Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme

Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi Harita

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

• Ağrı Doğubeyazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi

Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Sarıgül Mahallesi Rıfkı Başkaya Caddesi No:114, Doğubayazıt (Doğubeyazıt) Harita

Ağrı Doğubeyazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi

• Özel Hüseyin Gazi Diyaliz Merkezi

Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, İç hastalıkları, Nefroloji

Çamlık Mah. Orhan Kemal Cad. No:244, Ankara Harita

Özel Hüseyin Gazi Diyaliz Merkezi

• İstanbul Florence Nightingale Hastanesi

Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Abide-İ Hürriyet Cad. No: 166, Şişli Harita

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi

• Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Kaşüstü Mevkii, Yomra, Trabzon Harita

Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Academic Hospital

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Murat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar Harita

Özel Academic Hospital

• Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Ereğli Yolu, Zonguldak Harita

Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

• İpekyolu Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji · Daha fazla

Süphan Mahallesi Hava Yolu Kavşağı İpek Yolu Caddesi No: 381, Edremit (Gümüşdere) Harita

İpekyolu Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Ankara Harita

Doktor muayenehanesi

• Uzm. Dr. Ceyda Kırsaçlıoğlu Tuna

Ziraat Mah. Kurtdereli Sok.No:10 Dışkapı, Ankara Harita

Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi

• Uzm. Dr. Zeren Barış

Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya Harita