Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu 34010
me...u
çok bilgili ve işini çok iyi yapan bir doktor
er...k
şu ana kadar çok doktor gördüm ama işini en iyi yapan biri çıktı karşımıza çok sağol demet hanım allah razı olsun çocuk yoğun bakım sıla öztürk ün babasıyım kanuni e.a.h. çocuğumu septik şoka soktular sen elinden geleni yapıyorsun
si...n
MÜKEMMEL BİR İNSAN HERŞEYİN BİTTİĞİ ANDA TANIDIM KENDİSİNİ VE HALA ONA DUA ETMEKTEYİM.BÖYLE ÖZVERİLİ BÖYLE İÇTEN BÖYLE SAMİMİ BİR DOKTOR GÖRMEDİM.GECESİ VE GÜNDÜZÜYLE MESLEĞİNE AŞIK ONDAN ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN.
al...i
Halen oglum viral ensefalit hastaligindan yatmakta allah demet hanimdan razi olsun cok ilgileniyor inaniyorum oglumu iyilestirecek once allaha sonra yogun bakim doktorlarina emanet ettim
er...n
Yeryüzünde tanıya bileceğiniz en iyi doktordur.Hastam uzunsüre yattığı için doktorumuzu yakından tanıyabildim. Gerçekten her şeyiyle mükemmel bir doktor. gerek hasta yakınlarıyla olan ilişkisi gerekse tıbbi bilgisi. ani durumlarda aldığı kararlar süper bir insan. bu yazıyı herhangi biri değil 9 ay yoğunbakımda yatan bir hastanın yakını yazıyor. hocam rabbim sizlerden razı olsun. sizi tüm Türkiye'ye önermek isterim. muş
Demet Demirkol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Demirkol, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Demet Demirkol adresi nerede?Demet Demirkol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Demirkol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Demirkol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Demet Demirkol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Demirkol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Demirkol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Demirkol hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Demet Demirkol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Zeytinburnu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Zeytinburnu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Zeytinburnu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla