Klinik Psikolog Derin Kubilay, 2020 yılında Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Lisans Programı’nı yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır. Ardından 2022 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nı bitirerek Klinik Psikolog unvanını almıştır. Şu an Hollanda’da travma, EMDR ve ruh sağlığı alanlarında doktora çalışmalarını sürdürmekte; aynı zamanda Avrupa Akredite EMDR Terapisti olarak bireysel seanslar yürütmektedir. Ayrıca New York merkezli Spring Health şirketi bünyesinde, danışanlarına İngilizce seanslar da sunmaktadır.
- Depresyon ,
- Stres ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Sigortası olan hastalar
Fobilerden Kurtulmak
a...
Derin Hanım'la yaklaşık bir senedir EMDR çalışıyoruz ve çeşitli geçmiş ve güncel travmaların, iş konusunda stres yaratan durumların üstesinden gelmemde bana çok yardımcı oldu. Anlayışlı ve güven dolu yaklaşımı uzun süre rahatlıkla çalışabilmemizi sağladı. Özenli ve dikkatli bir psikolog. Kendimi ve duyguları tanımamda ve ifade etmemde yardımcı oldu ve farkında olmadığım birçok noktayı da görmemi sağladı.
Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay
Değerli yorumunuz icin tesekkür ederim.
Ö
ö.....
Geçen yıl babamı kaybettim ve çok kötü bir yas döneminden geçiyordum. Depresiftim. Derin Hanım ile EMDR seanslarına başladıktan sonra sadece yas dönemi üzerine değil, aynı zamanda hayatım boyunca yer yer hissettiğim değersizlik ve yetersizlik hislerine de değindik. Kendisinin empatik yaklaşımı ve iyi bir dinleyici olması bana çok iyi geldi. Bugüne geldiğimizde hala babamı çok özlüyorum, ancak terapi süreci ile beraber kendime olan bakışım değişti. Artık kendi değerimi görebiliyorum.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay
Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim.
Geçmişte yaşadığım ve uzun süredir üstüne kafa yormaktan kaçındığım konulara Derin Hocamla birlikte bakmak, üzerine konuşup düşünmek 2025 yılında kendim için yaptığım en iyi eylemlerden biriydi. Kendinizi sıkışmış, boğulmuş hissediyorsanız benim gibi kendinizi dinlemeyi çok geçe bırakmayın. Hocama bana bu yolda bana eşlik ettiği için
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.
I
i...
Derin Hanım'la geçtiğimiz yıl bir yolculuğa başladık. Hayatımda karmaşa içinde olduğum, yaşadığım sorunların ağırlığını taşıyamadığım bir dönemdeydim. Kendimi ifade etmekte zorlanıyordum, yaklaşık 10 ay süren bu süreçte EMDR terapisiyle çalıştık. Bugün geriye dönüp baktığımda, kendimle ilgili tahmin edemeyeceğim bir noktaya geldiğimi görüyorum. Artık kendimi ifade edebiliyor, kendime güvenebiliyorum. Terapiye başladığımda bu hale gelebileceğimi düşünmezdim, ama Derin Hanım'ın rehberliği sayesinde mümkün oldu. Derin Hanım, bilgi ve becerisiyle gönülden güvendiğim bir terapist. Seanslarda sizin iyiliğiniz için çalışan, anlayışla ve sabırla destek olan biri. Bu yolculuk bana farkında olmadığım birçok şeyi öğretti. Bu yolculuğu onunla yürümek benim için çok kıymetliydi. Memnuniyetle tavsiye ederim.
b....y
Yas sürecimde Derin Hanım’dan destek aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Anlayışı, yaklaşımı ve süreci sakinlikle yönetmesi bana çok iyi geldi. Benzer bir dönemden geçen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Diğer •
a...
Derin Hanım'a internet üzerinden ulaşmıştım. Aile içi sorunlar, kaygı, ilişkisel sorunlarımdan dolayı başvurmuştum. Terapi süreci duygularımı fark etmeyi, anlamlandırabilmeyi öğrendiğim, yargılanmadığım, kendimi rahatça açabildiğim ve güvende hissettiğim bir süreçti. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
P
p...
Derin Hanımla yaklaşık 2 yıldır çalışmaktayız. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım kendisiyle. Gerçek anlamda hayatımın en zor zamanında yollarımız kesişti. Çocukluğumdan beri profesyonel olarak destek aldığım birçok deneyimim oldu. Ben ilk okulda dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite tanısı konulmuş bir gençtim. Zor bir ailede büyüdüm. Hayatım alt üst olmak üzereyken Derin Hanım bana yol haritamda büyük destek oldu. Sorduğu sorularla, gerek ses tonuyla gerek bir bakışı sayesinde yepyeni bir hayatım oldu. Bana tekrar güvenmeyi öğretti. Hayata karşı güvenimi, kendime karşı güvenimi arttırdı. Terapi süreci oldukça zorlu bir yol olsa bile bana çok destek oldu. Onunla çalıştığım için çok mutluyum. Bambaşka bir hayatım var artık.
Hayattan zevk alıyorum. Umutlarım çok fazla. Kendimle alakalı bir sürü güzel planım var... Bu yol engebeli olsa da, eğer içinizdeki gücü hatırlatan doğru bir terapistle çalışıyorsanız, hayatınızın en güzel günleri başlıyor demektir.• • •
Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim.
I
i̇...
Derin Hanım’a kendimi ifade etmekte yaşadığım problemler nedeniyle başvurdum. Birlikte bir süredir EMDR ekolüyle çalışıyoruz. Zorlandığım noktalarda beni anladığını ve yanımda olduğunu gönülden hissedebiliyorum. Bu yüzden kendisi bu süreci benim için oldukça kolaylaştırdı. Kendisinin anlayışlı, titiz ve işini hakkıyla yapan bir uzman olduğunu düşünüyorum. Kendisinin uzmanlığı ve deneyimi seanslarda öyle noktalarda devreye giriyor ki benim problemimi ve bunun çözümünü kendim keşfedebilmemi sağlıyor. Tüm destekleri ve bu yolda bana gönülden eşlik etmesi benim için çok kıymetli, iyi ki yolumuz bir şekilde kesişmiş.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Derin Hanım ile çok iyi bir süreç geçirdik. EMDR terapisinden çok memnun kaldım.Farkındalıklarımı arttırdığı için bu tedavi beni olumlu yönde etkiledi.
• Utrecht University • •
Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay
Yorumunuz için teşekkür ederim.
s...
Derin Hanım'ı ortak arkadaşımız tavsiye etti. Onun vasıtasıyla tanıştım. Çocukluk travmalarımı çözmek için başvurdum. Süreç benim adıma çok olumlu ilerledi. Seanslar düzenli olarak yapıldı. Hatta ben de yakın arkadaşıma tavsiye ettim.
Uzm. Kl. Psk. Derin Kubilay
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Derin Kubilay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derin Kubilay, Psikoloji. Size Derin Kubilay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fobilerden Kurtulmak, Bireysel Terapi, Normal Randevu.
Derin Kubilay adresi nerede?Derin Kubilay adresini belirtmedi. Derin Kubilay yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Derin Kubilay adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derin Kubilay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Derin Kubilay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Derin Kubilay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derin Kubilay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Derin Kubilay hangi dilleri konuşuyor?Derin Kubilay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derin Kubilay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derin Kubilay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derin Kubilay hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Derin Kubilay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derin Kubilay hangi sigortaları kabul ediyor?Derin Kubilay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.