Şanlıurfa Suruç Devlet hastanesinde 2010-2011 yılları arasında mecburi hizmetini tamamlamış daha sonra 2010 yılında İsviçre Merkezli AO Trauma Foundation bursu ile orta İngiltere'nin en yoğun travma merkezi olan Nottingham Üniversitesi Queen’s Medical Centre, İngiltere’de de , “Ortopedik İleri Travma - Çoklu diz bağ yaralanmaları - Pelvik yaralanmalar” konularında deneyimlerini arttırmıştır.
İstanbul Bilim Üniversitesi Şişli Florence Nightangale Hastanesi El Cerrahisi Bilim Dalı’nda 2013-2014 yılları arasında yardımcı doçent olarak çalışmıştır.
2014 yılında Avrupa Ortopedi-Travmatoloji Derneğinin (EFORT) Mark Paterson/BJJ EFORT bursunu alarak Londra, Nottingham ve Edinburg’da ziyaretçi gezici doktor olarak görev aldıktan sonra 2015 yılındaAvrupa El Cerrahisi Derneği bursu ile Pulvertaft El Cerrahisi Merkezinde El Bilek Artroskopisi ve Mikrocerrahi alanlarında çalışmıştır.
Türk Ortopedi Travmatoloji Derneği Spor Travmatolojisi Şubesi yönetim kurulunda 2015-2017 yılları arasında görev almıştır.Ve geleneksel Dizde İleri Artroskopi kursunun düzenlenmesi aşamasında yer almıştır.
2015-2016 yıllarında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde El Cerrahisi Bilim Dalı Başkanlığını üstlenmiş, Doçentlik ünvanını almıştır.Daha sonra İstanbul Kadıköy Florence Nightingale Hastanesinde ağırlıklı o Travma Cerrahisi, Omuz-Dirsek-El Cerrahisi ve Kalça Artroskopisi ve Spor yaralanmaları üzerine de çalışmaya devam etmekte,hastalarına hizmet vermektedir.
Prof Dr Egemen Altan İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Karaciğer Nakil Ekibinde yer alarak mikrocerrahi konusundaki deneyimlerimi organ nakli konusunda devam ettirmektedir 2017 yılında Avrupa Spor Travmatolojisi-Diz Cerrahisi ve Artroskopisi Derneğinin (ESSKA) 3 senede bir Avrupadan 3 cerraha vermiş olduğu prestijli bir burs almış olup, Latin Amerika bursunu kazanmış, Meksika-Brezilya-Arjantin-Bolivya-Şili'deki farklı merkezlerde 3 hafta boyunca davetli doktor olarak farklı kültürler içinde birlikte çalışma fırsatı da bulmuştur.
Literatürde yayınlanmış pek çok çalışması bulunan Egemen Altan 2020 yılında Profesör ünvanını almış ve 2021-2023 yılları arasında da görev yapmak üzere Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği yönetim kuruluna seçilmiştir.
Egemen Altan graduated from Ankara University Faculty of Medicine in 2004 and faced with the hand surgery during his summer plastic surgery rotation with Eti Gursel, MD in Wayne State University, Detroit.
Dr. Altan has finished his Orthopaedics and Traumatology training at Istanbul Okmeydani Training and Research Hospital.
During his residency he finished his fellowship at the Harvard Shoulder Surgery Clinic with the interest of "Shoulder Surgery and Sports Medicine". He attended many sophisticated surgeries including total shoulder arthroplasty and shoulder arthroscopy surgeries with Jon.J.P Warner who has been one of the pioneer shoulder surgeons of US.
He also finished his trauma fellowship in Harvard Orthopaedic Trauma Service under the supervision of Malcolm Smith, MD.
After residency, he has been accepted for AO Trauma Fellowship in Queen's Medical Center in Nottingham (AO Organization Scholarship) and had the opportunity of experiencing novel treatment methods of multiple trauma patients.
In 2014, he has been accepted for Mark Paterson/BJJ EFORT (European Federation of Orthopaedic Traumatology Society) scholarship and visited London, Nottingham, and Edinburgh as a visiting fellow.
Between 2015 and 2017, Dr. Altan served as a member of Board of Turkish Sports Traumatology Society.
Dr. Altan has increased his experience in the field of "Hand Surgery" during his fellowship at Pulvertaft Hand Surgery Centre with the scholarship of European Hand Surgery Society.
He has been a visiting doctor in Argentina, Brazil, Chile and Bolivia in Mexico in 2017, winning the "Latin American Travelling Doctorate Scholarship" by ESSKA (European Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy Society).
In 2018, Dr.Altan was selected as a member of the U45 Committee of ESSKA (European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy Association) for two years.
Dr.Altan, who works at Group Florence Nightingale Hospitals in different time periods, has been successfully working on Shoulder - Elbow - Hand Surgery and Knee-Hip Sports Traumatology.
Dr.Altan has been serving a member of Liver Transplant Unit of Florence Nightingale Hospitals as a microsurgeon.
He has co-authored multiple chapters on textbooks that are used by national and international orthopaedic peers and residency programs for orthopaedic education.
In 2020, he obtained the title of Proffesorship.
In 2021, Dr.Altan elected as a Board Member of the Turkish Hand and Upper Extremity Surgery Society for two years.
Many areas of interests are;
-shoulder-elbow-hand surgery
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Üst Ekstremite Cerrahisi
h...
Prof. Dr. Egemen Altan'a bir yakınımın tavsiyesi ile gittim. Kalça kireçlenmesi nedeniyle yürümemde sıkıntılar oluşmuştu. Kendisiyle görüşmemiz akabinde olumlu ve rahatlatıcı yaklaşımı nedeniyle sağ kalça protez ameliyatına karar verdik. 2024 Kasım'da ilk ameliyatımı oldum, çok başarılı geçti. Günde en az 3-4 kez kontrolüme geldi, daha sonra eve çıkınca da her ihtiyacım olduğunda ulaştım ve çok hızlı bir şekilde dönüş sağladı. Sağ kalça protez ameliyatımın üstünden 3 ay geçtikten sonra sol kalçamda da aynı problem olduğundan Nisan 2025'te sol kalça protez ameliyatı için kendisine başvurdum. Yine aynı ilgi ve alaka ile karşılaştım ve ameliyatımı oldum. Ardından fizik tedavi süreciyle birlikte ağrısız yürümeye başladım. Henüz 2 ay geçmesine rağmen günde 3-4 bin adım atabiliyorum. Yaklaşık 4,5 senedir hayat kalitemi etkileyen kalça kireçlenmesi ile ilgili sıkıntılarımdan kurtuldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Samimi ve güven veren bir doktor.
g...
Prof. Dr. Egemen Altan ile operasyon öncesi ve sonrasında yaşadığım tecrübeden gayet memnunum. Kaza sonrasında sağ ayak tarak, sol diz ve sol uyluk kemiklerim kırılmıştı. Sol bacağımda diz ve uyluk kemiğimde kırıklardan dolayı 4.5 saatlik bir ameliyat geçirdim. Sol bacağımda diz tarafında platin mevcut. Sağ ayağımdaki kırık için ise air walker ile alçı tedavisi uygulandı. Çevremde de kendisi ile ilgili olumlu dönüşlerimi paylaşıyorum. Yakın zamanda bir iş arkadaşımı da kendisine yönlendirdim.
e...
Egemen Altan Hocayla hastanenin acil servisinde parmak kırığı sonucu karşılaştım. Kendisi ilk andan itibaren tedavimin her aşamasıyla çok yakından ilgilendi. Kendisi harika bir cerrah olmasının yanında hasta psikolojisi yönetme konusunda da uzman üst düzey bir sağlık insanıdır. Müzisyen olduğum için parmak konusunda özel olarak benimle her an ilgilenmiş, tedavinin son aşamasına kadar yanımda olmuştur. Herkese tabii ki gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m....s
Ön çapraz bağım koptuğu için başvurdum. İnternetten araştırıp buldum. Ameliyat oldum, ameliyatım iyi geçti. Herhangi bir sorun olmadı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Gayet ilgili bir hoca, iletişim tarafı çok kuvvetli gayet iyi anlaştık. Çok memnunum kendisinden.
