Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Çiğli 1 adres
Dr. Dursun Atakul Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi,1978 yılında Ankara’da doğan Op. Dr. Dursun Atakul, ilk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamlamıştır. Tıp eğitimine Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başlamış ve 2001 yılında mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır.
Plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanındaki uzmanlık eğitimini Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde tamamlamış; bu süreçte çeşitli cerrahi uygulamalar ve akademik çalışmalarla deneyim kazanmıştır. Uzmanlık tezinde liposuction sonrası gelişebilecek komplikasyonlar üzerine çalışmıştır.
Mecburi hizmetini Bingöl Devlet Hastanesi’nde tamamlayan Op. Dr. Atakul, ardından Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi ve Balıkesir Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar uzman doktor olarak görev yapmıştır. Askerlik hizmeti kapsamında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Plastik Cerrahi Kliniği’nde aktif olarak çalışmıştır.
2021 yılından itibaren özel sağlık sektöründe hizmet vermeye başlayan Dr. Dursun Atakul, sırasıyla Özel Medifema Hastanesi ve Özel Can Hastanesi’nde görev almıştır. 2026 yılı itibarıyla Özel Metropol Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabulüne devam etmektedir.
İlgi alanları:
Yüz ve vücut estetik cerrahisi
Burun estetiği (rinoplasti)
Meme estetiği uygulamaları
Ameliyatsız estetik işlemler
Doğuştan veya sonradan oluşan yüz ve baş bölgesi deformitelerinin tedavisi
El cerrahisi ve cilt lezyonlarının cerrahi tedavileri
Dr. Dursun Atakul; Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Yara Bakımı Derneği ve İzmir Tabip Odası üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Hollywood Yüz Estetiği
Jinekomasti
Karın Germe
Özel Metropol Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kontrol Randevusu
Kulak Estetiği
Özel Metropol Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
İple Yüz Germe
Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169, Çiğli 35620
- Sigortası olan hastalar
i̇....
Uzun süredir olmak istediğim jinekomasti ameliyatını olmamda beni rahatlatan kişi, önceden de tanıdığım bir hocam ama yinede ameliyat için karar vermekte zorlanıyordum. Sonrasında Dursun hocamdan ameliyat olan bir arkadaşımın anlatmasıyla görüştüm ve Dursun hocanın da rahatlatmasıyla emin oldum. Hızlı bir şekilde randevu, bilgilendirme ve süreci açıklama sonrası ameliyat tarihine karar verip gerçekleştirdik. Bir günlük dinlenme sonrası normal yaşantıma devam ettim şuan 1,5 ay oldu ve çok memnunum. Gönül rahatlığıyla Dursun hocaya güvenip görüşebilirsiniz.
T
to...ö
Dursun Hoca’da otoplasti ameliyatı oldum. Bu yorumu ameliyattan uzun bir süre sonra, kulaklarım tamamen oturduktan ve süreç bir nevi sonuçlandıktan sonra yazıyorum. Keşke daha erken yaşta yaptırsaydım; yaş ilerledikçe süreç biraz daha zorlaşabiliyor.
Doktorum gerçekten çok tecrübeli, gereksiz vaatlerde bulunmuyor; neyse onu açık ve net bir şekilde anlatıyor. Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmesi oldukça iyiydi. Ameliyat sonrası ilgisi, yaklaşımı ve mesajlara dönüşü de gayet hızlıydı. Süreç içinde ufak bir problem yaşadığımda da kendisi hemen müdahale etti.
Elbette ameliyat sonrası bakımın bir kısmı hastaya düşüyor; doktorun önerilerine dikkat edip süreci iyi korumak gerekiyor. Genel olarak çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• İzmir Can Hastanesi • Diğer •
C
ca...
İyiki değişimlerimde dursun hocamı buldum göğüs ameliyatı oldum dikleştirme protes süreçten ilgisinden başarısından herşey okadar memnun kaldımki iyi varsınız hocam emeğine sağlık
me...l
Kepçe kulak ameliyatı için doktor Dursun beye gittik. Kızım çok küçük olduğu için bir anne olarak korkuyordum. Doktor bey kaygılarımı tek tek açıkladı ve 6 yaşındaki kızımın doktoru Dursun hocam olması gerektiğine karar verdik. Doktor arayışımıza son verip ameliyat tarihi aldık. 1 hafta sonra ameliyat olduk. Kızımın hiç ağrısı acısı olmadı. bandanjlardan sıkılıp cıkartmak istemesi dışında ameliyat olduğunu bile unutuyordu. Çok çok rahat bir ameliyat Doktor beyin her dediğini yaptık korumak gerekiyor çünkü küçük olduğu için. Benim gibi çocuğu adına endişelenenler için ayrıntılı yazmaya çalıştım. Hiç geciktirmeyin derim. Dursun hocamın ellerine sağlık o kadar güzel iyileştiki eski halini hatırlamıyoruz bile.
