Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Şirinevler İş Bankası Şubesi Üstü K 4 5, Bahçelievler, İstanbul 34160
Ö
öm...k
Öncelikle Emre hoca hakkında hiç görüş girilmemiş olması şaşırtıcı , bu durumu fark edince görüş girmeyi kendime borç bildim, Emre hoca ile 6 dolgu ve 2 kanal tedavi seansı aldım ve hepsinden çok memnun kaldım , her seansta yaptığı işlemi akademisyen edasıyla en ince ayrıntısına kadar anlatan işinde çok detaycı ve pimpirikli bir diş hekimi , kendisiyle olan her tedavimde staj eğitimi alıyormuş gibi hissettim ve ne zaman ağrı içinde Emre Hocaya başvursam samimiyetini hep hissettirdi , işi para için değil gerçekten insan için yapan sayılı diş hekimlerinden birisidir kendisi.Umuyorum ki ileride akademisyen olarak kendi mentalitesine sahip nice öğrenci yetiştirir.Kesinlikle tercih edilesi bir diş hekimi olduğu kanaatindeyim.
• Şirinevler Bayındır Diş Kliniği • Diğer •
Emre Şur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Şur, Diş Hekimi.
Emre Şur adresi nerede?Emre Şur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Şirinevler İş Bankası Şubesi Üstü K 4 5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Şur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Şur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Şur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Şur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emre Şur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emre Şur hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emre Şur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.