Seminer ve Eğitimler

Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışmanlık Yaklaşımı Padem - Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği | 2016

1. Ulusal Şiddet ve Travmayı Önleyici Çalışmalar Kongresi Bilgi Üniversitesi | 2016

3. Aile Sempozyumu Çift ve Aile Terapileri Derneği | 2016

Psikoterapide Genogram Kullanımı Çift ve Aile Terapileri Derneği | 2016

Birey ve Aile ile Travma Çalışmak Filika Akademi | 2017

Çift ve Aile Terapisinde Etik- Sırlar ve Sınırlar Çift ve Aile Terapileri Derneği- Bilgi Üniversitesi | 2017

Dinamik Psikoterapi Eğitimi Prof. Doğan Şahin | 2017

Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi 2017

Oyun Terapisi Uludağ Üniversitesi | 2018

Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi Hakan Türkçapar - Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği | 2018

Pozitif Disiplin Eğitimi Klinik Psikolog Pınar Mermer | 2019

Attentioner Dikkat Gelistirme Programı Eğitimi Apamer | 2020

Moxo DEHB Testi Uygulayıcı Eğitimi Moxo Turkiye | 2020

Level One Theraplay and Marschak Interaction Method

Uzm. Kl. Psk. Fatma Nur Kocamanoğlu

Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Blv. Beyaz Plaza, No: 6 D: 48,(Beylikdüzü Devlet Hastanesi Yanı), Büyükçekmece, İstanbul 34500

• Sigortası olan hastalar

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Pınartepe Mah. Yavuz Sultan Selim Blv. Beyaz Plaza, No: 6 D: 48,(Beylikdüzü Devlet Hastanesi Yanı), İstanbul

Röportaj

• O

Fatma Nur Hanıma liseden okuyan oğlumu okb nedenile götürdüm. 10 seansta büyük ilerleme kaydettik. Oğlumu ciddi derecede kısıtlayan ve aile huzurumuzu kaçıran bir problemdi. Arkadaşlarıyla iletişimi iyileşti. Babasıyla ve benimle daha iyi iletişim kuruyor. Okb problemi olanlara çok tavsiye ederim

• Uzm. Kl. Psk. Fatma Nur Kocamanoğlu Ergen Terapisi  •

• N

Fatmanur Hanıma arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Kendisine gelme sebebim yaşadığım yoğun anksiyeteydi. Özellikle bu durum iş hayatımı ve sosyal hayatımı olumsuz etkiliyordu. Fatmanur Hanım ile 6 aydır bu konular üzerine çalışıyoruz ve şu an gerçekten hayat kalitemin arttığını hissediyorum. Kendisinin anlayışlı halleri ve profesyonel tavrı bana çok iyi geldi.

•  •

DoktorTakvimin'den randevu aldım. Kendi sorunlarım için gittim. Sorunlarımla yüzleşmeme yardımcı oldu. Sorunlarımı kabul etmemi sağladı. Böylece daha mutluyum artık.

• I

Sorunlarımı anlamama ve onları cesur bir şekilde kabul etmeme ve bu sayede daha rahatlamış hissetmeme çok yardımcı oldu

• Uzm. Kl. Psk. Fatma Nur Kocamanoğlu Bireysel Terapi  •

DoktorTakvimi üzerinden Fatma Nur Hanım'a ulaştım. Panik atak şikayetimle başvurdum. İlk başvurduğumda yoğun kaygılarım, kontrol edemediğim düşüncelerim ve günlük hayatımı zorlaştıran belirtilerim vardı. Seanslarda hem kendimi ifade edebileceğim güvenli bir alan buldum hem de yaşadığım süreci anlamlandırmaya başladım. Profesyonel yaklaşımı, sakinliği ve güven veren tutumu sayesinde zamanla ataklarımı daha iyi yönetmeyi, kaygılarımı tanımayı ve başa çıkma yolları geliştirmeyi öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum. Şimdi kendimi çok daha bilinçli, güçlü ve sağlıklı hissediyorum.