0850 333 0388 Ücret öğren

Günümüz İlişkileri Neden Bu Kadar Kısa Sürüyor? Duygu Derin
Günümüz İlişkileri Neden Bu Kadar Kısa Sürüyor? Duygu Derin

Psikolog Duygu Derin, Bahçeşehir Üniversitesi - Psikoloji Bölümü (%100 İngilizce) mezunudur. Lisans dönemi boyunca Özel Fransız Lape Hastanesi ve Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi de staj yaparak, gerekli gözlem ve deneyime sahip olmuştur. Cinsel Terapi, Evlilik ve Aile Terapisi ve Boşanma Terapisi alanlarında uygulayıcı eğitimlerini tamamlayarak bu alanda çalışmalarını zenginleştirmiştir. Prof. Dr. Itır Tari Cömert ‘ in vermiş olduğu; Uygulayıcı Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini ve süpervizyonunu başarıyla tamamlayarak; “Uygulayıcı Bilişsel Davranışçı Terapist” ünvanını almıştır. BDT ekolü ile çalışmanın yanısıra, halen kendini geliştirmeye, yurtiçi - yurtdışı eğitimlerini almaya devam etmektedir. Aynı üniversitede tezli yüksek lisans programını başarıyla tamamlamıştır.

- Aldığı Eğitimler :

1. Psikoloji Akademisi - Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Temelli Görüşme Teknikleri Eğitimi

2. Psikoloji Akademisi - Teorik ve Uygulamalı Çocuk Resim Analizi ve Çocuk Çizim Teknikleri Uygulayıcı Eğitimi

3. Psikoloji Akademisi - Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi

4. CİTEB - Cinsel Terapi Eğitimi

5. CİTEB - Evlilik ve Aile Terapisi Eğitimi

6. CİTEB - Boşanma Terapisi Eğitimi

7. CİSED - Duygu Odaklı Psikoterapi Eğitimi

8. CİSED - İleri Düzey Cinsel Terapi Eğitimi

9. Hera Psikoloji - Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi

10. CİSED - Umut Odaklı Evlilik Terapisi Eğitimi

11. Mood Psikoloji - Anaokulu ve Kreşlerde Çalışma Teknikleri Uygulayıcı Eğitimi

12. Mood Psikoloji - Psikodiyet Uygulayıcı Eğitimi

13. Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Uygulayıcı Eğitimi

14. Yetişkin Testleri Uygulayıcı Eğitimi

15. Psikoloji Akademisi - Çocuk ve Okul Odaklı Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimi

16. Wisc-R Zeka Testi Uygulayıcı Eğitimi

17. Masal Terapisi Eğitimi

- Katıldığı Seminer ve Kongreler :

1. CİSED - 3. Ulusal Cinsel Sağlık Kongresi “ Orgazm ve Farkındalıklı Cinsellik “

2. Mood Psikoloji - Vajinismus Semineri

Psikohome

İstanbul, Bakırköy, Bakırköy 34025

• Kredi kartı

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
Psikohome Beylikdüzü

• Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

s....s

Bir güven problemi sonrasında ilişkimizin eskisi gibi olabileceğine inanmıyordum. Bir taraf sürekli açıklama yapmak zorunda hissediyor, diğer taraf ise her şeyden şüphe ediyordu. Bu durum ikimizi de çok yormuştu. Terapi sürecinde yaşanan olayın üzerini kapatmak yerine güvenin neden sarsıldığını ve yeniden nasıl kurulabileceğini konuşabildik. Kolay bir süreç değildi ama bugün geldiğimiz noktada birbirimize karşı çok daha açık ve dürüstüz. En önemlisi de geçmişi her tartışmada birbirimize karşı kullanmayı bıraktık.

• Psikohome • Psikoloji Randevusu  •

• M

Terapiye başlarken bu kadar değişeceğimi düşünmemiştim. Duygu Hanım’ın doğru soruları ve yaklaşımı kendimi tanımamda çok etkili oldu. Benim için çok kıymetli bir süreçti.

• Online Danışmanlık • Diğer  •

me...t

Eşimle artık aynı dili konuşamadığımızı, birbirimizi ne kadar sevsek de ilişkimizi toparlayamayacağımızı düşünüyorduk. Seanslarda aslında sorunlarımızın görünen kısmından çok, birbirimizi duyma ve anlama biçimimizin ilişkimizi yıprattığını fark ettik. Zamanla tartışmalarımızın şekli, birbirimize yaklaşımımız ve en önemlisi aramızdaki güven değişmeye başladı. Bugün ilişkimize çok daha farklı ve sağlam bir yerden bakabiliyoruz. İyi ki bu sürece başlamışız; bizim için gerçekten çok kıymetli bir deneyim oldu.

• Psikohome • Çift Terapisi  •

• D

de...e

İlişkimizde uzun zamandır aynı konuların etrafında dönüp duruyorduk. Her konuşma bir süre sonra tartışmaya dönüşüyor, ikimiz de anlaşılmadığımızı düşünüyorduk. Açıkçası terapiye başladığımızda ilişkimizin düzelebileceğine dair çok fazla umudum yoktu. Seanslar ilerledikçe birbirimizi suçlamadan konuşmayı ve aslında davranışlarımızın altında hangi duyguların olduğunu görmeye başladık. Daha önce hiç konuşamadığımız konuları bile sakin bir şekilde ele alabildiğimizi fark etmek bizim için büyük bir değişimdi. Şimdi sorunlarımız hiç yokmuş gibi değil ama onları birlikte çözebilen bir çift olduğumuzu hissediyoruz. Bu süreç ilişkimize gerçekten yeni bir yön verdi.

