- Stres
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Kaygı Bozuklukları
- Sigortası olan hastalar
fa....
Seanslar süresince doğru noktalara değinerek doğru sorgulamalar yapmamı sağladı. Ayrıca her seansta süreci takip edip gelişmeler hakkında çok ilgiliydi. Planlanan saatleri hiç aksatmadan verimli bir süreç yaşadık teşekkürler
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Dilara Hanım'dan çok memnun kaldım.Kendisiyle çok rahat ettim, bana çok iyi geldi.Kendime güvenim arttı.Kendi kararımı artık kendim verebiliyorum.Beni candan dinledi, yaklaşımları iyiydi.Allah razı olsun kendisinden.İhtiyacı olan herkese Dilara Hanım'ı tavsiye ederim.
I
i̇....
Uzmanınıza arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Panik atak ve kaygı bozukluğu şüphesiyle başvurdum. Dilara hanım çok ilgili ve canı gönülden hastalarını dinleyen biridir. Kendisi ile geçirdiğimiz vakitte zamanın nasıl geçtiğini anlamayıp seansımız bittiğinde kuş gibi hissediyordum. Dilara Hanım çok nazik ve kibar biridir. Bu yüzden bütün arkadaşlarıma ve çevreme kendisini gönül rahatlığıyla öneririm.
Dilara Devecioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Devecioğlu, Psikoloji. Size Dilara Devecioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Dilara Devecioğlu adresi nerede?Dilara Devecioğlu adresini belirtmedi. Dilara Devecioğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Dilara Devecioğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Devecioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Devecioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Devecioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Devecioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Dilara Devecioğlu hangi dilleri konuşuyor?Dilara Devecioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilara Devecioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Devecioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Devecioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Devecioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dilara Devecioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Devecioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Devecioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.