0850 333 0388 Ücret öğren

Diş Hekimi Emre Özbay
Ege üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra Multidisipliner Diş Hekimi olarak mesleğime devam etmekteyim .
Estetik ve kozmetik diş hekimliğinden Gülüş tasarımı ve implantolojiye birçok yaklaşımla tedavileri planlamaktayım.
Şeffaf plakla ortodonti tedavisi , zirkonyum ve e-max kaplamalar , kompozit laminalar , kanal tedavileri ve cerrahi olarak implant ve gömük diş operasyonları yapmaktayım
Alsancak'ta bulunan kendi kliniğimde mesleki çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Alsancak mah.Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1440 sokak Çetindağ Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:5, İzmir

Emre Özbay
Dt. Emre Özbay Diş Hekimi ve Diş Sağlığı Kliniği

Alsancak mah.Kıbrıs Şehitleri Caddesi 1440 sokak Çetindağ Apartmanı No:3 Kat:1 Daire:5, Konak, İzmir

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları
  • I

Emre bey ilgisi, güler yüzü ve profesyonel yaklaşımı gerçekten çok iyiydi. Tedavi sürecinde kendimi çok rahat hissettim ve sonuçtan gerçekten memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Ş

Kuzenimin referansıyla Emre beye gittim ve öncesinde yapılan 7-8 dişimde problem vardı Kanal tedavisi , estetik diş dolgularım ve kompozit laminam yapıldı
    İşlemler ağrısız konforlu ve profesyonel şekilde yapıldı Emre bey çok iyi bir hekim

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz Görüşleriniz bizim için çok kıymetli

Bugünkü randevumdan oldukça memnun kaldım. Emre Bey’in ilgisi ve profesyonelliği gerçekten güven vericiydi. Klinik son derece hijyenikti ve randevu saatine tam olarak uyuldu. Ayrıca asistanı Ceren Hanım çok ilgili ve güler yüzlüydü.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz Görüşleriniz bizim için çok kıymetli

Yurt disinda yasiyor olmama ragmen Emre Bey'e duzenli olarak kontrole geliyorum. Su zamana kadar bir cok kez muayenemi gerceklestirdi ve cok yararli tavsiyelerde bulundu. Dislerim cok zorlu bolgelerinden kirilmis olmasina ragmen uyguladigi dolgulama teknikleriyle (rubber dent) benim huzurlu bir sekilde hayatima devam etmemi sagladi. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.

Dt. Emre Özbay

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, Görüşleriniz bizim için çok kıymetli.

• Ü

GENÇ AMA DENEYİMLİ BİR PROFESYONEL. İLETİŞİM SIRASINDA MESLEK JARGONUNU EN AZ SEVİYEDE KULLANIYOR. ÖNERİ VE AÇIKLAMALARI ANLAŞILIR, KABUL EDİLEBİLİR AYRICA UYGULANABİLİR NİTELİKTE. OFİS ORTAMI HİJYEN VE KONFOR AÇISINDAN KALİTELİ. KESİNLİKLE TAVSIYE EDİLEBİLİR BİR DİŞ HEKİMİ.

Dt. Emre Özbay

Sen ne mübarek bir adammışsın yaaaa, sağ salim, tertemiz dişimi çektin. Korkmama rağmen bir kardeş gibi, bir Abi gibi, korkma süreç iyi geçecek dedin. İyiliğimden Başka bir şey istemedin, Allah senden razı olsun. Vallahi billahi mübarek bir insansın. Hem soylu hem mübarek bir insansın. Cenabı Allah kalbine gönlüne göre versin. Allah'a yemin ederim ki sen cidden soylu ve mübarek bir insansın. Allah ne muradın varsa versin.

• I

Emre beyin gerek hekimliği gerek hatasıyla iletişimi çok iyi
    Klinikte implant zirkonyum estetik dolgu işlemlerim yapıldı. Kurtarılamayacak dişlerim kurtarıldı ve işleyiş hız ve dijital anlamda tüm dişlerimden memnunum.

• B

İşinin ehli, mesleğini severek, hastalarıyla maksimum seviyede empati kurarak hizmet veriyor.

Dt. Emre Özbay

Dr.Emre Özbayı internet yorumlarından bakarak buldum iyiki de tanımışım kendisiyle. İşini çok iyi ve titizlikle yapıyor. Bundan sonraki süreçlerde aile doktorum olarak görüyorum işinin Ehl-i çok başarılı bir doktor. Bana dolgu ve zirkonyum kaplama yapıldı.

• D

Emre beyle bugün randevu aldık ve tanıştık çok memnun kaldım diş tedavilerimi kendiyle yapmaya karar verdim diş çekimi diş eti tedavisi ve köprü ve zirkonyum kaplama olucak bittiğinde dişlerimin çok güzel olacağına eminim