C
c....b
Eşim düştü, sol kolunun tendonları koptu, ameliyata alındı. Ameliyatı iyi geçti. Ben de küçükken top oynarken ayak parmağımı kırdım ama aileme söylememiştim. Her geçen gün çok acı çekiyordum ve ağrılarım artmaya başladı, ayakkabıyı giyemez hale geldim. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. Hemen ameliyat önerdi çünkü parmağımda şişlik oluşmaya başladı. Ameliyatım çok başarılı geçti. Kendisinden çok memnunuz. Hiçbir sorun yaşamadık. Çok dürüst bir hoca. Çok ilgili bir doktor. Mesleğine sadık, iyi bir adam.
L
l...
Köprücük kemiğim kırılmıştı, acilden ulaştım. Prof. Dr. Egemen Bey tedavimi yaptı. Kendisi çok ilgiliydi. Doktorumu çok fazla arkadaşıma tavsiye ettim zaten, ederim de.
m....a
Bileğim kırıldı, bu nedenle kendisine başvurdum. Ameliyat oldum, operasyonum çok başarılı geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu, hastasını bilgilendiren bir doktor. Egemen Bey'i çok seviyorum. Tedavisi çok başarılıydı ve kendisinden gayet memnunum.
a....o
Menisküs ameliyatı için başvurdum. Kendisine yıllardır gidiyorum. Ameliyatım çok iyi ve başarılı geçti. Hiç ağrım olmadı, kendisinden çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Egemen Hocayı çok donanımlı, bilgili ve ilgili görüyorum. Elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Her soruma cevap alabiliyorum, beni detaylı bir şekilde aydınlatıyor.
Karpal tünel sendromu sebebiyle ulaştım Egemen Bey'e. Gerekli muayene sonrası ameliyata karar verildi. Operasyon çok başarılı ve güzel geçti. Şu an herhangi bir sorunum kalmadı. Egemen Bey çok ilgili bir doktor. Kafama takılan soruları sorduğumda hiç sıkılmadan detaylı olarak beni bilgilendirdi. İhtiyaç duyduğumda rahatlıkla ulaşabildim kendisine. Hem mesleki başarısından hem de ilgisinden çok memnun kaldım.
L
l...
Uzun zamandır devam eden pek çok farklı doktora gitmeme rağmen bir türlü adını koyamadığım sinirsel bir rahatsızlığım vardı dirseğimde. Başka bir hastanede yaptırdığı sinir testi sonucunda bunun kürbital tünel rahatsızlığı olduğunu öğrendim ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler. İkinci bir görüş almak istedim. El cerrahisi alanında doktorlara bakarak CV inceleyerek Egemen Bey'e ulaştım. Muayene anında da sonraki süreçlerde de rahatlatıcı tavrı ve işinde uzmanlığını hissettirmesi bana oldukça güven verdiği için başka bir hastanede olacakken Egemen Bey ile ameliyat olmayı tercih ettim. Kendisine öneririm çünkü sürecim çok başarılı ilerledi, şu anda da hiçbir problem yaşamıyorum ve geçmişteki şikayetleri de bitti. Süreçte detaylı bilgi almamanın büyük bir eksikliğini yaşamadım ama olduğum insan gereği fazla bilgi almak isteyen biriyim.
Egemen Altan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Egemen Altan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Egemen Altan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Randevu, Artroskopik Cerrahi, Kırık Cerrahisi, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Halluks Valgus Onarımı, El Cerrahisi, Omuz Artroskopisi, Diz Protezleri, Tendon Onarımı.
Egemen Altan adresi nerede?Egemen Altan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi no:121A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Egemen Altan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Egemen Altan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Egemen Altan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Egemen Altan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Egemen Altan hangi dilleri konuşuyor?Egemen Altan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Egemen Altan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Egemen Altan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Egemen Altan hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Egemen Altan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Egemen Altan hangi sigortaları kabul ediyor?Egemen Altan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları