Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sivas 58140
gk...
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu için doktorumuza başvurdum. İdrar kültürü dahi yapmadan ve enfeksiyona sebep olan bakteriyi teşhis etmeden antibiyotik yazdı ve enfeksiyon birkaç içinde tekrarladı. Tedaviden yanıt alamadım
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Y
yı...z
Fatih Mehmet Bey böbrek taşı ameliyatımı yaptı. Teşhisten stent çıkarmaya bütün süreç boyunca her şey yolunda gitti. Kendisi son derece insancıl, tevazu sahibi, hastanın halinden anlayan, güzel iletişim kuran bir doktor. Onu hep güzel duygularla, iyi dileklerimle, "Allah razı olsun" diyerek hatırlayacağım. Bilgili, faydalı, iyi insanlar iyi ki var.
• başka bir yer • Diğer •
Fatih Mehmet Efe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Mehmet Efe, Üroloji.
Fatih Mehmet Efe adresi nerede?Fatih Mehmet Efe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Mehmet Efe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Mehmet Efe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Mehmet Efe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Mehmet Efe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Mehmet Efe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Mehmet Efe hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatih Mehmet Efe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.