Hakkımda
Erkan Aslan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlık eğitimini Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır. ...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Dakiklik
Alaka
Mekan
ze...
Kızımın doğduğu andan itibaran sağlıklı büyümesi için yanımızda olan doktorumuza çok teşekkür ederim,hocamızı tercih edip ona sadık kalmamızın en önemli nedenleri kızımın gelişimi, hasta olunca yaklaşımı ve tedavi sürecinde ilgisi ve gercekten de bu güne kadar hiç bir şekilde yanıltmaması ve doğru yöntemler sunması çok çok minnettarız herkese tavsiye ederiz iyi var hocamız
di....
Kendisinin emzirme hakkinda vermis oldugu detayli bilgiler ve ozen sayesinde bebegimle aramda bag olusturmamda inanilmaz fayda sagladi. Asiri kilo kaybimizi yonlendirmeleri ve verdigi bilgiler dogrultusunda endise etmeden kisa surede telafi ettik. Erkan bey’i cocuk doktoru ararken tavsiye uzerine bulmustuk ve iyi ki de yollarimiz kesismis. Her sorumuza, endisemize detayli, ilgili ve anlayis gostererek yanit verdigi icin de kendisine ayrica minnetarim.
s....d
Kendi dr.baska hastaneye gitmesi ile tanıştık. Oglum 2 yasinda çiğniyor ama yutmuyordu sabah kahvaltisi bize sorun yasatiyor karisim yapinca yemiyor midesi bulaniyor karisim yapmayinca yutmuyordu çok caresizlik icerisinde erkan beye anlattik durumu vermis oldugu bilgiler sayesinde kisa surede oğlum artik kendisi yiyor çiğnediğini yutuyor nasil tsk etsem az gelir .iyiki tanidik sizi hocamm.
z.....
Oğlum prematüre bir bebek olarak doğdu uzun arayışlar sonunda Dr Erkan Bey ile tanıştık. İyi ki tanımışız kendisini. Çok güleryüzlü ve işinde çok iyi bir doktor. Gereksiz olabilecek hiçbir şeyi yaptırmadı ve bizi her konuda bilgilendirdi. Özellikle ek gıda konusunda kendisinden çok fazla şey öğrendim herşeyi tek tek anlatıyor. Bende yenidoğan hemşiresiyim ve Doktorumuzdan çok memnunuz . Kendisine burdan çok teşekkür ederim
mü...
Uzm. Dr. Erkan Aslan tam anlamıyla Mükemmel. Hem insan olarak hemde Mesleğinin hakkını veren gerçek bir Doktor. Teşekkür ederim. Oğlum ilk gözlerini Dünyaya açtığında Dr. Erkan Aslan tanıştı ve bizde. Onun sayesinde üfürümünü ilk doğduğunda öğrendik ve hala gözetim altında. Kontrolleri devam ediyor. Oğlum Dr. Erkan Beyin yanında çok doğal ve rahat şevkati onun kendini güvende hissetmesini sağlıyor. Artık2.oğlumunda takibini yapıyor. Doktordan öte Ailemiz için. İyiki sizi tanıdık ve İyiki varsınız.
d....g
Kendisi ile tesadüfi bir şekilde karşılaştık. Klinikte Baska bir dr la baslamıştık, bir sonra ki randevuda Dr muz izindeydi, Erkan bey e geldik. İyi ki tanımışız. Güler yüzü ve ilgisi harikaydı. Bebeğim pek emmiyor, anne sütünün önemini defa defa, anlattı. Sütümün artması için çok yardımcı oldu. Sanki terapist gibiydi. Ben, eşim ve mucizemiz çok memnun kaldık. İyi ki tanımışız
ne...a
Kızım doğduğu zaman doktor araştırmalarına başladım.Kızım suan 7aylık her ay rutin kontrollerine Erkan bey’e gidiyoruz.Kızıma karşı ilgisi ,detaylı anlatarak muaye etmesi , aklımdakı soruları ben daha sormadan cevaplamasıyla çok memnun kaldık.Saat kaç olursa olsun doktorumuza ulaşabiliyoruz sorularımızı cevaplıyor .Gonul rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.Her şey ıcın çok teşekkür ederiz Erkan hocam...
h....k
Tavsiye üzerine 7.ay kontrolümüzde Dr.Erkan Aslan ile tanıştık . Aklımızdaki tüm soruları biz sormadan cevapladı. Sakinliği ,güler yüzü ve samimiyeti ile mükemmel bir doktordur. Saat kaç olursa olsun hiç bir telefonumuz cevapsız kalmadı.iyi ki varsınız iyi ki kızımın doktoru sizsiniz.
se...n
2.ay kontrolumuzde kendisiyle tanistik cok mukemmel ilimli bi doktor doktor dan cok daha fazlasi herseyi detayli anlatiyor mesajlarimiza yanit veriyor. Hatta gerekirse cocukla ilgili video bile istiyo.doktor gibi degil ama abi gibi ️ Cocuklari cok seviyor efe bebegimin doktor amcasi seni cok sevdik ️
se...n
Çok ılımlı ilgili bir doktor. Herşeyi çok açık birşekilde anlatıyor. Bebeğimi çok güzel detaylı bir şekilde muayene etti. aklınıza takılan herşeyi rahatlıkta sorup cevap alabiliyorsunuz. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Her şey için teşekkür ederim Erkan beye.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- • İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1986-1992
- • Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2004-2009
Deneyimler
- • Aile Hastanesi Bahçelievler/İSTANBUL 2016-Temmuz / ….
- • Acıbadem Aile Hastanesi Bahçelievler/İSTANBUL 2015/2016 - Temmuz
Bahçelievler Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü
Bahçelievler Esd (Sedimantasyon)
Bahçelievler Yenidoğan Işitme Taraması
Bahçelievler Büyüme Hormonu Testi
Bahçelievler Tüberkülin Deri Testi(Tdt)
Bahçelievler Çocukta gelişimi izleme
Bahçelievler Gelişimsel bozuklukların erken tanısı
Daha fazla (15)Bahçelievler Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Bahçelievler Solunum yolu enfeksiyonları
Bahçelievler İdrar Yolu Enfeksiyonu
Bahçelievler Tüm Çocuk Hastalıkları
Bahçelievler Çocuklarda Yüksek Ateş
Bahçelievler Gelişim Bozuklukları
Bahçelievler Mide Hastalıkları
Bahçelievler Bademcik Hastalığı
Bahçelievler Bağırsak İltihabı
Daha fazla (15)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla