hangi sigortaları kabul ediyor?Cihat Seyrek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler