Diş Hekimi Emre Özbay
Ege üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra Multidisipliner Diş Hekimi olarak mesleğime devam etmekteyim .
Estetik ve kozmetik diş hekimliğinden Gülüş tasarımı ve implantolojiye birçok yaklaşımla tedavileri planlamaktayım.
Şeffaf plakla ortodonti tedavisi , zirkonyum ve e-max kaplamalar , kompozit laminalar , kanal tedavileri ve cerrahi olarak implant ve gömük diş operasyonları yapmaktayım
Alsancak'ta bulunan kendi kliniğimde mesleki çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği

Alsancak mah.Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1440 sokak Çetindağ Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:5, Konak, İzmir

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Alsancak mah.Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1440 sokak Çetindağ Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:5, İzmir

• Ş

Dişlerimde genel olarak sorun yaşayan biriyim. Sorunlarımı çözdü gerek güler yüzü gerekse açıklamalar yaparak gidişatı çok iyi yönetiyor eli hafif ve işini gerçekten çok iyi yapıyor.

• Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri  •

İzmirde başka doktorlarda çok kötü tecrübelerim oldu. Emre Özbayı arama motorundan İzmirdeki en iyi diş doktorları kimdir ? sorusunun cevabı olarak buldum. Hastaya olan davranışı, açıklayıcı yaklaşımları, kibar ve güvenilir tavırları karşısında diş çekimi ve akabinde implant tedavisiyle sürece başladım. Diş çekiminin aynı günü implant uygulamasını gerçekleştirdi. O kadar profesyonel ki neredeyse hiç ağrı duymadan işlemi tamamladık. Bugünde baska bir dişime zirkon kaplama yaptı. Aldığı ölçüyle bir kerede dişimi yerine taktı. Sürecimiz devam ediyor ama bu kadarı bile benim şu anda bu yorumları yazmama yetti. Tereddüt etmeden gidebileceğinz bir doktor

• Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Dikişsiz İmplant  •

• B

Doktor Emre Özbay, hayatımda gittiğim en iyi hekim. Dürüst, anlayışlı ve eli çok hafif. Üstelik hiç acımadı alt üst yirmilik diş çektirdim, bir tanesi cerrahi işlemdi ellerine sağlık, çok ilgili ve hijyene önem veren bir doktor. Bundan sonraki tercihim Emre Bey olacak.

• Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği 20'lik Diş Çekimi  •

• Z

Diş doktoru arayışındaydım. Belki kulağa biraz farklı gelebilir ama Emre Bey'i bana yapay zekâ önerdi. Araştırmalarımın ardından kliniğine gitmeye karar verdim. Klinik ortamı gerçekten çok samimi; hem kendisi hem de yanında çalışan asistanı son derece ilgili ve güler yüzlü. Dişlerim için pek çok işlem yapıldı: diş taşı temizliği, kaplama ve beyazlatma gibi… Tüm bu işlemlerden oldukça memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla çevremdeki insanlara tavsiye edebileceğim bir diş hekimi.

•  •

• F

İnanılmaz şiddetli diş ağrılarım vardı , tedavi gördüğüm yerden 5 ay boyunca sonuç alamadım. Yapılan işlemlerin bir kısmı sıkıntılı geçti çözümlenemedi. Sonrasında Emre beye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kliniğine geldim. Kendisi bana çok yardımcı oldu Tüm ağrılarımı giderdi Kendisi empati kurabiliyor hastasını çok iyi anlıyor

• Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Zirkonya Restorasyonlar  •

Emre Bey'in kliniğine geldiğimde dişimin durumundan çok endişeliydim. öncelikle dişim kurtarıldı , dişler arası mesafem de yoktu ama tüm herşey profesyonel şekilde yapıldı . Ölçü eski nesil değil , yeni nesil tarayıcılarla hiç problem ağrı sıkıntı yaşamadan zirkonyum kaplamam da yapıldı

• Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Estetik Porselen  •

• I

Doktoruma yakın bir dostumun referansı ile ulaştım.
    Şiddetli diş ağrısı sebebiyle başvurdum. Kaplamam çıkartıldı ve tamamen çürümüş olan dişim çekildi. Tedavi sürecimde bana karşı çok empatik bir yaklaşım sergiledi.
    Yüksek enerjili ve açıklayıcıydı.
    Konusu geçtiğinde çevreme de daima tavsiye ediyorum zaten.

•  •

• Ö

yirmilik diş çekimi gerçekleştirdim 4 adet dişim çekildi 2 tanesi gömülüydü baya memnun kaldım eli hafifti

• Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği 20'lik Diş Çekimi  •

• I

Emre beyde estetik gülüş tasarımım ve diş dolgularım yapıldı . Çekilmesi gereken dişimi kurtardı ve üzerine kaplama ile çok sağlam bir diş yapıldı . Tüm diş tedavilerimde gerekli açıklamaları doğru tedavim uygulamaları yapılması ile memnunum .

• Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

• P

Eksik diş bölgeme Estetik gülüş tasarımlı zirkonyum kaplama İşlemim yapıldı
    Kırık olan dişimi kurtardı ve çekim yapmadan güzel bir diş estetiği yakaladık
    İşlemlerim çok hızlı oldu emre bey çok güzel ilgilendi