• Uzm. Kl. Psk. Duygu Derin, Duygu Derin Psikoloji • Çift Terapisi  •

er...l

Depresyonda olduğum bir dönemde hem kendimden hem de ilişkimden uzaklaşmıştım. İlişkimizde yaşadığımız sorunların büyük kısmını karşı tarafa yüklerken, bireysel seanslarda aslında kendi duygularımı ve davranışlarımı ne kadar ihmal ettiğimi fark ettim. Çift terapisi bakış açısıyla ilişkimizi değerlendirmemiz, eşimle aramızdaki iletişimi ve benim ilişki içindeki tutumumu çok değiştirdi. Kendimi daha iyi tanıdığım, ilişkimi de daha sağlıklı bir yerden görmeye başladığım bir süreç oldu. Klinik psikoloğuma yaklaşımı ve desteği için minnettarım

• Online Danışmanlık • Online Terapi  •

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Çok zor bir ayrılık sürecinde, kendimi toparlayamadığım ve sürekli aynı soruların içinde dönüp durduğum bir dönemde terapiye başladım. İlk başta amacım sadece ayrılık acısından kurtulmaktı ama seanslar ilerledikçe ilişkide kendimi neden bu kadar geri plana attığımı ve bazı şeylere neden bu kadar tutunduğumu fark etmeye başladım. En önemlisi de bir ilişkinin bitmesini kendi değerimin eksilmesi gibi görmemeyi öğrendim. Şimdi geçmişe çok daha sakin bakabiliyor ve kendimi yeniden güçlü hissediyorum. Bu süreçte kendimi hiç yargılanmadan anlatabildiğim, gerçekten anlaşıldığımı hissettiğim bir alanın olması benim için çok kıymetliydi.

• Psikohome • Çift Terapisi  •

• K

ka...

Alanına olan hakimiyeti, insanı yargılamadan dinleyen yaklaşımı ve konuları anlaşılır şekilde ele alış biçimi gerçekten çok güven veriyor. Özellikle iletişimindeki sakinlik ve profesyonellik ilk andan itibaren kendini hissettiriyor. Kendini daha iyi anlamak ve hayatındaki bazı konulara farklı bir açıdan bakmak isteyenler gönül rahatlığıyla tercih edebilir

• Psikohome • Yetişkin Terapisi  •

m....o

Merhaba ben Urfa’dan yazıyorum 10 yıllık evliyim ve hiç istemediğim bir evlilik yaptım 10 yıl boyunca hiç istemediğim bir insanla yaşamak zorunda kaldım zindan gibi geçen 10 yıl. şans eseri karşıma duygu hanım çıktı karşıma şansımı denemek için iletişime geçtim. Öncelik telefonla sonra İstanbul’a gidip yüz yüze görüştüm ve diyorum ki keşke 10 yıl önce karşıma çıksaydı da hayatım zindan yerine cennet bahçesi olsaydı. duygu hanımın bana göstermek istediği şey hayata tek pencere ile değil de bir sürü yönden bakma mı sağladı he olan da şu oldu şuan mutlu huzurlu bir şekilde evliyim ve geçen 10 yılıma yazık olmuş diyorum. Sadece evlilik değil her konuda elimden geldiği kadar yardımcı oldu ve her herkese de tavsiye ederim farklı bir bakış açısı her insana lazım o yüzden kesinlikle bir şansınızı deneyin derim.

• Psikohome • Aile Danışmanlığı  •

• O

o....g

Eşimle uzun zamandır çözemediğimiz ve sürekli aynı noktaya döndüğümüz sorunlarımız vardı. Çift terapisine başlamak ikimiz için de kolay bir karar değildi ama iyi ki bu adımı atmışız. Daha ilk görüşmeden itibaren kendimizi çok rahat ve güvende hissettik. Hiçbir zaman bir tarafın haklı ya da haksız olduğu hissine kapılmadan, ikimizin de gerçekten anlaşılabildiği bir süreç oldu. Seanslar ilerledikçe birbirimizi aslında ne kadar yanlış dinlediğimizi ve bazı davranışlarımızın altında bambaşka duygular olduğunu fark ettik. Şu an birbirimizle iletişimimiz, sorunlara yaklaşımımız ve ilişkimize bakışımız gerçekten çok farklı. En önemlisi, yeniden birbirimizi anlamaya başladık. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Uzm. Kl. Psk. Duygu Derin, Duygu Derin Psikoloji • Psikoloji Randevusu  •

• I

i̇...k

Terapiye başladığımızda aslında birbirimizi artık hiç duymadığımızı fark etmiştik. Sürekli aynı konular üzerinden tartışıyor, haklı çıkmaya çalışırken birbirimizden daha da uzaklaşıyorduk. Seanslar ilerledikçe sadece sorunlarımızı konuşmadığımızı, birbirimizi gerçekten anlamayı öğrendiğimizi fark ettik. Özellikle tartışmalarımızın altında yatan ihtiyaçlarımızı keşfetmek ilişkimize bambaşka bir bakış açısı kazandırdı. Şimdi birbirimizi değiştirmeye çalışmak yerine, birbirimizi anlamaya ve aynı takımda olduğumuzu hatırlamaya çalışıyoruz. İlişkimizin yeniden nefes aldığını hissetmek bizim için çok değerli. İyi ki bu sürece birlikte başlamışız.

• Uzm. Kl. Psk. Duygu Derin, Duygu Derin Psikoloji • Psikoloji Randevusu  •