2017 yılında Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun olduktan sonra ara vermeden yüksek lisans yapmış ve uzmanlığını almıştır. Şuanda ise İstinye Üniversitesi’nde doktora yaparak akademik hayatına devam etmektedir.
Lisans bitirme çalışmasını Obezite ve Mikrobiyota Arasındaki İlişki ve Fekal Transplantasyon üzerine yapmış; Yüksek Lisans’ta ise Yeme Bağımlılığı ve Depresyon üzerine çalışmıştır.
Çocuk sağlığı ve çocuk hastalıklarında beslenme tedavisi konularına ilgi duymaktadır. Bu sebeple katıldığı birçok konferansın yanı sıra; 2016 yılında okullara giderek çocuklara beslenme eğitimleri vermiştir. 2019 yılında ise Herkes için Spor Federasyonu 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu’nda sporcu beslenmesi alanında uzun süren eğitimler vermiştir. Okan Üniversitesinde 2019-2021 yılları arasında Beslenme ve Diyetetik öğrencilerine ders vermiştir.
Eğitim hayatı boyunca ÇAPA Tıp Fakültesi, Zeynep Kamil Kadın Doğum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Eyüp Devlet Hastanesi, Beşiktaş Belediyesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi gibi birçok yerde staj yapmış, farklı alanlarda tecrübeler kazanmıştır.
2017 – 2019 yılları arasında farklı özel merkezlerde çalıştıktan sonra 2019 itibari ile Diyetisyen Derya Belli Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi’nde kurucu diyetisyen olarak çalışmaktadır.
Diyetisyen Randevusu
- Sigortası olan hastalar
Şair Nedim Caddesi, Burdur 15100
Galeri
h....b
8 yaşındaki kızım için yardım alıyoruz beslenme alışkanlıkları ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyor tarifleri ve listeleriyle her zaman ulaşabildiğimiz evimizden biri gibi olduğu için hiç zorlanmadan devam ediyoruz çok memnunuz yollarımız kesiştiği için de çok şanslıyız
Ş
şü...n
İlk seanstan itibaren kısa sürede çok güzel sonuçlar aldım. Derya Hanım ın tatmin edici açıklamaları sayesinde neyi nasıl ne zaman yemem gerektiğinin farkına vardım ve bu benim için beslenme düzenimi oluşturdu. Yasakların çok katı olmaması beni strese sokmadan bir diyet süreci geçirmeme yardımci oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Diyetisyen Derya Belli Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi • Diyetisyen Randevusu •
as...ç
Derya Hoca ile 5 yıl önce çalışmaya başladık. Son 3 yıldır da haftada bir görüşüyoruz. Kendisi benim menapoz öncesi ve sonrası için kilo verme ve kontrol sürecimi yönetiyor. Öncelikle Hoca alanında yetkin bir isim. Diyet programlarını hazırlarken hastaya bütüncül bir yaklaşım sergiliyor. Diyet sürecini keyifli bir döneme dönüştürüyor. Sayesinde daha sağlıklı besleniyorum, istediğim kiloyu verdim ve devamında ise kontrol edebildim. Bilgisi, insancıl yaklaşımı ve empati yeteneği bence en önemli özellikleri. İyi ki varsın sevgili Hocam.
ba...n
Derya hanımla yollarımız geçen sene kesişti. Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak için başvurdum. Kişiye özel hazırlanan program ve düzenli takip sayesinde kısa sürede fark edilir sonuçlar aldım. Süreç boyunca açıklayıcı ve motive edici bir yaklaşım vardı.
dg...b
Çocukluğumdan beri kilo problemi yaşayan ve 3 sene önce mide ameliyatı olmuş biri olarak diyetlerin hep çok sıkı olmasını düşünür ve hep şok diyetler yapardım ta ki Derya hanımcığımı tanıyana kadar :) ilk randevumuzda beslenme sistemini, yaptığım yanlışları ve yapmam gerekenleri okadar güzel anlattı ki kendisiyle harika yol alıyoruz ve ben birbirinden lezzetli tariflerle hiç aç kalmıyorum :) duygusal yeme atağı yaşamıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Her kontrolde ben de bir diyetisyenmişim gibi okadar detaylı anlatıyor ki sonuçları hayran kalıyorum. Mesleki başarısının yanında güleryüzlülüğü, samimiyeti her aklıma takılanı sorduğumda hemen dönüş yapması beni çok daha fazla motive ediyor kendisi iyi ki var ve iyi ki bu işi yapıyor minnettarım
• Diyetisyen Derya Belli Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi • Bariatri Diyetisyenliği •
e ...d
14 yaşındaki kızım için kendisiyle görüştüm 4 aydır kızıma yol arkadaşı oldu sayesinde kızım artık daha bilinçli çok güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz
• Diyetisyen Derya Belli Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi • Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü •
Ö
öm...r
Psikolojik sorunlar ardından gelen aşırı yeme maratonundan sonra vücudumun kaldırabildiği kilo miktarını fazlasıyla geçtikten sonra profesyonel bir yardım almaya karar verdim ve bir tanıdığımın önerisi ile Derya Hanım ile seanslarıma başladım, ve ilk günden beri özenle yapılan randevular, planlanan çizelgeler ve programlar ile çok hızlı ve verimli bir şekilde 15 kiloya yakın bir kilo düşüşü gördüm, hayat kalitem arttı, cildim sıkılaştı, ağrılarım ve diğer yan etkiler büyük ölçüde yok oldu.
• Online danışmanlık • Randevu •
PCOS hastasıyım ve bu nedenle diyet sürecim benim için oldukça hassas. Derya Hanım ile diyet sürecime başladım ve hâlâ devam ediyorum. Sürecin en başından itibaren ilgili, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Kişiye özel planlarıyla hem sürdürülebilir hem de motive edici bir süreç yaşıyorum. Çok memnunum, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Online danışmanlık • Randevu •
Güler yüzlü nazik her şeyi tek tek anlatıp diyet sürecinde psikolojik olarakta içimi rahatlatıyor.
Her hafta deneyebileceğim yeni diyet tarifleri veriyor• Diyetisyen Derya Belli Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi • Emziren Anne Diyeti •
Z
z....ö
İlgisi alakası çok iyi ve görüşmeler sohbet eşliğinde geçiyor hazırladığı listelerde hiç açlık problemi olmadan kilo vermem gerçekleşti
Derya Belli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Belli, Diyetisyen. Size Derya Belli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Derya Belli adresi nerede?Derya Belli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şair Nedim Caddesi Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Belli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Derya Belli uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Derya Belli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Belli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Derya Belli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Belli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Belli hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Derya Belli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Belli hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Belli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.