İnsanın kendini tanıma ve iyileşme yolculuğu, atılan en değerli ve en güçlü adımlardan biridir. Danışanlarıma bu yolculukta; bastırılmış duygularla yüzleşme, ilişkilerde sağlıklı bağlar kurma ve içsel dengeyi yeniden oluşturma konularında rehberlik ediyorum.Hayatın karmaşasında bazen durup kendimizi duymaya, anlamaya ve iyileştirmeye ihtiyaç duyarız. Danışanlarıma bu süreçte güvenli bir alan sunarak, duygularını keşfetmelerine, yaralarını onarmalarına ve yaşamlarında yeni bir denge kurmalarına destek oluyorum.

., Gebze, Kocaeli

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• B

Ezgi Hanımla sürecimiz devam ediyor fakat şimdiden kendimdeki değişim ve gelişimin farkındayım.Olaylara verdiğim tepkiler şimdiden değişti.Çok güzel bir süreç oluyor.

• Psk. Ezgi Sarıgül Randevu  •

Her açıdan en iyi terapist ne kadar kısa zaman olsada hayatımın neredeyse her kısmı gelişti ve değişti …

• Y

Ezgi hocamla 2 aydır çalışıyoruz. Kendime karşı daha şefkatli olmayı güçlü yönlerini fark etmeyi hayatı daha dengeli yaşamayı öğreniyorum artık eskisine göre daha çözün odaklıyım.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Ezgi hanımla sürecimiz çok güzel ilerliyor her açıdan güvende hissettiğim bir alan ve panik ataklarım ciddi bir şekilde azalmaya başladı.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Ezgi hanım mesleki bilgi birikimi ve etik yaklaşımıyla güven veren danışanının ihtiyaçlarına göre süreci özenle şekillendiren bir psikolog . 3. Seansımız çalışmalarımız farkındalığımı ve yaşam kalitemi belirgin bir şekilde arttırdı.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Kendimi ifade etmekte zorlandığım, kafamın çok karışık olduğu bir dönemde tanıştım. Bazen insanın sadece dinlenmeye değil, anlaşılmaya da ihtiyacı olur… Ezgi hanım ile tanıştığımda anladım ki doğru insanı bulmak her şeyi değiştiriyor. Sıcakkanlılığı, anlayışı ve güven veren yaklaşımıyla hayatımda çok güzel kapılar açtı. İyi ki yollarımız kesişmiş

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Günlük hayatımda sürekli tetikteydim hep kötü bir şey olacakmış gibi hissediyordum terapiye başlamak benim için çok büyük bir adımdı ezgi hanımın yaklaşımıyla bu duygularımın beni yönetmesine izin vermemeyi öğrendim