T
ta...u
Doktor Dursun beye annelik estetiği için başvurmuştum. Bana herşeyi ameliyat öncesi-sonrası zamanlarını anlattı.bilgili tecrübeli bir doktor olduğunu anlamıştım. İlk muayeneden sonra güvenebileceğim doktoru buldum dedim ve hemen ameliyat için tarih aldım.10 gün sonrasında ameliyat oldum.Ameliyatım başarılı geçti . Aynada artık çok mutlu bir kadın var. 2 çocuğumdan sonra kendim için yaptığım en güzel şey bu karardı. doktor beyin en başta anlattığı gibi herşey ilerledi. Ağrım neredeyse hiç olmadı ama dikkat ettim kendime. Artık ödemlerim de geçti sonuçtan çok mutluyum. Doğru bir karar verdim. İyiki oldum bu ameliyatı.
se...r
Yüz germe ameliyatı oldum çok memnun kaldım 3 yıl öncede kol germe ve karın germe olmuştum.ameliyatlarım başaralı geçti .ilgili ve güvenilir bir doktortur
m....a
Kepçe kulak ameliyatı oldum 2 kere ameliyat olmama rağmen dursun beye tutmadı hiç ilgilenmedi eski haline geri döndü tekrardan başka biyerde bidaha giricem
b....ş
İzmir'de aylarca süren araştırma sonucu Dursun Bey ile tanıştım. Kendisi son derece nazik ve sakin bir yapıya sahip.Operasyon öncesi sakinliği sizi o kadar rahatlatıyor ki yıllarca beklediğiniz ve ertelediginiz meme kücultme ameliyatı gününü görüşme sonrasında hemen oluşturuyorsunuz.Tam bir ay önce operasyonum gerçekleşti ameliyat sonrasında hiçbir olumsuz durum yaşamadım.Doktorumun her söylediğini harfiyen uyguladım ve süreç muhtesem gelişti.Sonuçtan çok memnunum iyiki Dursun Bey ile bu yola çıkmışım. Dikislerim gayet başarılı bir şekilde dikilmiş ve tam istediğim gibi olmuş. Kendisine minnettarım.
g.....
Dursun Atakul a meme küçültme ameliyatı oldum ve sayesinde sırt ağrılarım geçti ve hayallerim gerçek oldu. Sadece bedenim değil hayattaki motivasyonumda sayesinde değişti. Lise yıllarından beri istediğim bir operasyondu ama cesaret edememiştim. Hamilelik doğum derken Dursun hocayı bulmam kısmet oldu ve tavsiye üzerine ön görüşmede detaylı açıklamaları sonucunda operasyon için randevu almış oldum. Ve 1 ay sonra operasyonun gerçekleşti. Çok fazla dikişim olmasına rağmen (ameliyat öncesi bunu söylemişti) ağrım hiç olmadı diyebilirim. Bu operasyonu isteyen herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Duruş, motivasyon ve kendinize güveninizde çok etkisi oluyor ve en önemlisi sırt ağrılarınız kalmıyor.
ba...u
Yüz germe ve göz kapağı ameliyatı oldum. Çok doktor araştırdım çok doktorla görüştüm en son doktor beyde karar kıldım. Kendisi güven veren sözleri ve sorduğum her soruya verdiği tecrübeli cevaplarıyla bana kendimi hazır hissettirdi. O hafta hemen olmak istedim ama yoğunluktan bana 20 gün sonra tarıh verebildiler. Odam hemşirelerin ilgisi hersey iyidi. Doktorum benim hayalimi gerçekleştirdi. Zor bir süreçti halen ara sıra ödemlerim oluyor ama sonuç muazzam güzel. 15 yaş gençleştim. Herkese tavsiye ediyorum doktor beyi. Tüm süreçteki ilgisi için minnettarım. Çok memnun çok mutlu biri olarak hayallerinizi ertelememenizi öneriyorum
• İzmir Can Hastanesi • Diğer •
Dursun Atakul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dursun Atakul, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Dursun Atakul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, Genital Estetik, Abdominoplasti.
Dursun Atakul adresi nerede?Dursun Atakul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dursun Atakul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dursun Atakul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dursun Atakul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dursun Atakul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Dursun Atakul hangi dilleri konuşuyor?Dursun Atakul ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dursun Atakul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dursun Atakul tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dursun Atakul hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Dursun Atakul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dursun Atakul hangi sigortaları kabul ediyor?Dursun Atakul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çiğli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çiğli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Çiğli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra