Mimarsinan, Atatürk Bl. Riva İş Merkezi No: 260 Kat:1,, Atakum, Samsun 55200
RivaDent Atakum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hançerli Mahallesi 608. Sokak 5/9 (Faktör Ofis), Samsun
Özel Rivadent İlkadım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
na...h
Ben İkinci kez ortodonti tedavi amaçlı riva dent kliniğinde doktor Erman hocayla muayene amaçlı başvurmuştum , çok detaylı ve verimli şekilde tedavi öncesi ve sonrası detayları öğrendim ve tedaviye başlamayı rahat bi şekilde karar verdim ,şefaf plak mi tel tedavi mi çok güzel bir şekilde anlatıldığı için daha kolay karar aldım , diş tasarım konusunda da çok titiz ve dikkatli bir çalışma süreci ile seanslara devam ettim ve hızlı bi şekilde plaklarımı teslim almış oldum ve çok memnunum keşke daha erken tedaviye başlasam dedim . İyi ki Dt.Erman hocayla tanıştım . Ortodonti tedavi düşünen arkadaşlarıma ve çevremdeki herkese tavsiye ediyorum, rahatlıkla kliniğe başvura bilirler . Klinikteki herkeste çok iyi ve pozitif enerjililer , iyi ki varsınız .
• Özel Rivadent Atakum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
Erman Canlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erman Canlı, Ortodonti. Size Erman Canlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Erman Canlı adresi nerede?Erman Canlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hançerli Mahallesi 608. Sokak 5/9 (Faktör Ofis) Samsun
- Mimarsinan, Atatürk Bl. Riva İş Merkezi No: 260 Kat:1, Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erman Canlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erman Canlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erman Canlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erman Canlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erman Canlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erman Canlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erman Canlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Erman Canlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.